Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

お土産 ~ souvenirs

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 6. huhtikuuta 2010

お土産 ~ souvenirs

Tänään kävin shoppailemassa vähän tuliaisia sekä kaikkee muuta tarpeellista matkaa varten. Alkaa olla kaikki nyt kasassa - kunhan sais vielä kaiken ängettyä laukkuun. :-pPääsiäisnamut oli tarjouksessa näin pääsiäisen jälkeen, joten niitä aattelin viedä sit tuliaiseksi. Sopii tähän vuodenaikaankin. Hohoo, neljä pussia virvon varvon -patukoita! :-D No mut ne on hyvii! Ja oli vaan euron pussi. Kaks niistä menee työkavereille yhteiseen jakoon ja yks Yukikolle, okaasanille ja otoosanille. Yks jää hätävaraks, jos jollekin haluis jotain hemua sit joskus antaa.

Yukiko, okaasan ja otoosan saa lisäksi yhdet tommoset Muumimunat. Nekin oli vaan euron skibale. Yks niistä munista menee sit mun kirjekamulle Chiemille. Geishat ja kettukarkit menee myös sinne työpaikalle, niin saavat sit kaikenlaisii maistella. En tiiä paljon siellä on porukkaa töissä, mut ilmeisesti kuitenkin useempia kymmeniä, et ainakin sit riittää kaikille. Tipunamut otan kans hätävaralle, kun nekin oli vaan euron pussi ja ne on hyvii! Skippasin ne suunnittelemani vihreet kuulat kun ne rasiat oli niin isoja, painavia ja kalliita. :-(Pomolle, kenen kanssa oon mailaillut ja kuka mut tonne töihin hyväksyi, paketoin tommosen setin, jossa on Jyväskylä-DVD (se on tuolla alla piilossa niin ei näy ;-D), Marimekko-servettejä, Geisha-suklaalevy ja Suomi-suklaapatukka. Aattelin toisenkin tommosen setin vielä tehdä, kun siel on ilmeisesti joku pomon pomokin? :-D Ettei se jää ilman. ^^;

Ostin yhden pienen askin salmiakkiakin mukaan ihan kaiken varalta, vaikka en sitä kellekään aio heti ensimmäisenä tyrkyttää. On huonoja kokemuksia vaan niistä kokeilukerroista jäänyt. :-D Sit muutaman muumipurkan vielä, jos jollekin tarvii antaa, ettei harmita ettei oo mitään annettavaa.Siiiiit, shoppailin viel kaikkee muutakin matkaa varten. Sen enempää kuvan jokaista tuotetta erikseen selittämättä... :-D Shampoota ja hoitoainetta sekä deodoranttia ja hammastahnaa ostin vielä ekstrapurkit, kun sielt Japanista ei semmosii kyl löydy. Jostain syystä japanilaiset ei tunnu käyttävän deodoranttia, hammastahna siellä maistuu suolalta, sekä shampoot ja hoitoaineet on niin japanilaiselle paksulle tukalle tehtyjä et ei oikeen suomalaiseen hentoon tukkaan sovi. Käsi- ja vartalosaippuaa sieltä kyl löytyy, mut on ihanaa kun on omia tuttuja tuoksuja ympärillä. ^^; Oonks mä outo?

En tiiä näyttääks tuo kaikki paljolta, mut noi painaa ihan sikana. :-D Täytyy varmaan wii fitillä käydä punnitseen... Mut varmaan joku kymmenen kiloo, hups. Noo, toinen kymmenen kiloo sit vaatteita ja muuta stuffii ni pysytään painorajoissa. Koitetaan selvii! Muumimunat tosin täytyy ottaa käsimatkatavaroihin, ja ehkä otan jotain muitaki noist herkuista ettei mee muussiks ruumassa. Mul on matkalaukku aina niin täynnä, et jotain siel hajoo tai menee ruttuun kun se siellä ruumassa lojuu... ;__;


Yukikon kanssa oon täs viestitelly, ja sovittiin et nähdään heti lauantaina ja mennään kattoon Ninnajin kirsikankukkia! Ninnajilla on useita omuro-kirsikkapuita, jotka kukkivat huomattavasti myöhempään kuin kirsikat yleensä, ja niiden pitäisi olla kukassa ensi viikon lopulla, eli just sopivasti! Jeei, seuraillaan vielä, mut toivotaan et ovat kauniita silloin. (-:

Kirsikankukkailujen jälkeen nähdään okaasan Oikessa (paikka Kioton keskustassa) ja mennään Ume no hana (梅の花, luumunkukka) -nimiseen tôfu-ravintolaan syömään. :-))) Yukiko varaa meille sinne pöydän illallista varten. Jei, tosi kivaa!

Ens viikollaaaa~ lallallalllallaaaaaaa~↑ Tässä vielä kuva sunnuntain pääsiäiskakusta. Jonin äiti teki sen, oli hyvää!


Fuyumi Sakamoto ~ Ajia no kaizoku


2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu