Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

またかわいい猫ちゃん ~ yet another cute cat.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 21. marraskuuta 2009

またかわいい猫ちゃん ~ yet another cute cat.

Laitoin aikaisemmin tänne videon kissasta jolla on kulmakarvat. Tällä seuraavalla kissalla ei ole kulmakarvoja, vaan sillä lukee otsassaan 八 (hachi), joka tarkoittaa kahdeksan. Kissan nimeksi on tästä johtuen tullut tietysti Hachi, joka on suosittu koiran nimi.Ens viikonloppuna olis se kv-tutorleiri josta puhuin. Ei oo tosin mitään tietoa että missä se on, miten sinne mennään ja kauanko se kestää. Tai siis kai se lauantaista sunnuntaihin on, mutta tarkempaa aikataulua ei olla vielä saatu. Sais kohta tulla vähän infoo!

Kuulin että kv-tutoriksi oli hakenut tänä vuonna 80 hakijaa joista 23 oli valittu. Aikamoinen tunku! Meistä matkailun ensimmäisen vuoden opiskelijoista tietojeni mukaan haki kuusi, joista kaikki pääsi. Ehkä johtuu siitä et meillä on kaikilla jo jotain kansainvälistä kokemusta ja alakin on sellainen, et ollaan kaikki kiinnostuttu kyllä kansainvälisyydestä.


Eilinen TOSI-jakson työskentely oli kyl aika turhaa. Suurimman osan työvuorostani istuskelin tekemättä mitään. Vuoron lopuksi sain kyllä onneksi hommiakin, mutta muuten oli aika hiljaista. Vähän tuntuu, et suurimmilta osin meistä harjoittelijoista on vain enemmän haittaa kuin oikeaa hyötyä. Tää harjoittelujakso kaipaa kyllä vielä kovasti kehittelyä jotta siitä ois oikeesti hyötyy niin työntekijälle kuin työnantajallekin. Se tässä kummastuttaa kaikista eniten, että näitä TOSI-jakson 54:ää työtuntia EI SAA tehdä muualla kuin koululla. Harmittaa niiden puolesta, kenellä on työpaikka jossa tekevät viikottain vastaavanlaista työtä.

Työvuoroja ei myöskään tunnu riittävän koululla tarpeeksi, sillä meitä on noin sata opiskelijaa (matkailuala (n. 40 opiskelijaa) + palvelujen tuottaminen ja johtaminen -koulutusohjelma (n. 60 opiskelijaa)), joiden täytyy TOSI-jakso suorittaa. 100 x 54 työtuntia on jo 5400 tuntia, joka vastaa 675:ttä kahdeksan tunnin työpäivää. Työtehtäviä koululla riittää vain muutamalle päivässä ja nää työtunnit pitäis olla suoritettuna OMALLA AJALLA (= ei saa olla poissa oppitunneilta) huhtikuuhun mennessä, niin osaa hölmömpikin laskea et tiukkaa tekee. Yritin saada lisää työvuoroja loppuvuodeksi, niin vain yksi päivä oli enää sellainen jolle pystyin työvuoron ottamaan ja joka ei ollut jo varattu. Jää siis keväälle vielä aika monta työtuntia tehtäväksi...

Road of Major ~ Taisetsu na mono


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu