Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

春か冬か・・・ ~ is it spring or winter?

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

春か冬か・・・ ~ is it spring or winter?

Oli jo niin kevät viime viikolla mut sit yhtäkkii mittari näyttääkin taas tutut -20. Ehhh??!?! Blääää. Luulin et ne pakkaset ois jo ohi. Masentavaa et meillä on -20 kun Japanissa on jo välillä +20. Oisinpa jo siellä! Neljä viikkoo... Neljä viikkoo...


Jetro laittoi blogiinsa taas kivan Japaninmatkavideon. Se mikä siitä videosta teki vielä kivemman on se, että siinä on paljon settiä joka on kuvattu Arashiyamalla - Kioton kaupunginosassa jonne meen tekeen sen mun työharjoittelun! Tässäpä se video tulee; kuuden minuutin jälkeen, alkaen 6:05 näkyy myös kaksi kolmesta rakennuksesta joissa tulen työskentelemään (toinen siinä joen vieressä ja toinen sit siellä vuoren puolella tien toisella puolella). :-))





Singaporelaiset tytöt laittoi paljon kivoja ja hassuja kuvia Facebookiin. Tuossa ylläolevassa kuvassa ollaan minä sekä toinen tutor Emppu, ja mun vieressä Melissa ja Empun vieressä Jo. :-)



Mitä niihin hassuihin kuviin tulee niin... Ei, noita alushousuja ei oo tärkätty, vaan tytöt loogisesti ajatteli että ne pesun jälkeen varmaan kuivuu mukavasti viileässä ja kuivassa ulkoilmassa. Toisin kävi ja jääkalikoitahan niistä tuli. :-D

Muikuistakin tykkäsivät tytöt niin paljon, että Empun oli kirjoitettava heille resepti kuinka niitä voi tehdä kotona. Ilmeisesti onnistui aika hyvin, ainakin kuvissa näyttävät herkullisilta. :-)



Viikonloppuna olis kans suunnitelmissa mennä tekeen suomalaista ruokaa tyttöjen kanssa. Varmaan jotakii vois leipookin; korvapuustit lienee semmonen iisi ja suomalainen juttu. Mut tosi kivaa, että näyttävät tytöt viihtyvän ja ovat innoissaan kaikesta uudesta eivätkä epäile kokeilla esimerkiksi uusia makuja! :-))


Mulla olis sakura-aiheisia biisejä vielä muutama jäljellä (taisiis oishan niitä loputtomasti mut... ^^;) mutta nyt on kyllä pakko tähän laittaa biisi jota oon kuunnellut repeatilla viime viikot ja tiiviisti. Miten voi olla niin hyvä biisi. Ei voi tajuu! Oon yrittäny opetella lyriikoita mut tuo korean lausuminen on vielä vähän hakusessa. Se taistelee kuitenkin sen verran japanin kielen lausumissääntöjä vastaan et jotenkin hankala. Ehkä se tästä!


Girls' Generation ~ Oh!


2 kommenttia:

  • 17. maaliskuuta 2010 klo 23.03 , Blogger Unknown kirjoitti...

    Hee.. Kiva ku pistit mun videon tännekin. Aika hauska sattuma, että ihan tietämättäni kuvailin sun työpaikkaa. :D

    Ei kyllä paljon paremmasta paikasta vois työpaikkaa saadakaan. Arashiyama on ihan paras. :)

     
  • 17. maaliskuuta 2010 klo 23.35 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Khehe, joo, hauska sattuma! ;-D

    Kivalta alueelta kyllä vaikuttaa Arashiyama~ Kiva että kämpänkin sai ihan tuosta läheltä, niin ei tartte sit aamulla junalla matkustella töihin ja saa nukkuu vähän pidempään... ;-D Ootan myös innolla et pääsee patikoimaan tuolla vuorilla. <3

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu