Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

月曜・火曜 ~ Mon, Tue.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

月曜・火曜 ~ Mon, Tue.

Vaikka mulla koulusta onkin etätyöviikko, niin kävin mää silti vähän tekeen töitä Seinäjoella. Olin taas maanantain ja tiistain siis siellä. Kun oli kerran tällanen etätyöviikko ja ei ollut kumpanakaan päivänä lainkaan koulua niin jäin sit yöksi Lauran luokse. Pääs pelaamaan taas Buzzia. Kheheh!

Kattelin myös Twilight-elokuvan kun Lauralla oli se Blu-Rayna. En oo kirjoja lukenut tai katsonut tuon sarjan elokuvia aikaisemmin, mut oli kyl just semmonen tuijotteluleffa mitä kaikki vepissä olevat kuvasarjat antaa ymmärtää. ;-) Teinivampyyrit... Kyl mä ymmärrän ihan täysin minkä takia tuo kirjasarja ja elokuvat on niin suosittuja teini-ikäisten keskuudessa. Kyl vampyyreis vaan aina on sitä jotain!Kutsuin eiliselle japaninoppitunnille kaksi mun vanhaa oppilasta, jotka palasivat juuri Suomeen oltuaan vuoden vaihdossa Japanissa. He kertoilivat ryhmälle vaihtarivuoden kokemuksistaan ja toivat näytille valokuvia ja muuta materiaalia. Toisella näistä opiskelijoista oli vielä Japanin isäntäperheensä äiti ystävineen käymässä Suomessa, joten hekin tulivat seuraamaan oppituntia. Kyllä salamavalot taas välähteli kun oli otettava valokuvia japaninoppikirjasta ja meidän ryhmästä. ;-) Olipa nuorekas isäntäperheen äiti!Aiemmin mainitsemani Singaporesta Jyväskylään työharjoitteluun saapuva opiskelija ja tämän kaksi kaveria saapuvat Suomeen 13.3.. Mä en vieläkään tiedä (eivätkä hekään tunnu tietävän... ;-D) tarkalleen että mihin he menevät työharjoitteluun, mutta ilmeisesti johonkin Keskimaan hotelleista. Meidän koulu sitä paikkaa on kai järkännyt. ^^;

Nää opiskelijat ovat n. 18-vuotiaita eli vähän nuorempaa sakkia mitä meillä JAMKissa opiskelee. Tuo meidän Singaporen yhteistyöoppilaitos on jostain syystä Suomen toisen asteen laitosta vastaava koulu, joten opiskelijat siellä ovat huomattavasti nuorempia. Aika jänskä. Et jos sinne päätyy vaihtoon niin saa sit paljon nuorempien kanssa tehdä töitä.

Tää mun tutoroitavani, Melissa, opiskelee kans japanin kieltä! Hauska jutska. Ei hän ihan hirveästi tunnu osaavan sitä vielä, mutta jonkun verran kuitenkin. (-: Tuntuu siis löytyvän samoja kiinnostuksenaiheita.Huomenna aattelin viedä Michellen Iittala-Arabia-Hackman-tehtaanmyymälään, kun hän halusi suomalaista designia mukaansa Hong Kongiin ostaa. Siel tehtaanmyymälässä on kuitenkin yleensä pikkasen halvempaa kuin muissa kaupoissa.

Ei täs enää montaa yhteistä viikkookaan oo, kun mä lähden Japaniin ja pian sen jälkeen Michelle palaa takaisin Hong Kongiin... ;___; Pakko kyl käydä moikkaileen Michellee Hong Kongis joku kerta! Ohan se mahis viel olemas kans et sinne pääsis vaihtoonkin. Tai jos sinne Koreaan tai Singaporeen pääsee niin äkkiäkös niistä ny Hong Kongiin joku loma hilpasee! ;-D


Ai Ôtsuka ~ Kingyo Hanabi


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu