Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

フラッシュバック ~ flashback.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 26. maaliskuuta 2010

フラッシュバック ~ flashback.

Mä en niin millään enää jaksa oottaa kolmee viikkoo että kouluhommat on ohitse ja pääsen reissuun. Mut onneks on sentään hommaa, niin nää kolme viikkoa varmaan menee kuitenkin suhteellisen nopeesti, kun ei tartte vaan homehtua himassa toimettomana.

Ennen lähtöä pitäis vielä muistaa käydä vaihtamassa vähän jenejä, sekä ostamassa tuliaisia kavereille sekä ainakin pomolle. Jotakin mässyä sit muillekin työkavereille kyl~ Vieläköhän sinne viittii viiä suklaata, vai joko siellä on niin lämmin et ne sulaa jo alkuunsa? Ehkä sinne voi viel toistaseks vähän viiä. Mut sit ainaki marmeladia oon suunnitellut vieväni. Kettukarkkeja ja Vihreitä kuulia. Omnom. Sopii hyvin japanilaisen teen kanssa ne yhteen.


Mulla ei oo ollu viime aikoina hirveesti kuvattavaa kun ulkonakin on niin rumaa. Kuraa ja loskaa. Viimeistään kolmen viikon päästä tulee sit vähän uudempaa ja kivempaa kuvamatskua, mut nyt joudutaan tyytymään vanhoihin kuviin. Nekin on kyllä kivoja, ainakin ittelleni, kun tulee muistoja mieleen. Seuraavat kuvat kopioin Facebookista mun Kioton kamuilta. Kesä 2008.↑ Karaokessa iiiisolla jengillä. Tuo on tosi kiva karaokemesta Kiotossa. Suurta Jankara-ketjuahan (Jumbo karaoke) tuo on, mutta tuolla kyseisessä mestassa on paljon siidemmät huoneet kuin muissa Jankaroissa joissa oon käynyt. Tilavat huoneet ja tonne eteen mahtuu tolleen lauleskeleen!↑ Parhaita tyyppejä parhaassa illanviettopaikassa ikinä. Kamogawa.↑ Koulukavereiden kanssa Osakan Tenjin-matsurissa. Oli paljon väkee (vaikkei se näissä kuvissa näykään, lol)! X___X↑ Viel yks random-kuva Heian Jingûlta. 8D (Vetääks joku sauvakävelyy tuol taustalla?)


Täytyypä muuten muistaa ostaa uusi yukata Japanista. Samoin geta-kengät. Yukata on kyl viel ihan kondikses, mut ois kiva et ois vähän vaihteluu. Kengät sen sijaan ei oo enää kovinkaan kondiksessa... Kyl puiset jalkineet vaan aika tehokkaasti pääsee kulumaan, kun niillä tarpeeks käppäilee.


Mites mites, nyt kun Japaninreissu lähestyy ja sielt varmaan ainakin aluks tulee aika paljonkin raportoitavaa, niin kiinnostaako mun lukijoitani enemmän lueskella merkintöjä tälleen teksti-kuva-mudossa vai kattella enempi videoita? Teen joitankin videoita varmasti, ainakin sit kun esittelen mun parinkymmenen neliön luukun (lol), mut noin niinkun yleisesti - kumpaa on kivempi seurata, videoo vai teksti-valokuva-settii?


Theatre Brook - Uragiri no Yuuyake


4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu