Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

やった! ~ yay!

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 8. huhtikuuta 2010

やった! ~ yay!

Sain Johannalta blogitunnustuksen, kiitos! (-:Haluun pistää blogitunnustuksen eteenpäin kaikille niille, kenen blogia luen bloggerin kautta, koska he ovat kaikki tän tunnustuksen ansainneet~ Oon laiska ja en jaksa kaikille siitä kommenttibokseissa ilmoitella, mut tiiän et muutamat teistä lueskelee tätäkin ainakin satunnaisesti, niin tiedätte sit tunnustuksen saaneenne, ja voitte sen lisätä omaan blogiinnekin. ;-)) Yay!


Yayn arvoinen asia on sekin, että tänään oli kevään viimeinen tentti sekä viimeinen kontaktiopetuskerta ennen ensi syksyä! Vielä on ensi maanantaina ja tiistaina töitä ja pitäis huomenna ja keskiviikkona viimeistellä parit ryhmätyöt, mut sit se on koulu ja työt taas tämän lukuvuoden osalta ohi, ja oon valmis lähtöön muille maille. Kylläpä meni nopeesti! On kyl ihan mukava et meille on vähän säästetty tästä loppukeväästä aikaa tolle työharjoittelullekin, niin ehtii pikkasen sit viel nauttia Suomenkin kesästä, eikä tartte suoraan Japanista palata koulun penkille.

Tänään oli niin kaunis ilmakin ja teitä puhdistettiin tommosil koneilla, niin voi vitsi on kyl ihan sellanen fiilis et kesä tuleeeeee! Parasta. Tulee varmaan shokki kun menee sinne Japaniin kun siel on kevät vieläkin pidemmällä. Huuuuuu. Selvittiin me sittenkin tästä talvesta - mahtavaa! :-D


Girls' Generation ~ Himnae


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu