Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

お誕生日おめでとう、フィンランド! ~ Happy Birthday, Finland!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

お誕生日おめでとう、フィンランド! ~ Happy Birthday, Finland!

Siellä ne Linnanjuhlat taas pauhaa telkkarissa ja ikkunoissa näkyy kaksi kynttilää, on siis itsenäisyyspäivä! Valitettavasti en tänäkään vuonna saanut kutsua Tarjan bileisiin, mutta yritetään selvitä! ;-)

Kävin tänään syömässä hyvän itsenäisyyspäivän illallisen äidin luona, ja nyt on masu niin täynnä et kohta poksahtaa. Sain burgundinpadan jämät vielä mukaan, niin ei tartte sit huomennakaan laittaa itse ruokaa, wohoo! ;-D


Tänään olis ollut Helsingissä JLPT (japanin kielen tasokoe), mutta olinpa laiska enkä tänä vuonna siihen ilmoittautunut ollenkaan mukaan. Oli niin paljon näitä matkailuopintoja nyt tää syksy täynnä, et ei ois ehkä ehtinyt tarpeeksi kanjeja kertailemaan koetta varten. :-/ Täytynee joku vuosi tässä kuitenkin taas mennä kokeilemaan, kunhan aika antaa periksi! Kokemuksia tämän vuoden JLPT:stä otetaan vastaan kommenttiboksissa! ;-D


Lähetin tässä tällä viikolla Yukikolle ja Chiemille joululahjaksi joulusuklaalevyt. Vinkkinä, et postista jos ostaa semmosen joulusuklaalevyn, niin mukaan saa jouluisan pahvikuoren jolla voi pistää jouluisan tervehdyksen menemään. Testasin et mukaan pakettiin mahtuu vielä ihan hyvin kapea kirjekin.

8.12. mennessä jos lähettää, niin ehtii vielä ennen joulua perille hitaammallakin postilla. Hitaampi posti on noin puolet halvempi mitä nopeampi, mutta sillä meneekin sit puolet pidempään mitä priority-kirjeellä. Suklaalevy maksoi postissa 3,80€ ja lähettäminen Japaniin 4,90€, eli ei kauheen kalliiksi tuu pieni joulutervehdys. (-:
Nyt tuli varmistus siitä, että mun tutoroitava todellakin opiskelee Hong Kongin yhteistyöoppilaitoksessamme. Sain myös hänen sähköpostisoitteensa ja laitoin tänään hänelle sähköpostia jossa kysyin hänen saapumisaikaansa ja sitä, saapuuko hän Jyväskylään lentäen vai bussilla/junalla, ja varmistelin muitakin käytännönasioita (mm. sen, että Suomessa on sitten KYLMÄ, muista ottaa takki! ;-D). Toivottavasti tulee vastaus takaisin pian. :-)

Rie Fu ~ Tsukiakari


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu