Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ヘルシンキで遊んだ! ~ had fun in Helsinki!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 3. huhtikuuta 2010

ヘルシンキで遊んだ! ~ had fun in Helsinki!

Mun jyväskyläläinen kamuni Heini muutti joku aika sitten Helsinkiin, joten käytiin hänen luonaan kyläilemässä nyt ensimmäistä kertaa. Meidän piti olla siellä perjantaista sunnuntaihin, mutta tultiinkin jo tänä iltana pois, ettei huomenaamuna tartte herää niin aikasin (pääsiäissukuloimaan)... :-D



↑ Heini, marenkitorttu ja booli.

Tarjolla oli tosi hyvää sitruunamarenkitorttua ja vihreetä boolia. Nää oli vähän niinku tuparit, vaikka oltiinkin vähän pienemmällä porukalla juhlimassa, ja toiset tuparit tulee varmaan sit vähän myöhemmin (sillon kun itte oon jo Japanis ;___;). Mut aina pitää olla jotai tekosyytä juhlii!



↑↑↑ Eiksoo hieno tuo Heinin tekemä Mario-aiheinen ristipistotyö? Mario on myöskin tuon koiran nimi. Kissa puolestaan on Jesper!



Hmm piti sit sitä Jesperii kuvaa videollekin. :-D Liian hauskoja ilmeitä on kissoilla. Tai ihan perusilmehän tälläkin kissalla tais olla päällä, mut kamerakulmaa muuttamalla oli niin hassunnäkönen et piti nauraa vedet silmissä... ^^; On se söpö kisu!



↑ Sit pelattiin Ubongo-peliä! Se oli hauska. Semmonen analoginen tetris! Siinon semmosii lautoi (tuol vasemmas yläkulmas) joihin täytyy saada mahdutettuu tommosii tetrispalikoita (tos oikees alakulmas) sillä ainoalla tavalla kuinka ne kaikki siihen kerralla voi mennä. Sit kuka saa ekana sen oman lautansa valmiiks huutaa UBONGO! ja se saa ekana ottaa tommosii timanttei tost laudalt. Tokaks tullu tokana jne. Se voittaa kellä on eniten samanvärisii timanttei pelin lopus! ...Oon kyl maailman huonoin selittään pelin sääntöjä. :-D Kantsii kokeilla jos tulee vastaan, tosi nopee oppii ja hupii riittää siitä!



↑↑ Tänään käytiin syömässä Annankadun nepalilaisessa ravintolassa, Pikku Nepal. Mun annos on tuo ylempi, ja se sisälsi kasviksia ja tuorejuustoa chili-tomaattikastikkeessa. Oli tosi hyvää ja tosi tulista! Tai no, ei niin tulista ettei ois kyvenny syömään, mut tulista silti. ;-p Tuo alempi on Jonin annos, ja se oli kans joku kasvissetti jossa oli muun muassa linssejä. Sekin oli hyvä! Seurana kaikkiin annoksiin tuli iso pala naan-leipää.



↑ Jälkkäriks haettiin Kampista tietty Ben & Jerry's -jädet. (Ignoratkaa lagaava vesisadesuihkun jälkeinen tukka. :-D) Kampissa nähtiin ohimennen myös aiemmin suosittelemani sarjan Big in Japan juontajat Nina ja Johannes! Ois varmaan pitänyt huutaa perään ja käydä moikkaamas. (-:


Perfume ~ Natural ni koi shite


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu