Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

開花 ~ blooming.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 22. maaliskuuta 2010

開花 ~ blooming.

Etenee taas harjoitteluun liittyvät jutut pikkasen, sillä sain juuri maksettua vuokran Kiotoon koko 10 viikon ajalle jonka Arashiyamassa asustelen, jei! On se nykyään helppoa, kun ulkomaanmaksun voi tehdä itse verkkopankissa. Harmi vaan että jenin ja euron suhde on ollut viime aikoina niin heikko, et aika kalliiks tuli. .___. Noh, onneks pyörii opintotuet ja koulultakin saa sitä harjoitteuluapurahaa niin eiköhän tässä selvitä! 25 days to go...↑ Tältä näyttää tällä hetkellä Arashiyamalla. Näissä työnantajan toissapäivänä ottamissa kuvissa ensimmäiset kirsikankukat ovat jo lähes täydessä kukassa! Kaunista~ Mut mun sydän itkee verta et nää kukat on jo ehtineet tippua pois ennen kuin pääsen Kiotoon... Byhyy! Mut! Löysin vepistä hienon sivuston, jossa kerrotaan Kioton kirsikankukankatselupaikkojen kukkimistilanne lähes reaaliajassa. Eri alueilla ja eri lajikkeet kun kukkivat hyvinkin eri aikaan. Tein vähän taustatutkimusta ja näyttäis että Ninnaji-temppeli olis kuuluisa myöhään kukkivasta kirsikankukkalajikkeesta, joka yleensä kukkii vasta huhtikuun lopulla! Toivotaan, että ne ehtis sit viel näkeen. :-))↑ Tällä hetkellä mun työpaikan pihassa ei vielä kirsikat oo kukassa, mutta myöhäinen luumu kukkii parhaillaan. Kaunis on sekin! Viikon parin sisään työpaikkani ravintolasta Shôfûkanista pitäisi olla kuitenkin nähtävissä seuraavanlainen kirsikankukkanäkymä:...aika mukava olis illallista nauttia tuollaisen näkymän edessä.

Jokohan mä oon raportoinut tarpeeksi kirsikankukista yhdelle keväälle? No, eiköhän ainakin yksi raportti tuu vielä Kiotosta käsin jos siellä joku lajike vielä kukkii. ;-)


Viime aikoina Japanin single-listojen kärjessä on ollut AKB48-niminen japanilainen idoliryhmä biisillään Sakura no shiori. Single on tämän kuun toiseksi myydyin single Japanissa. Oikein miellyttävä biisi on se.


AKB48 - Sakura no shiori


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu