Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

失敗 ~ failure

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 16. huhtikuuta 2010

失敗 ~ failure

Noniin, mahtavasti lähti tää reissu käyntiin. Niin sitä vaan on syksystä saakka säästetty rahaa ja odoteltu koko kevät lähtöä, ja sit käy jotain tämmöstä. Miten voikin olla tämmönen tuuri?

Turha varmaan tässä sen enempää tilannetta käydä läpi, sillä kyllä tuon tulivuorenpurkauksen vaikutuksista uutisoidaan nyt jokapuolella. Eilenillalla eivät osanneet vielä sanoa mitään mun lentoni kohtalosta Finnairilla, sillä lentokielto lyötiin klo 15 saakka, ja mun lento olis lähtenyt klo 17:20. Sieltä kerrottiin vaan et lisätietoja tulee klo 6:30. Nooh, ei muuta kun herätyskello soimaan ja mediaa seuraamaan. Kun tieto siitä et tän päivän lennot ei lennä tuli, soitin heti Finnairille, jonotin yli tunnin puhelinpalvelussa ja sain siirrettyä lentoni maanantaille. Nyt ei auta muu kuin toivoa, että tuuli kääntyy tai tulivuori lakkaa tupruttelemasta.

Kaikista rasittavinta tässä tilanteessa on se, kun ei tiedä. Kukaan ei voi tietää, kauanko tilanne kestää, joten lentojen varaaminen on ihan arpapeliä. Laitoin työnantajalle mailia että enpäs tulekaan huomenna, täällä on vähän tilanne päällä. Kyselin myös että voisiko sitä kämpän lunastusta siirtää eteenpäin, mut mä kyl epäilen et se tulee toimimaan. Oon maksanut sen jo ennakkoon... Toivottavasti vakuutusyhtiöltä saa korvauksia menetetystä jo maksetusta vuokra-ajasta.Pienempiin huolenaiheisiin, mut kyl mua harmittaa sekin, et nyt ne kirsikankukat on sit varmasti tippunu ku meen sinne. Yhyy. Tää on nyt vähän tällanen symbolinen kuva - niin murtuvat kirsikkapuut kuin unelmatkin.

Jos nyt ens viikon aikana matkaan kuitenkin pääsis, niin olis täysin jees. Jos tää kestää viikkoja tai kuukausia, niin mitähän sitä sitten tälle uudelle vapaa-ajalle tekemistä keksis? Kai se on Siperian junaakin tosissaan harkittava...

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu