Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

冬休み ~ winter break.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 26. helmikuuta 2010

冬休み ~ winter break.

Pikainen päivitys ennen kun lähden Tiiaa asemalle vastaan. Tiia tulee viikonlopuks meille! ^_____^

Outoo kirjottaa että winter break, kun ois ehkä enemmänkin sen spring breakin aika. Mut eipä tätä lomaa oo koskaan taidettu kevätlomaksi Suomessa kutsua; aina se on ollu hiihtoloma tai talviloma. Olkoon nyt sitten nii nnniii!


Sain TOSI-tunnit täyteen, wohoo!! 54-tuntia töitä restonomipalveluissa takana, jee. ;-D Kuulostaa vähältä, mut ette uskokaan millanen tappelu koululla on ollut ton jakson suorittamisen kanssa. Monet ei oo viel alottanukkaan niitä tuntei tekeen, tulee kohta kiire. Kun ne pitäis kuitenkin kontaktiopetuksen ulkopuolella tehdä. Mniih. No onneks on ittelläni nyt tehty niin saa opintopisteet talteen. (((-:Käytiin äsken Villen synttäripäiväburgereilla Amarillossa. Oli viimeinen päivä käyttää kuponki, jolla sai kaksi habaneroburgeria yhden hinnalla, niin olihan se käytettävä. Oli kaheksan burgerii pöydäs sit; onneks puolella porukasta oli sopivasti ne kupongit. ;-D Oli mmmmaukas! Suosittelen. Söpö toi chili tos päällä. :-D


Ei ollu kyl näköjää nyt oikeen muuta askaa. Ehkä viikonlopun jälkeen on taas jotakii kerrottavaa et mitä on tullu Tiian kaa puuhailtuu. :-)) Tänään tulis kuulemma jäkistäkin telkkarista, jopa inhimilliseen aikaan. Eiks ne kaikki ottelut oo aina tullu joskus aamulla? Miten voi jaksaa kattoo. ;-D No, ehkä tänään voi vilkasta!


Kana Nishino ~ Best Friend


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu