Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

嬉しい / 悲しい ~ happy / sad

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

嬉しい / 悲しい ~ happy / sad

Pidettiin eilen mun läksiäiset. Vaikka en ookaan kuin kolme kuukautta poissa, on se silti ihan hyvä tekosyy pitää pippalot!

Michelleä näin nyt viimeistä kertaa pitkään aikaan, sillä hän lähtee jo pian takaisin Hong Kongiin. Melissa, Minsi ja Jo tulivat myöskin juhlimaan, mutta heitä nään onneksi vielä kesällä takaisin palattuani, sillä he ovat Suomessa syyskuun alkuun saakka. Kaikki muutkin juhlijat täällä vielä sitten odottelevat kun tuun takaisin, joten saadaan melkein samalla jengillä sit paluubileet aikaiseksi!↑ Läksiäisissä saatiin nähdä ensiesitys meidän USA:n matkan matkareportaasivideosta, jonka Ville juuri hetki sitten sai koottua kasaan. Villellä oli siis ihan videokamera messissä siellä, ja hän teki 50 minuutin pituisen koosteen koko reissusta. Oli hauska ja kiva. Jos se joskus YouTubeen asti päätyy, niin linkkaan sit tänne! Niin, tässä kuvassa siis koko juhlajengi katselee kyseistä videota tarkkaavaisena.
↑ Sain Melissalta, Minsiltä ja Jolta ihan mahtavan kortin! Nää kuvat ei tuo esille edes sitä kuinka cooli se on. Se aukes ensin kertaalleen auki ja sit vielä kertaalleen. Olipa hienosti selitetty - mut eniveis tosi hieno!↑ Mukana oli myös Minsin tekemä ystävänauha. Hee, söpö!↑ Melissa halus ottaa pari polaroid-kuvaa meidän koko jengistä, ja sain nää kuvat sit ton kortin mukana vielä itselleni. Tultiin just saunasta kun näitä kuvia ruvettiin räpsimään, niin tukka on märkä ja olemus on muutenkin vähän väsähtänyt, mut ei se menoa haittaa! Onneks polaroidit ei oo mitään high quality -kamaa... ^^;↑ Michellen kanssakin otettiin vielä viimeiset yhteiskuvat. Näytän ihan Muumien möröltä! O___O

Michelleä aion kuitenkin käydä moikkaamassa Hong Kongissa sit Koreasta käsin, kesälomalla varmaankin. Singaporeenkin ois mukava pölähtää, sen puitteissa tietenkin minkä rahatilanne sallii. Michellekin tulee Koreaan luokkaretkelle ilmeisesti just niitä aikoja kun oon siellä, joten nähään sit toivottavasti sillonkin! Myös Jo sanoi suunnittelevansa Korean reissua ensi vuodelle. :-))


Ollu taas niin paljon tekemistä ettei oikeesti tunnu et jo ens lauantaina oon Kiotossa. O__o Vaikka kaikki eilen kyseli et miltä nyt tuntuu ja jännittääks, ni en mä oikeen osaa vastata. :-D Ei mua muu jänskätä kuin vähän välillä se, et feilaanko heti alkuunsa siellä töissä, kun mun keigo (kohtelias kieli) on vähän ruosteessa. Mut eiköhän se siitä sit pikkuhiljaa!

Huomisen ja tiistain oon taas Seinäjoella töissä, mutta keskiviikkona tai torstaina kirjottelen vielä vähän yhteenvetoa siitä et minne oon menossa jne., et on mukavampi seurata sit tätä blogia siitä eteenpäin matkapäiväkirjana. Mut jep, palaillaan parin päivän päästä asiaan!


Ai Kawashima ~ Haru no yume


4 kommenttia:

 • 11. huhtikuuta 2010 klo 22.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Hei! Löysin blogisi joku aika sitten, kun kaivelin juttuja Japanista omaa kesäkuun matkaa silmällä pitäen. Tähän väliin tahdoin laitella kiitokset hyvistä japanilaista meininkiä valaisevista jutuista ja toivottaa oikein hyvää matkaa. Odotan innolla päivityksiä matkalta omaani odotellessa..:)

  "Sanski"

   
 • 11. huhtikuuta 2010 klo 22.55 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Sanski:

  Kiitos kivasta kommentista! Mukava kuulla että päivitykset on olleet valaisevia. ^^ Oikein antoisaa Japaninmatkaa myös sinulle! :-))

   
 • 12. huhtikuuta 2010 klo 2.16 , Blogger Jetro kirjoitti...

  Oli kyllä kivat läksiäiset! Ja hyvin se keigokin varmaan sitten alkaa sujua kun vähän aikaa menee.. :) hyvää matkaa nyt vielä kertaalleen!

   
 • 14. huhtikuuta 2010 klo 0.26 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Kiitos Jetro! Juu, ehkä se keigo siitä lähtee kunhan pääsee käyttämään... ^^;

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu