Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

二千円 ~ two thousand yen.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

二千円 ~ two thousand yen.

Tuli vähän päivitystaukookin täs näköjään. On sitä hommaa tosiaan ollu riittämiin viime aikoina, ja vieläkin jatkuu! Pari päivää meni Seinäjoella ja tänään oon tehny taas useita tunteja liiketoimintasuunnitelmaa. Kaks viikkoo ois viel aikaa näille koulujutuille. Kääks, kiirettä pitää!Kävin tänään vaihtamassa jenejä. Olin ihan tulessa kun sain kaksikymmentä kahdentuhannen jenin seteliä! O___o Kahdentuhannen jenin seteli julkaistiin Japanissa vasta vuonna 2000 Okinawalla pidetyn G8-kokouksen kunniaksi, ja seteli on melko harvinainen. Ei ihmekään että on harvinainen, jos ne ulkomailla piilottelee tällasia varastoja. ;-D Mulla on ollut itselläni vaan kerran aikasemmin yksi 2000-jenin seteli, vaikka aika paljon on tullut japanilaista rahaa käsiteltyä. Nyt on näin monta! \o/Kahdentuhannen jenin seteli on mielestäni kaikista kaunein Japanin seteleistä. Etupuolella siinä kuvataan Okinawan pääkaupungissa Nahassa sijaitseva Shurei-portti, ja toisella puolella on pätkä Genjin Tarinaa sekä Murasaki Shikibun kuva. Eikö ole kaunis?

Azumanga Daiôn Okinawa-jaksossakin huomioitiin 2000-jenin seteli. Seuraavassa pätkässä kannattaa kelata kohtaan 6:40. (-:Työnantajalta Kiotosta tuli juuri maili, jossa sanottiin et mulla alkaiskin työt jo sunnuntaina 18.4. klo 9:30! Iiks! Piti alkaa maanantaina, mut sama kai se jo sunnuntaina mennä, onpahan tekemistä. ;-D Työt kyl vähän jänskättää, kun ei tiiä yhtään et millasta se työnteko siellä on. Toivottavasti työilmapiiri on mukava - työpaikka on ainakin niin söpö että eiköhän siellä viihdy.

Kiitos muuten uusille lukijoiksi ilmoittautuneille, jei~ ^___^ Joka kerta on aina kivempi kirjoitella kun on enemmän lukijoita! Kiitos myös edelliseen merkintään tulleista kommenteista; eiköhän täällä tulla näkemään sit sekä ihan tekstistä ja kuvasta koostuvia merkintöjä että pieniä videomerkintöjäkin sieltä Japanista käsin. Pian se on jo lähtö käsillä - kaksi viikkoa enää! Vielä on tuliaiset hankkimati, mut aika hyvässä jamassa alkaa olla jo kaikki valmistelut. (-: Kunhan ne kouluhommat vaan kerkeis saada pois alta... ^^;


NEWS ~ Sakura Girl


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu