Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

また出発できなくなっちゃった ~ departure failed once again

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 19. huhtikuuta 2010

また出発できなくなっちゃった ~ departure failed once again

Ne ketkä on seurannut uutisointia niin varmaan tietääkin, et tänään avattiin Suomen ilmatila hetkellisesti, mutta kaukolennoista päästiin lentämään vain lennot New Yorkista Helsinkiin ja takaisin (paluulento ei ole vielä lähtenyt, toivottavasti pääsee lähtemään!). Mun lennon kans on semmonen rasittava tilanne, et se kone on tällä hetkellä Osakassa, joten sen pitäis ensin tulla tänne ennen kuin jostain välistä pääsisi lentämään täältä sit takas sinne. Plääh!

Oon siis edelleen Jyväskylässä, Suomessa. Laukut pakattuina, vieläkin. Lennot on nyt siirretty ensi torstaihin. Epätoivo alkaa hiipiä, vaikka toivoa on.Tuoreimmat uutiset kertoo, että vuori puskee tuhkaa enää 2-4 kilometrin korkeuteen aikaisemman noin 10 kilometrin sijaan. BBC kertoi päivällä että 3-4 kilometrin, ja TV2 tunti sitten että vain kahden kilometrin korkeuteen. Korkeus on semmonen, et se ei näy edes noissa sääkartoissa. Ja tän korkeuden pystyy helposti ylittämään, mikäli vaan pääsee sit lentoon jostain välistä. Peukut pystyyn.

Huominen lento Osakasta Suomeen ja Suomesta Osakaan näyttää olevan kuitenkin jo peruttu. Vuorokauden tai parin vuorokauden päästä tilanne voi olla kuitenkin ihan toinen, suuntaan tai toiseen.

Tänään epätoivossani aloin jo miettimään uudelleenreititystä Moskovan kautta. Soittelin tietoja Venäjän viisumeista, ja ei näytä ihan helppo homma olevan se. Pikaviisumikin maksaa pitkälle toistasataa. Suosittelivat sitäpaitsi minulle vuosiviisumia, sillä pitäis tulla sit Moskovan kautta takasinkin jos menopaluun ottais. Ja sen saamiseen menee vähintään kaksi viikkoa. -___-

Laskeskelin myös et millä tavalla menettäisin kaikista vähiten rahaa. Jotakin menetän nyt eniveis, koska mun kämppä on tyhjänä Kiotossa ja vuokra juoksee. Vakuutusyhtiökään ei mitään korvauksia anna, vaikka tänään itkin ja raivosin heille pitkään. Vuokranantajaltakaan ei mitään sympatiaa heru.


Jos joku on jumissa Kansain alueella tai muuten vaan siel oleilemassa, niin mulla olis nyt tosiaan kämppä (n. 20 neliön kalustettu yksiö Internetillä, TV:llä jne.) vapaana Kioton Arashiyamalla, jonka sais edullisesti käyttöönsä.


Kyllä osaa olla raivostuttava tilanne! Hyviä ideoita otetaan vastaan.


Monet muutkin mun luokkakaverit oli lähdössä nyt viikonlopun aikana eri puolille maailmaa työharjoitteluun, joten meni meillä nyt kaikilla sit suunnitelmat uusiks. Ne ketkä oli Eurooppaan lähdössä, on päässyt liikenteeseen maitse. Eräs lähti just tänään autolla Barcelonaan. Mahtaa olla kyllä tuskaisia reissuja ne. -___- Toisaalta taas pari luokkakaveria on aloittaneet tänään työharjoittelunsa lentokentillä Suomessa - ei ole tarvinnut töihin mennä. ^^;


Aiheesta on uutisoitu myös Japanissa. Siellä harmitellaan, että jos tilanne jatkuu vielä hieman pidempään, jää japanilaisilta Eurooppaan suuntautuvat Golden Weekin reissutkin tekemättä.


4 kommenttia:

 • 19. huhtikuuta 2010 klo 21.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Tosi tyhmää toi tilanne. Kun viimein pitäisi lähtee niin ei voikaan. Toivotaan, että pääset pian Japaniin.

  Lamppu

   
 • 19. huhtikuuta 2010 klo 21.32 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Lamppu:

  Joo... Huono tuuri kyllä. >.< Mutta niin näyttää olevan miljoonilla muillakin näin huono säkä. Tän illan uutisissa onneks oli edes vähän toivoa. Jospa torstain lennot saataisiin jo lennettyä täällä Suomessakin...

   
 • 19. huhtikuuta 2010 klo 22.06 , Blogger sugar-trick kirjoitti...

  On kyllä kieltämättä tosi huono ajoitus tuolla tulivuorella alkaa ruikkimaan tuhkaa sisuksistaan - oon kuullu niin paljon tuttujen ja läheisten tuskastelua siitä, et kun ollaan jumissa maassa x tai ei päästä lähtemään maahan x lentokiellon takia.

  Toivotaan että toi tulivuori rauhoittuisi ja pääsisit lentämään! *peukut pystyssä*

   
 • 20. huhtikuuta 2010 klo 14.04 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  sugar-trick:

  Joo peukut tosiaan pystyyn! Heikolta näyttää tän viikon osalta... Huoh. *itku*

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu