Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

おススメのテレビ番組 ~ TV recommendations.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 25. maaliskuuta 2010

おススメのテレビ番組 ~ TV recommendations.

Mun on pitänyt jo pari viikkoo sitten suositella näitä kahta matkailuun liittyvää ohjelmaa mut oon sit aina unohtanut... .___. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!



Tää ensimmäinen suositus tulee tosiaankin myöhässä, sillä sarja päättyi tänään. Big in Japan -nimisessä matkailuohjelmassa suomenruotsalaiset Nina ja Johannes reissasivat muutaman kuukauden ajan ympäri Japania raportoiden sen ihmeistä kuuden jakson ajan. Ihmettelen kyllä miksei sarjaa tehty enempää kuin kuusi puolen tunnin mittaista jaksoa, vaikka matskua noin pitkältä matkalta luulisi riittävän. Ehkä he halusivat vain sit ottaa rennosti sen loppuajan.

Big in Japan oli erilainen matkailuohjelma, jotenkin tosi symppis. Ei semmosta ylenpalttista hehkutusta tai randomoinnin ihmettelyä, vaan kaikkee kivaa. Joo! Kiva on se sana mitä tästä ohjelmasta voi käyttää. En itsekään muistanut katsoa kahta ensimmäistä jaksoa vaikka sarjasta tiesinkin, harmittaa vähän. Toivottavasti tää näytetään vielä joskus uusintana!

Viimeisen jakson, joka keskittyy Tokioon, voi katsoa vielä 7 päivän ajan Yle Areenalta. Jakso näytetään myös uusintana FST:llä ensi sunnuntaina klo 22:45. Suosittelen katsomaan!



Toinen matkailuun liittyvä sarja on JIMillä pari viikkoa sitten alkanut Stockholm-Arlanda, joka nimensä mukaisesti sijoittuu Tukholman Arlandan lentokentän arkeen. Tätä sarjaa on näytetty nyt kolme jaksoa, ja jaksot esitetään aina torstaisin klo 22:00 alkaen. Sarjaa voi seurata TV:n lisäksi myös ruutu.fi:ssä, jossa on vielä parin päivän ajan nähtävillä edellisviikonkin jakso. Tänään esitetyn jakson voi katsoa ruutu.fi:ssä noin viikon ajan.

Oon aina pitänyt lentokenttää niin mystisenä ja jännittävänä paikkana, kun sinne mennään vaan silloin, jos ollaan lähdössä reissuun. Hirveesti en oo kömmähdyksiä lentokentillä vielä kokenut (kop kop!), joten mulle esim. Helsinki-Vantaasta on ollut aina positiivinen kuva.

Stockholm-Arlanda-sarjassa lentokentällä käy päivittäin aikamoinen vilinä ja vilske. Sarjassa päästään myös kurkistamaan hieman kulissien taakse. YLEhän on näyttänyt aikaisemmin parikin lentokenttä-reality-sarjaa Brittilästä, jotka oli musta kans tosi kivoja. Jos niitä on tykännyt seurata, niin tää on samaa meininkiä paitsi Ruotsissa. Suosittelen tätäkin! (-:


Loppuun pari teemaan liittyvää biisiä. Vaikee varmaan arvata, että pakkohan se on liittää tähän Big in Japan -biisi. Enpä laita kuitenkaan alkuperäistä, vaan saksalaisen Guano Apes -yhtyeen vuonna 2000 levyttämän version. Ihan siksi, että kuuntelin 2000-luvun alussa Guano Apesia ahkerasti ja tykkäsin tästä biisistä kovasti. Enkä ees siks, että sen nimessä esiintyy sana Japan, vaan ihan sen takia, koska biisi oli hyvä! Tykkään edelleenkin tästä versiosta, sekä Guano Apesin Don't Give Me Names -albumista muutenkin~


Guano Apes ~ Big in Japan



Ihan pakko pistää tähän myös Frank Sinatran Come Fly With Me. Tää on liveversio ja vähän erilainen kuin se levytetty, mut tää on täysin jees!


Frank Sinatra ~ Come Fly With Me


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu