Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

まだです・・・ ~ not yet...

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

まだです・・・ ~ not yet...Kiitti tuhkapilvi ku jäät pyöriin siihen Etelä-Suomen ylle? :-D Pliiiiiis mee pois!

Viimeisimmät ennusteet on siis sitä mieltä, et muu Eurooppa on miltei lentokelpoinen, mut Suomi ei. Tänään on kuitenkin päästy tuomaan Suomeen useampia kaukolentoja (HKI-Vantaan sijaan Tampereelle), ja lisäksi illan ja yön aikana pitäisi lähteä lennot Suomesta New Yorkiin ja Bangokiin. Kyllä tää tästä. Pikkuhiljaa.

Mun huomisen lennon kohtalosta ei oo vielä mitään tietoa; ja koska sitä tietoa ei vielä oo, niin pahalta näyttää. Saako pienen toivonpilkkeen silti säilyttää viime hetkeen saakka? ;__; Kyllä surettaa jos ei huomenna lennetä. Se venynee sitten seuraavaan viikkoon, sillä kaikki lennot on tupaten täynnä. Krääh!!

Nii, ei täs auta kun ootella, mutta surettaa silti. Tilanteelle ei vaan mitään voi. -___-


Japanissa Naritan lentokentälle (Tokion kansainvälinen kenttä) on jumiinjääneille ulkomaalaisille alettu järjestää ilmaisia aktiviteettejä. Näistä lisää seuraavissa videoissa! :-))3 kommenttia:

 • 22. huhtikuuta 2010 klo 9.23 , Blogger Anna kirjoitti...

  Harmi, ettet ole päässyt vielä lähtemään. Toivottavasti pääset matkaan kohta.

  Serkkuni tuli Japanista äskettäin, se kone oli ollut viimeinen sieltä tänne lähtenyt kone, että oli tuuria siinä. Omaan lentooni on vielä 2 vkoa aikaa, joten pääsen kait lähtemään ajoissa.

  En ole ehtinyt blogiasi vielä paljoa lukemaan, mutta ensivaikutelma on hyvä. Varsinkin tämän entryn videot ovat hauskoja, vaikka ymmärrän jokseenkin puolet (puhuvat aika nopeasti).

  Matkasta puheenollen... Oliko jossain päin Tokiota tai sen lähialueella muita huvipuistoja kuin Fuji-Q-Highland? Muistan että tunnilla mainitsit (tai joku mainitsi) jotain sen tapaista, mutta sen tarkemmin tieto ei tainnut jäädä päähän.

   
 • 22. huhtikuuta 2010 klo 9.35 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Moi Anna! Tokiossa on ainakin Tokyo Dome ( http://www.tokyo-dome.co.jp/e/ ), se on aika pieni, mutta siellä on yks tosi kiva vuoristorata. Sisäänpääsy alueelle on ilmainen, ja siellä on myös muunmuassa Muumikahvila! :-) Siel kannattaa ehdottomasti käydä. Tokyo Domelle pääsee Chuo-junalinjaa pitkin, kun jää Suidobashin asemalla pois. ^^

   
 • 23. huhtikuuta 2010 klo 16.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Varmana suomalainen tuo vihreäpaitainen tyyppi! Ihan selvää suomi-englantia :D

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu