Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

予定があるけど時間がない ~ plans but no time

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 27. toukokuuta 2010

予定があるけど時間がない ~ plans but no time

Tässä vuorotyössä harmittaa se, ettei vapaapäivät oikeen tunnu osuvan kavereiden kanssa yksiin. Kaikenlaista suunnitelmaa olis, mut ei oo aikaa toteuttaa niitä, byy. Ois suunnitelmissa pitää nabe-bileet, tehdä suomalaista ruokaa, käydä shoppailemassa, karaokessa jne., mut missäs välis sitten teet tätä kaikkee, pöh. Ei sillä, eipä tänne tultu vapaa-aikaa viettämään vaan töitä tekemään, mut kyllä maistuis silti välillä vähän sosialisoiminen työajan ulkopuolellakin.

Chieri laittoi mulle tänään viestiä, että lauantaisin ois joku cosplay-tapahtuma täällä, ja hän haluis mennä mun kanssa sinne, hee! Chieri oli ostanut Hetalia-animen Suomi-nimisen hahmon asun, ja haluaisi siihen pukeutua sinne tapahtumaan. Mun ei tartte pukeutua, kun oon valmiiks jo suomalainen! ;-D Mut, lauantaita ei taideta saada kyllä kumpikaan vapaaksi... Kaikista kiireisintä aikaa on se... Höh! Ois ollut varmaan hauska tapahtuma.

Toinenkin pläni tuli tänään, kun Yukari-senpai haluis tehdä mun kanssa ruokaa! Ollaan puhuttu ruuasta varmaa joka kerta kun ollaan samassa työvuorossa, ni sit sovittiin et joku kerta laitetaan ruokaa yhdessä. Täytyy nyt vaan toivoa, et joskus osuu noi vapaapäivät yhteen... Muidenkin työkavereiden kanssa pitäis vähän suomiruokaa laittaa joku kerta. Voi kun olisi viikonloput kaikilla aina vapaata, niin ois helpompaa tää vapaa-ajan suunnittelu! ;-D


Tänään meillä oli meidän suurimmassa juhlahuoneessa 104 hengen enkai! Kääk. Oli kyllä kiireistä. Päivä alkoi taas sillä, et juoksin ympäri ryokania etsien mätsääviä teekuppeja. ;-D No ei niitä kyllä taaskaan löytynyt, aina täytyy vähän tehdä kompromisseja. Sit, noil erilaisilla teekupeilla on aina omat nimensä ni ehän mää niitä tienny, ni piirsin hienon listan et kui paljon lainasin mistäkin minkäkinlaisia teekuppeja. Se oli kuulemma söpö. :-D Mut nyt tiedän, että ton yhdenlaisen kupin nimi on hotaru (tulikärpänen) ja toisenlaisen seiji (tommosen värin nimi, joka on vähänku turkoosi, kai? :-D). Noilla hashiokeillakin (semmosil pienil jutuil jonka päällä puikkoja pidetään) on omat nimensä. Jotenkin hauskaa, kun kaikilla on ihan tommoset oikeet nimet ja kaikki tietää et mitä tarkottaa kun sen nimen sanoo. Kätevää!


Tästä tulee nyt kuvaton postaus, kun en oo tänään mitään ehtinyt kuvaileen. Ehkä huomenna saan taas uusia kuvia otettua, jos päivä on aurinkoinen ja pääsen lähtemään ulos. Aattelin et lähtisin tonne Kioton itäpuolelle vähän katteleen nähtävyyksiä. Täytyy vielä vähän inttervepistä ja kartoista tutkia et missä ois fiksuin käydä. Rahaa vaan kuluu aika paljon näinä nähtävyyspäivinä, varsinkin jos lähden pois täältä Arashiyamalta junalla. Mut, en mä haluu viettää vapaa-aikaani pelkästään laiskottelemalla himassa! Paljon kivempaa on nähdä ja kokea kaikkee mageeta. Voi vide kun ootan tota kolmen viikon lomaa sit tähän harjoittelujakson perään, aaaa, parasta päästä kierteleen Japanii! Vaikka sitä ootankin tosi paljon, en mä silti haluis et tää viimeinen harjoittelukuukausi menis nopee, koska täälläkin on niin kivaa. Ristiriitaista! ;-p


Täytyypä kohta keskittyy vähän telkkariin, kun sielt alkaa Sunao ni narenakute -niminen draamasarja. Se tulee aina torstaisin iltakymmeneltä. En oo ihan joka jaksoa pystynyt kokonaan kattoon, kun joskus mulla on kymmeneen saakka töitä ja kerkeen nähä vaan puolet siitä tunnin mittaisesta jaksosta, byy. Mut tänään pääsin jo seiskalta niin nyt kerkee hyvin kattoo jee! Se on kyl välillä niiiiin draamaa, et melkeen on Salkkarit-meininkii! ;-D Mut jotenkin niin koukuttavaa draamaa silti. :-D Ja siinä on Ueno Juri.


Sarjan traileri:Tunnaribiisit:
2 kommenttia:

 • 28. toukokuuta 2010 klo 23.20 , Blogger サンナ / Sanna kirjoitti...

  Piti kommentoida ihan sen takia että: Sunao ni Narenakute -draama on IHANA! Oon jumittanu sitä siitä asti ku se alko pyörimään Japanissa ja rakastan sitä joka jaksolla vaan enemmän.

  Eita vaan on aina yhtä hurmaavampi~
  Ueno Juri vetää jälleen hienon roolisuorituksen~
  Eikä saa unohtaa SunaNaren korealais vahvistusta Hero Jaejoongia! Se ihminen on unelma~ <3

  Terveisin,
  Toivoton J-/K-draama fani

   
 • 29. toukokuuta 2010 klo 3.19 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Juu, Ueno Jurin lisäksi ei oo kyllä pöllömpi näyttelijäkaarti!

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu