Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

パーティー! ~ party!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

パーティー! ~ party!

Taas on juhlittu kerrakseen! Lähdettiin lauantaiaamuna aikaisin junalla kohti Seinäjokea ja tultiin takaisin just äsken. Käytiin pikkusiskoni Lauran ja hänen miekkosensa Samin yhdistetyissä kihlajais-tupari-julissa. On tullut kyl syötyä taas viikon edestä kun ruokaa oli tarjolla niin paljon. ^^;Ensin pidettiin viralliset sukulaisjuhlat joissa meno ei viel niin railakkaaks yltynyt! ;-D Tarjolla oli kahdenlaista pitsaa ja kahdenlaisia taikinanyyttejä sekä ihana mansikkakermakakku. Se oli nannaa se!

Buzz-peli oli jälleen kerran illan hitti. On se vaan hauska! Pelasin sitä jonkun kaks tuntia putkeen hups. Ei päässy siitä kapulasta eroon ku joka kerta kun oli lopettelemassa niin joku hyökkäs sinne et määääki haluun pelaaaa pelataaaaan! Harmi ettei oo pleikkari kolmosta niin ei voi tota pelii kottiin hankkia. :-(( Sais Wiille tulla joku vastaava!


Tänään viel vedettiin kebut naaman ennen kotiinlähtöä. Kyl on maha niiin täynnä ja turvonnu ton kaiken herkuttelun jälkeen! ;-D Tuli pieni ruuansulatteluspurtti kyl otettua, kun oltiin lähdös junalla takaisin Jyväskylään ja äiti kovasti sanoi että klo 16:45 se juna lähtee. Nohh saavuttiin sit hyvissä ajoin hieman yli puoli viisi rautatieasemalle ja katottiin sitä taulua mis näkee et moneltako ja mistä raiteelta junat lähtee. Ei näkynyt ainuttakaan Jyväskylään menevää siinä... Hmmm...

Äiti meni sit ärskälle osteleen jotai matkajuotavaa ja sit kuulu kuulutus et taajamajuna Jyväskylään lähtee raiteelta kolme, hyvää matkaa. Eeeeh! Äkkii sit noutaan äiti sieltä ärskältä et hei meidän juna lähtee, juostaan!!1 Spurttasin kyl semmost vauhtii alikulkutunnelin kautta kolmosraiteelle et meinas kaatuukki niis jäisis rapuis. -___- Just ku nous sielt alikulkutunnelist ylös ni siin raiteel luki et Jyväskylä 16:34 ja oli just puksuttamas veke se juna! Kerkesin hyökkää just ennen lähtöö ekast ovest sisään ja sain pidäteltyy junaa sen aikaa et muu jengikin kerkes paikalle. Huh! Aikamoinen Amazing Race -panikointi oli se. ;-D Seuraava juna Jyseen ois lähteny vasta seiskan jälkeen, et onneks kerettiin!


Amazing Racesta puheenollen... Yhdeksältä tänään, eli ihan kohta tulee kolmosella Amazing Race -jakso jossa kilpailijat matkaavat Osakaan, Japaniin! Viime jakson lopussa näytettiin tulevaa jaksoa ja siltä vähän näytti nimittäin! :-)) Oonkin oottanut et koska ne tällä kaudella menee Japaniin, kun alkuteksteissä vilahti eräs Osakan symboleista, ja yleensä nuo alkuteksteissä vilahtavat kohteet on ollu semmosii et mis on sit kauden aikana käyty.↑ Tuo rummuttajaäijjä on se mikä niis alkuteksteis kiinnitti mun huomion. Kattokaapa tarkaan, niin siel se vilahtaa! :-D Tuon Osakan symbolin löytää Nanban kaupunginosasta. (-: Mä en kyl tiedä oikeen et mikä se on, mut se liitetään aina Osakaan. :-p (Onpa taas vanha kuva... ^^;)


V6 ~ UTAO-UTAO


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu