Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

百・私の一日 ~ One hundred - one day of my life.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 11. joulukuuta 2009

百・私の一日 ~ One hundred - one day of my life.

Sadas postaus! Wohoo! Bileet! :-D

Kuten lupasin, tämä postaus tulee olemaan päiväni kuvina. Otin eilen muutamia kuvia ja kerron niiden avulla minkälainen päiväni oli. Valitsin sellaisen päivän jolloin teen jotain muutakin kuin dataan kotona; sellanen ois voinu olla aika tylsä! ;-D

Laitoin herätyskellon soimaan puoli kymmeneksi, vaikka koulu olisi kyllä alkanut jo kahdeksalta. Normaalisti herään seitsemältä, jos on mentävä aamutunnille klo 8:15. Tiesin kuitenkin että tämän aamun ensimmäiset tunnit jäisivät lyhyeksi eikä niillä mitään järkevää olisi luvassa, joten päätinpä sitten suosiolla skipata aamun.

Harvoin tulee koulua syyttä suotta skipattua, mutta kai sitä nyt välillä saa... ^^;
Yleensä syön aamupalaksi Valion A+ maustamatonta luonnonjugurttia jonka sekaan pilkon päärynän tai omenan. Hyvää, terveellistä ja maha tykkää!

Aamupalan syön tietokoneen ääressä kuten nörtin kuuluukin. Aamulla on tsekattava uusimmat Facebook-päivitykset ja jos aikaa riittää, katsottava onko tullut uusia päivityksiä seuraamilleni blogeille.

Aamupalajugurtin seurana on aina lasillinen monivitamiinia vastustuskyvyn ylläpitämiseksi. Kirpsakka vitamiinijuoma karistaa myös viimeisetkin unihiekat silmistä!

Aamupalalle käyn suihkun jälkeen, ja tällä kertaa pääsin nauttimaan aamupalasta ja nördäämisestä klo 10:21.


Aamiaisen ja dataamisen jälkeen vois olla aika tsekata pihalle et osaa vähän varautua siihen mitä pitäis laittaa päälle. Ulkona satoi lunta, vaikka se kuvasta ei taida kauheasti välittyäkään. Ilma ei ollut kuitenkaan kylmä, vaan aika leuto.

Sään tsekkauksen jälkeen heitin vaatteet niskaan ja vähän putrua naamaan. Hiuksetkin heitin letille.
Kouluun ajattelin ehtiä 11:30 alkavalle tunnille. Aikaa oli siis vielä ruhtinaalliset seitsemän minuuttia heittää takki niskaan, pistää kengät jalkaan ja kävellä tien toiselle puolelle. Yleensä tässä vaiheessa sitä aikaa on korkeintaan viisi minuuttia, joten olin hienosti edellä aikataulusta! ;-D


Hississä! Yleensä kävelen kyl rappuset alas (en kuitenkaan niitä aina jaksa ylös kävellä... ^^;), mut aattelin käyttää ton ajan hyödyks ja napata vielä yhden pikaisen kuvan tähän kuvasarjaan. :-p Onpa virne!
Koulurakennuskin näytti olevan vielä pystyssä.
Koulussa opiskelin kaks ja puol tuntia kirjanpitoa. Laskeskeltiin Excelillä kaikenmaailman mukuja, kikuja ja alveja. Sinäänsä kirjanpito on ihan mielenkiintoista, mutta opettaja menee eteenpäin niin hirveetä vauhtia, että puolet porukasta putoo kärryiltä ensimmäisen minuutin aikana. Asiaa edesauttanee tosin se, että yleensä se puolet porukasta yrittää samaan aikaan ylläpitää sosiaalista elämäänsä Facebookin välityksellä... Itse yritän kyllä keskittyä enemmän itse oppituntiin kuin Facebookiin. ;-)Kello 14:05 saavuin takaisin kotiin.

Postinjakaja oli yrittänyt tuoda minulle isokokoisen kirjeen sillä välin kun olin koulussa. Iik. Mitähän siellä on.

Kortissa sanotaan että kirjeen voi noutaa aikaisintaan klo 16:30, joten tänään en sitä ehtisi noutaa. ;___; Täytyy jännittää seuraavaan päivään!Unohdin aamulla avata (tai siis raaputtaa) joulukalenterin, joten tein sen nyt. Pah, tyhmä pallo. Missä mun joulupukit!

Ohops, mites se aika warppas nyt kaks tuntia eteenpäin... Noh, täytyyhän sitä taas jossain välissä vähän datailla, joten se kaks tuntia nyt meni sit varmaankin siihen datailuun ja yleiseen säätämiseen. ;-D Ei mitään sen kummempaa raportoitavaa siis.Viideltä olisi luvassa meidän luokan pikkujoulut, joten täytyi alkaa sitä varten valmistautumaan. Valmistautuminen aloitettiin kynsien lakkaamisella söpön vaaleanpunaiseksi, ja sen jälkeen tökkimällä niitä joka paikkaan ja lakkaamalla ne uudelleen.Kun ne kynnet sit oli ok ja kuivunu, täyty vähän pistää tukkaa kiinni, valita juhlavaatteet ja laittaa ripsariakin. En käytä ripsiväriä normaalisti, mutta laitan sitä kyllä jos jokin juhla on tiedossa.

Täs kuvassa näkyy meidän kaunis kylppärikin, jota en ookaan aikasemmin esitellyt! ;-D


Viiden aikoihin äiti heitti mut ystävällisesti Kuokkalaan, jossa pikkujoulut pidettiin. Oltiin varattu KOASilta pieni saunatila käyttöömme illan ajaksi. Yhdeksän euron hintaan per lärvi saatiin kuitattua saunatilan vuokra, sekä ostettua kaameet kasat ruokaa ja hemuja. Ruokaryhmä oli vääntänyt kuusi pellillistä pitsaa sekä ison kulhollisen makaronisalaattia. Illan päätteeksi jäljellä oli vielä kaksi pellillistä pitsaa, useita sipsi- ja karkkipusseja sekä suurin osa makaronisalaatista... :-D Hienosti arvioitu. Noh, ei muuta kuin pitsaa folioon ja käsilaukkuun matkaevääks! :-DPelattiin aluksi valepaskaa, jonka jälkeen otettiin kovat panokset käyttöön ja pelattiin pienellä porukalla pokeria. Panoksena oli, että häviäjät tarjoavat voittajalle baarissa kaljan. Noh, hävisin tietty, ja oon vieläkin sen kaljan velkaa voittajalle!
Saunatilasta täytyi poistua kymmeneen mennessä, joten piti sitten jatkaa iltaa muualla. Mä olin suunnitellut et menisin jo kymmeneltä kotiin ja nukkumaan, mutta muiden yllyttämänä päätin sitten lähteä jatkamaan iltaa Giggling Marliniin. En oo oikeen baarien ystävä, ja en oo koskaan kyseisessä baarissa käynyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Sisäänpääsy oli kolme euroa, ja sillä pääsi nauttimaan salsatanssin pyörteistä. Paikalla oli salsaopettaja, joka veti meille muutamia salsaoppitunteja illan aikana. Porukka oli kivasti messissä, ja paikalla taisikin olla aika paljon alan harrastajia.Yhden jälkeen alkoi jo sen verran unihiekkaa olemaan silmissä, että käänsin nokkani kohti kotia. Lähes kaikki muut jäivät vielä bailaamaan aamun pikkutunneille asti, ja tästä johtuen tänäaamuna koulussa oli aika hiljaista. Oli meitä ehkä jopa seitsemän kahdestakymmenestä jaksanut herätä kouluun...Semmonen oli se päivä! Ihan mukava päivä kaikenkaikkiaan. ^^


Mitä siellä saapuneessa isokokoisessa kirjeessä nyt sitten oli?

Yukikohan se siellä oli taas pistänyt laatikkollisen ihania namuja tulemaan. Tuo kortti oli myös todella kaunis niin kuvaltaan kuin sisällöltäänkin. Kiitos!

B'z ~ Ichibu to zenbu (draamasarjasta Buzzer Beat)7 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu