Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

キャンプに行っちゃいました ~ went on a camp.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

キャンプに行っちゃいました ~ went on a camp.

Joulukuun kunniaks jouluinen kuva viime joululta! Onpas kaikki väsyneen näköisiä. Ehkä se on se myöhäinen ilta!

Vaikka se joulukuu onkin niin ei kyl siltä tunnu. Mitä on tapahtunut niille kylmille ja lumisille talville? Ei sillä, vihaan kylmyyttä, mut lumi ois paljon kauniimpaa kuin tuo ainainen vesisade ja kuralammikot.

Rasittavaa tollanen keli, et ei oikein tiedä minkälaisen takin laittais päälle. Yleensä valinta menee kuitenkin pieleen ja jossain vaiheessa päivää tulee liian kylmä/liian kuuma. Oon myös hyvä rikkomaan kenkäni, tai tekemään sellasia pienenpieniä reikiä/purkaantumisia sinne pohjan ja kengän väliin, joten nää ihanat sade/kura/loska-kelit tunkeutuu kenkien sisään aika ikävästi. Mikään ei oo epämukavampi tunne kuin märät sukat. X____XMjoh, viikonloppu tuli oltua kv-tutor-leirillä. Ei mentykään Vesalaan, vaan suunnattiin ihan toiseen suuntaan, nimittäin Jämsään. Leirikeskuksen nimi oli Särki-"jotain". Ei tarkalleen muistu mieleen. Mut ihan jees paikka!

Saavuttiin leirikeskukselle lauantaina siinä ennen aamukymmentä, juotiin aamukaffet ja aloitettiin luennoiden kuunteleminen. Ihan mielenkiintoista settiä tuli kv-tutorin käytännöntehtävistä. Tehtiin myös ryhmätehtäviä ja leikittiin ulkoleikkejä. Illalla käytiin saunassa ja olipa sit pakko muiden yllyttämänä hypätä järveenkin uimaan... Voi vide et oli kylmää! :-D En oo tähän aikaan vuodesta koskaan aikaisemmin käynyt uimassa, ja en olis uskonut et vesi voi olla noinkin kylmää. Kuin puukoilla olisi iskenyt pitkin kehoa! Huh. Miten kukaan voi mennä avantoon uimaan?

Lauantain ja sunnuntain välisen yön nukuin todella huonosti, ja sunnuntai olikin sitten melko väsynyt päivä. Vielä neljään saakka oltiin leirikeskuksella opiskelemassa ja leikkimässä ja sit suunnattiin takaisin Jyväskylään.

Leiri oli kokonaisuutena oikein kiva, ja tutustuin paljon uusiin ihmisiin. Kuvia otin pari mut ne on aika huonoja eikä niist tajuu mitä siinä tapahtuu ni enpä sit julkaise täällä! ;-D Haluisin kyl uuden kameran; tolla kameralla otetut kuvat on musta aina jotenki nii synkkiä ja rumia. Tai sit pitäis vaa osata käsitellä kuvia.Saan ihan lähiaikoina tietää omat tutoroitavani seuraavalle lukukaudelle. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, vaihto-opiskelijat saapuvat Jyväskylään tammikuun alussa. Meidän pitäisi tässä kohta alkaa ottaa yhteyttä näihin opiskelijoihin ja varmistaa heidän tarkka saapumisaikansa ja se, onko heillä kämppä hoidossa, vakuutukset kunnossa ja osaavatko he varautua Suomen kylmään säähän. Tutoroitavia saan todennäköisesti kahdesta kolmeen, mikä on ihan mukavankuuloinen määrä. Voi olla että syksyllä tutoroitavia tulee viidestä kahdeksaan, joten on ehkä ihan hyvä harjoitella nyt ensin näillä muutamalla... ^^;

Ootan kyl tosi innolla sitä et pääsen ottamaan näihin opiskelijoihin yhteyttä ja sit vihdoin tammikuussa heidät tapaamaan ja toivottavasti tätä kautta saamaan heistä hyviä ystäviä. (-:Sambo Master ~ Sekai wa sore wo ai to yobun da ze


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu