Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

食料について ~ about food.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 13. helmikuuta 2010

食料について ~ about food.

Jatketaanpa edellisen kirjoituksen perään hieman ruokateemalla. Tykkään hirveesti katsella ruokaohjelmia. Ruuasta kertovan ohjelman ei välttämättä tartte olla mikään kokkausohjelma, vaan ehkä vielä enemmän tykkään sellaisista ohjelmista, joissa ruokaa ei laiteta vaan sitä syödään! :-D Suomen TV:ssä nähtävistä ruokaan liittyvistä sarjoista mun ihan suosikkini on JIMillä sunnuntaisin klo 19 tuleva sarja, Man v. Food.



Suomeksi Man v. Food kulkee nimellä Kuuluisat kuppilat, ja edellisen jakson voi aina katsoa netti-tv:stä viikon ajan ilmaiseksi. Sarjassa suuriruokainen Adam kiertää ympäri Yhdysvaltoja etsien aina mitä suurempia ruokahaasteita. Sarja on Travel Channelin tuottama ja sitä on tehty yhteensä kaksi kautta. Tällä hetkellä Suomessa on menossa jo toinen kausi; huomenna tuleva jakso on kauden neljäs, eli katsottavaa on vielä onneksi jäljellä. :-)



Kuten äskeisestä videosta voi nähdä, ne annokset on yleensä aika naurettavia... :-D Tuo jakso on kakkoskauden neljännestätoista jaksosta, eli en oo sitä vielä kokonaan nähnyt eikä sitä oo Suomessa näytetty. Tuli kuitenkin tuo pätkä Youtuben videohaussa vastaan ja piti se tänne esimerkkinä pistää! ;-D

Tässä vielä sarjan kakkoskauden mainos:



Suosittelen vilkaisemaan huomenna telkkarista tai jos ei telkkaria omista niin joku kerta katsomaan netti-tv:n kautta. Erittäin viihdyttävä sarja! Maha tyhjänä sitä ei kannata katsoa... :-D


Toinen hyvä tälläkin hetkellä Suomen telkkarissa pyörivistä ruokaohjelmista on Top Chef. Tää ohjelma tuskin hirveesti esittelyjä kaipaa, sillä se on jo useamman kauden Subilla pyörinyt. En oo ihan varma monesko kausi nyt on menossa, sillä en uskalla googletella hirveesti ettei tämän hetken ja tulevien kausien voittajat hyppää sieltä esiin ja spoilaa! Tällä hetkellä sarja tulee Subilla keskiviikkoisin klo 21.



Tällä kaudella on mukana myös yksi suomalainen kilpailija, Stefan. Hänellä on juuria muuallakin Euroopassa, mutta viime jaksossa kun vierastuomari kysyi häneltä mistä hän on kotoisin, sanoi hän olevansa Suomesta. En sitten tiedä. Stefan tuntuu olevan hyvä kokki ja vahva kilpailija, joten ehkäpä hän vielä pääsee pitkälle. Uskon kuulleeni huhuja tämän kilpailijan menestyksestä silloin kun kausi esitettiin USA:ssa, mutta oon onneks blokannut ne niin hyvin päästäni etten muista monenneksiko hän tuli, joten voi sit jännätä rauhassa!


Toinen hyvä Travel Channelin tuottama ruokasarja on tietty Anthony Bourdain: No Reservations. Anthony on joskus aika ärsyttävä, mutta erilaista ruokaa ja maailman menoa tässä sarjassa onkin tarkoitus seurata, niin voi sit yrittää ignorata sen Anthonyn pöljät jutut. No, on sekin joskus onneks vähemmän ärsyttävä!



Sarja tulee myöskin JIMillä ja se kulkee suomeksi nimellä Anthony Bourdain maailmalla. Sarjaa tunnutaan näyttävän vähän epäsäännöllisin ajoin, mutta huomenna sunnuntaina se näyttäisi tulevan klo 12:45. Edelliset jaksot voi taas tuttuun tapaan katsoa viikon ajan netti-tv:stä.

Sarjassa Anthony matkaa ympäri maailmaa maistelleen mitä erikoisempia ja herkullisempia ruokia. Arvostellen niitä välillä turhankin kriittisesti. ^^;



Amnamnam mitä ruokaa! Kantsii katsoa tuo jakso kokonaan jos ei oo viel nähny; siitä vaan klikkaa sit sitä part 2 -kohtaa niin pääsee eteenpäin. Harmi että jostain syystä muutama osa tuota jaksoa on huonompilaatuisia ja ääni ja kuva menee eri aikaan; vähän rasittava katsoa niitä kohtia. :-p

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu