Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

お部屋 ~ my room

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 13. toukokuuta 2010

お部屋 ~ my room

Jee, puolivapaa ja vapaa! Tänään oli töitä klo 7-11 aamulla ja nyt oon vapaalla, seuraavan kerran lauantaina töihin. (-:

Eilen ja tänään oli tooosi kiireistä, kun tuolla oli eilen semmonen 77 hengen jengi bilettään ja sit ne jäi kaikki vielä yöksi. Mut oli kyl mahtava meininki niillä, kävin kurkkiin niiden perinteisiä tanssiesityksiä. Oli cools!

Eilen oli töitä ensin klo 10-14 ja sit klo 17-22, eli outo kolmen tunnin tauko siinä. Oli kahvikuppiepisodia sun muuta, oli aika väsynyttä tossa illalla. ^^; Miyukin kanssa juostiin ympäri meidän kolmee rakennusta ja etsittiin 77 mätsäävää kahvikuppia ja lautasta. No eihän niitä löytyny, piti sit käyttää vähän erilaisia.

Piti auttaa myös Shûzankakun kerroksilla, kun piti laittaa ne huoneet kaikille 77 hengelle valmiiksi. Japanilaistyylisissä huoneissa on siis tapana, että illalla kun jengi on pois sieltä huoneesta, käy työntekijät levittämässä futon-patjat siihen lattialle. Tätä hommaa siis Miyukin kans tehtiin kans hetki.

Eilisaamuna meillä oli kans semmonen kahden tunnin työkäytöskoulutus, oli ihan hauska. Joku sensei sinne tuli puhumaan et kuinka hymyillään oikein ja kuinka asiakkaalle ei sanota ei vaan sanotaan et odottakaa pieni hetki, otan asiasta selvää, ja sit jos toiveita ei voi toteuttaa, täytyy tarjota vastaavaa palvelua/tuotetta jne. :-p Vähän erilaisia juttuja kuin mitä Suomessa on tapana, mut just jees.


Tossa mun kolmen tunnin tauolla eilen kuvasin esittelyvideon tästä mun kämpästä. Vähän vaivaantunut fiilis ja unohdan kaikkia sanoja muttahhh koitetaan kestää. :-D Tässäpä se video~
Sain vinkin että K-On!!-animesarjan toisella kaudella oli ollut jakso, jossa tehtiin luokkaretki Kiotoon ja käytiin samois kohteis mis mäkin oon nyt käynyt. Oli kyl tosi yksityiskohtaisesti osattu kuvata noi mestat, meinaan oli iiiiihan samannäköistä piirrettynä kuin mitä siel oikeestikin oli. Kinkakujilla nautittu tee ja namukin näytti ihan samalta mitä mun aikaisemmin postaamassani kuvassa. ;-D Kinkakujin lisäksi kohteina tässä jaksossa on Tenmangû, jossa kävin Miwan kanssa, sekä Arashiyama ja apinapuisto. Kantsii katsoa!
Nyt lähen junalla Kawaramachille ostaan kimonoon koorinberuton eli semmosen napsunipsuttimen jolla saa kimonon hihat pidettyä ylhäällä kun tekee töitä. Ja tekee mieli currya, niin piti kattoa vepistä et missä päin Kawaramachia on CoCo Ichiban Curry House! ;-D Nyt ehkä osaan sinne. Jes, lounastaaaa~

Pitää jotain kivaa tekemist keksii Kawaramachilla, kun sit illalla meen sielt suoraan Yukikolle illalliselle. ^^ Kivvaa~ Toivottavasti en nukahda kesken reissun, kun tänään piti herätä 5:30 et kerkes seiskaks töihin... Ja eilenillalla olin siis kotona n. 22:30... Ei siinä paljoo nukuta välissä!

3 kommenttia:

 • 13. toukokuuta 2010 klo 10.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tosi kivaa kun jaksat päivittää usein. Kaikki on tosi mielenkiintoista varsinkin noi ruokaosiot (=

  Lamppu

   
 • 13. toukokuuta 2010 klo 19.38 , Blogger Satu kirjoitti...

  Hienolta näyttää tuo sun kämppäs :) Mulle itselle ois kyllä ihan riittävä! Paitsi yksi keittolevy kyllä vähän haittais kun kokin vikaa on... :D

   
 • 13. toukokuuta 2010 klo 23.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kiva asunto, ihan riittävän kokoinen :) Samanlaisia juttuja kun nähtiin yhteisellä reissulla, jee!
  Noi animet kiva löytö, hienoa kun engl.teksti.
  - Ä

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu