Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

수원, 대한민국 ~ Suwon, South Korea.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 1. huhtikuuta 2010

수원, 대한민국 ~ Suwon, South Korea.Näin aprillipäivän kunniaksi kv-koordinaattori päätti muistaa mua uutisella, joka ei toivottavasti oo aprillipila. Mut valittiin opiskelijavaihtoon Suwoniin, Koreaan! Jiihaaa! Tää oli mun ykkösvaihtoehto ja tosi kivaa et just sinne sit lopulta valittiin, vaikka näytti tää päätösten tekeminen sieltä suunnalta hieman kestävänkin, ja epätoivo oli ottaa vallan... Mut hyvää kannattaa odottaa! Kiva et tää tieto tuli kuitenkin ennen kun lähden sinne Japaniin, niin ehdin laittaa vielä jotain papereita liikkeelle.

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, Suwon on noin miljoonan asukkaan kaupunki aivan pääkaupunki Soulin kupeessa. Mun yliopistoni siellä on nimeltään Ajou, joka on yksityinen yliopisto. Yliopistolta on matkaa Souliin vain n. 20km.↑ Ajoun yliopiston kampusalue.↑ Soulin metroverkosto ulottuu Suwoniin saakka. Suwon on tuon tummansinisen linjan varrella verkoston alareunassa.Tuo Suwon vaikuttaa siinä mielessä just kivalta kaupungilta, et vaikka se onkin vähän pienempi, niin Soulin syke löytyy lyhyen metro-/bussimatkan päästä. Lisäksi Suwonin ja Soulin läheisyydessä vaikuttaa olevan todella kaunista vuoristoa ja patikointimahdollisuuksia, joten tekemistä riittänee!

Tänään laitettiin meidän vaihtoonhaluavien ja JAMKin valitsemien tiedot eteenpäin Ajoun yliopistolle, ja siellä tekevät sitten lopullisen päätöksen, ottavatko meidät vastaan. Tän pitäisi kuitenkin olla tästä eteenpäin ihan läpihuutojuttu (+ tietty hirvee paperisota), et enköhän mä tuolla ole sitten keväästä 2011 alkaen. :-)

Ehkä tarkkasilmäisimmät ja japanin/korean kielen taitajat jo huomaskin, että ennen japanin kielellä kirjoitettu otsikko sai olla tällä kertaa kirjoitettuna koreaksi! Toivottavasti meni oikein... :-D Jea, heti kun tuun takas sielt Japanista ni alkaa kyllä armoton korean kielen pänttääminen. :-)))


SuperJunior & Girls' Generation - SEOUL


13 kommenttia:

 • 1. huhtikuuta 2010 klo 21.43 , Anonymous Pussijamssi (argentiina-intoilija, mutta täytyy pitää v.2001 peräisin oleva nimimerkki hengissä :D) kirjoitti...

  Ai niin! Kaverini menee Souliin vaihtoon, jotain jakkutätialaa opiskelee Helsingissä, niin jos tulee palava ikävä suomalaisia niin tiedän ainakin yhden mukavan mamman sun lisäksi joka siellä päin hengailee keväällä 2011 8>
  onnea vielä!

   
 • 1. huhtikuuta 2010 klo 22.02 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Hee, siidee! Ilmeisesti JAMKiltakin lähtee ainakin yksi mun lisäks tonne Suwoniin. Onnee argentiina-intoilijallekin! :-))

   
 • 1. huhtikuuta 2010 klo 22.02 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   
 • 1. huhtikuuta 2010 klo 22.04 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  No hienosti feilaa tää sydeemi, tuli kaks kertaa toi mun kirjoittama kommentti ja nyt sitten se muuttui että kirjoittaja on poistanut tämän tekstin. Joo-o, spämmäilen täällä omaan kommenttilaatikkooni, jee!

   
 • 2. huhtikuuta 2010 klo 9.21 , Blogger efffy kirjoitti...

  Onnea tuon opiskelijavaihdon johdosta ! Näyttää ja kuulostaa tosi kivalta paikalta, oon kyllä kade : )

   
 • 2. huhtikuuta 2010 klo 10.01 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Kiitti! Joo, vaikuttaa kyl kivalta paikalta, toivottavasti tulee kiva vaihtovuosi. (-:

   
 • 3. huhtikuuta 2010 klo 21.07 , Blogger kewashii kirjoitti...

  Missä ihmeessä opiskelet Japanologiaa ja matkailualaa? Itseäni kiinnostaisi myös kovasti!

   
 • 3. huhtikuuta 2010 klo 22.26 , Blogger Lotta kirjoitti...

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   
 • 3. huhtikuuta 2010 klo 22.28 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  kewashii:

  Mä opiskelin (on viel jotai tenttejä tekemäti tosin... ^^;) japanologiaa Vaasassa, Tukholman yliopiston etäyksikössä. Lisätietoja koulutusohjelmasta saa täältä http://www.fkf.fi/uni/ , ja jos tulee jotain lisäkysymyksii niin voi ehdottomasti kysyä. :-)

  Muutin matkailualan perässä puolestaan Jyväskylään, kun aloitin viime syksynä nämä opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoululla. Vaasan ammattikorkeakoulullakin on matkailualan opintoja tarjolla, jos haluaa samassa kaupungissa molempia opiskella samanaikaisesti. :-)

   
 • 3. huhtikuuta 2010 klo 23.47 , Blogger kewashii kirjoitti...

  Ohhoh miten ironista.. Ruotsalainen koulu.. :D Minä kun en ole pätkääkään kiinnostunut ruotsista enkä sen kielestä ja opiskelen sitä vain sen verran että pääsen lukion kurssit läpi.. Huh huh :'D
  Osaat varmaan kertoa että oliko suurinosa luennoista ruotsiksi? Tai että joitain kursseja järjestettiin VAIN ruotsiksi? Entä tarvitseeko olla hyvä lukion ruotsi päästäkseen tuonne? :S

   
 • 4. huhtikuuta 2010 klo 12.13 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  kewashii:

  Suurin osa luennoista on suomeksi ja japaniksi (puhetunnit), mutta joitakin videoluentoja tulee suoraan Tukholmasta (erityisesti ensimmäisenä vuonna) ja ne ovat kokonaan ruotsiksi. Ne ruotsinkieliset luennot on kuitenkin aina kulttuuriin liittyviä, kielioppi käydään suomeksi läpi.

  Tentit on aina ruotsiksi, mutta tentissä saa halutessaan käyttää ruotsin sanakirjaa. Esseet saa kirjoittaa ruotsiksi tai englanniksi.

  Ruotsin numero ja yo-kirjoitustulos vaikuttaa siihen valitaanko tuonne opiskelemaan, mutta myös englannin tuloksilla on merkitystä. Et jos sulla on hyvä englanti ja ruotsi ois vähän heikompi ja kirjottelet hyvät motivaatiokirjeet sun hakemuksen mukaan, niin kyl sinne on ihan mahdollista päästä ja siellä pärjätä. :-)

  Jotkut on kokeneet ton ruotsin kielen ongelmalliseksi, mut jos otat tästä eteenpäin semmosen asenteen että haluat sitäkin oppia, niin on paljon paremmat mahikset sit menestyä noissakin opinnoissa. :-)

   
 • 5. huhtikuuta 2010 klo 13.25 , Blogger kewashii kirjoitti...

  Okei. Kiitos tiedosta paljon!! :) Luulen saavani ainakin vähän motivaatiota opiskella ruotsiakin.. :'D

   
 • 5. huhtikuuta 2010 klo 13.55 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  kewashii:

  Jeh, tsemppiä! :-))

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu