Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

沖縄レストランと新しい携帯 ~ Okinawan restaurant and a new cell phone

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

沖縄レストランと新しい携帯 ~ Okinawan restaurant and a new cell phone

Eilenillalla kävin Yukikon kanssa okinawalaisessa ravintolassa Shijôlla. Oli tooosi hyvää ja kivaa muutenkin! :-))Tilattiin tommosta grillikylkee, friteerattuja kasviksia, friteerattua okinawalaista tofua ja jälkkäriksi donitsipötkylöitä ja jäätelöä. Japanissa on semmonen kiva tapa, että tilataan yhteiseks noita annoksia ja sit maistellaan niistä. Musta se on tosi kiva, koska Suomessakin aina se toisen annos näyttää paljon paremmalta kuin oma. ;-) Kaikki oli tosi hyvää! Yukiko oli ihana isosisko ja tarjos koko setin! ♥__Juomavalikoimassa oli joku tyyliin sata erilaista luumujuomaa, ja Yukiko valitsi meille oikein hyvät sieltä joukosta. :-p↑ Ennen ravintolaa käytiin vielä ostaan mulle kännykkä! Mun edellinen kännykkä ei enää toimi kun sopimus on mennyt umpeen, niin piti sit hankkia uus. Hirveetä tuhlausta, että noi kännykät on niin liittymään sidottuja, että kun liittymä ei enää toimi, tulee kännykästäkin roskaa. Ihan käsittämätöntä!↑ Mut on tää kyllä siide kännykkä. Tässä on TV! :-D Ei taida tän hintaluokan kännyköissä olla Suomessa telkkaria. Tää makso 10 000 jeniä eli vähän alle 100 euroa. SoftBankin puhelin on tämä.

Tosi hyvä että sain nyt puhelimen niin voi olla kaikkiin paremmin yhteydessä. Jaoin tänään töissä työkavereille mun mailiosotetta ja heti ku lopetettiin työt ni sain jo kauheen kasan mailia. ;-D Oon vähän hidas vaan vielä toistaseks kirjottaan tällä, mutta ehkä se tästä. ^^; Tässä on ihan sikasiistejä semmosii gif-kuvia mitä voi liittää noihin viesteihin, hih. Niin, Japanissa ei käytetä tekstiviestejä, vaan maileja jotka kulkee näiden kännyköiden välillä. Se on ihan kätsyä.↑ Töissä tauolla. ;-D Onigiria oon yleensä evääks ottanu, pitää testaa lähisupermarketin kaikki maut läpi. :-p

Tänään oli taas tosi kiva päivä töissä. Olin aluksi meidän ravintolassa, Shôfûkakussa, jonka jälkeen siirryin taas tuttuun Hekisenkakuun. Shôfûkaku on ihan erillinen rakennus vähän matkan päässä noista majoitusrakennuksista, ja siellä sijaitsee siis ravintola, johon kuka vaan voi tulla syömään. Se on tossa ihan joen vieressä, ja tänään oli hauska kun siinä ovella käveli pienenpieni taskurapu! :-D En oo kyllä tainnu elävää taskurapua koskaan nähdä. Se oli ihan vauva vielä. Niin söpö!

Tänään meni päivä tosi nopeesti, kun samassa vuorossa oli melkeen kaikki muutkin uudet työntekijät, ja sai sit jutskailtua siinä työnlomassa. Oli kyl tosin tosi hiljanen päivä noin muuten. Mut silti se meni jotenkin tosi nopeesti. Mjoh, onneks on kivoja työkavereita niin tylsätkin hetket on kivoja. \o/↑ Ensi viikolla on lasten päivä, johon kuuluu karppiviirikoristukset. Työmatkalla on monta kotia jotka ovat koristaneet parvekkeensa näillä karppiviireillä jo nyt. Harmi ettei tuullut, sillä noi on hauskemmannäkösiä kun tuulee ja ne liehuu tuulessa. :-)

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu