Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

バイトバイト・・・ ~ work work...

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 19. marraskuuta 2009

バイトバイト・・・ ~ work work...

Työntäyteinen viikko takana. Perjantainen JAMK tutuksi -päivä meni oikein mukavasti info-pisteessä info-henkilönä palloillen. Lisää TOSI-jakson töitä tein eilen koulumme tilapalveluissa. Huomenna koulun jälkeen viel lissää! Sit vihdoin viikonloppu~

Lauantain ja sunnuntain oleskelin siis Helsingissä japaninkurssin parissa. Kurssi meni oikein mukavasti ja oli kaikin puolin kivaa! Olivat tehneet hienon julisteenkin sinne opiston ulkopuolelle ja seinille! ;-D

Ainakin mulla on hieno titteli... ;-D

Paikallisjunilla kulkeminen olikin sitten yllättävän helppoa, vaikka sitä vähän jännäsinkin! Mutta toisaalta, jos on selvinnyt Tokion metrosokkeloissa, kuinka vaikee se Helsingin paikallisliikenne voi olla... ^^; Vaikeempi homma oli kuitenkin löytää Pasilasta oikea hotelli; paikallisetkaan eivät oikeen tienneet missä se on, vaan ohjasivat minne sattuu. Lopulta sit kuitenkin joku ties missä se on ja selvisin oikeaan yöpymispaikkaan!

Jyväskylässä OLI lunta, ei oo enää...

Sain tossa viime torstaina tekstiviestin Seinäjoella asuvalta 22-vuotiaalta japanilaiselta tytöltä, että hän haluaisi tulla apuopettajaksi mun japanintunneille. Otin tietty heti tarjouksen vastaan, ja hän tulikin maanantaina apuopeksi. :-) Hän toi oman kimononsa mukanaan ja esitteli sitä vielä lopputunnista luokalle, sekä kertoi muutenkin tämän japanilaisen perinnevaatteen käyttötavoista. Oli mukavaa!

Tämän nuoren naisen nimi on Azusa. Hän on tullut Suomeen viime elokuussa, ja aikoo olla täällä maaliskuuhun saakka tehden työharjoittelujaksoaan Seinäjoella. Hän opiskelee Tôdaissa (Tokion yliopisto), yhdessä maailman arvostetuimmista yliopistoista solubiologiaa. Mageeta!
Kuvasarja Kawaguchikosta, Japanista, vuodelta 2007!

Rimi Natsukawa ~ Shimauta

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu