Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

愛宕山 ~ Mt. Atago.

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 26. huhtikuuta 2010

愛宕山 ~ Mt. Atago.

Tänään oli uusien työntekijöiden reippailupäivä. Pari noista pomoista vei meidät retkelle Atago-vuorelle Arashiyaman kupeeseen. Nyt on kyllä väsy ja jalat kipeet!↑ Meidän jengi lähdössä kiipeämään Atago-vuorelle. Vielä tässä vaiheessa ollaan ihan energisiä!↑ Näkymä viimeiseltä levähdyspaikalta ennen huippua. Vähän oli sumuverhoa Kioton yllä, mutta paikanpäällä maisemat oli silti upeat.↑ Melkein huipulla! Vielä vähän matkaa, jaksaa jaksaa!!↑ Huipulla! Jee! Atago-vuoren korkeimmalla kohdalla sijaitsee Atago-pyhäkkö, jonka edessä ollaan tässä. Kuulemma muinoin kiotolaisilla oli tapana käydä Atago-pyhäköllä kerran kuussa rukoilemassa, että sinne saakka piti sit kiivetä. Tuli kiipeämismatkallakin kyllä vastaan vanha setä, joka sanoi kiipeävänsä tonne joka päivä?! Hulluutta on se. :-D↑ Näkymä huipulta. Oli aika vaarallisia nuo rinteet... Alhaalla olikin varoituslappu, että kannattaa tulla valoisan aikaan takaisinkin, sillä pimeällä tuolla on sattunut paljon onnettomuuksia, kun on tullut vähän harha-askelia. Atago-vuori on siis 942 metriä korkea. Huipulle kävelee joku kolmisen tuntia. Jalat tulee tosi kipeeksi! Kannattaa ottaa paljon nestettä mukaan ja pitää taukoja! Oli paikoitellen vähän turhankin rankka nousu, mutta selvittiin. :-D↑↑↑ Ekassa kuvassa Miyuki, tokassa Miwa ja alimmassa Chieri sekä Azusa. Chieri on animefani, ja hän selitti mulle et kuinka Hetalia-animessa on hahmo nimeltä Finland, ja hän kyselikin sitten, että mitä tarkoittaa hyvää päivää, moi moi ja salmiakki. Nämä sanat hän oli oppinut siitä animesta. Hih. Hänellä oli myös Nightmare-yhtyeen hieno fanipaita, jossa luki selässä 悪夢 (akumu, painajainen (nightmare)).↑ Alastulomatkalla nähtiin muutamia täydessä kukassa olevia kirsikankukkapuita. Ihan huipulla olevat puut olivat vasta nupussa, koska siellä oli sen verran kylmä.↑↑ Alastulomatkalla oli kiva pieni temppelialuekin.↑ Vuoren juurella kulki söpö joki!

Tässä vielä pieni videopätkä Atago-reissulta.Oli kyllä tosi rankka reissu, ja ei meinannut millään jaksaa kävellä viimeistä viidentoistaminuutin matkaa työpaikalta kotiin. Oikein mahtava reissu silti! Huomenna on jalat varmasti vielä kipeemmät kuin tänään... :-D Mut ei haittaa, sillä sain huomisen vapaaksi! Huu. Helppo alku ollut kyllä. Mitähän tekemistä sitä keksis huomiselle?

5 kommenttia:

 • 26. huhtikuuta 2010 klo 12.30 , Blogger Lilya kirjoitti...

  Voiii, ihan ylisiistiä sulla kyllä varmaan siellä!!! Tämmöinen biologi ois varmasti ekstaasissa kaikkien noiden jännittävien kasvien keskellä.. <3
  :-P

   
 • 26. huhtikuuta 2010 klo 15.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  AAA~ SUGOI! Varmasti rankasta kävellä, mutta onneksi sulla on huominen vapaata! Se setä siellä on varmaan joku paikallinen hikipinkourheilija. xD Asuu kuitenkin siellä pusikossa jossain.. Ja kiva porukka teillä töissä! :3 Toivottavasti jatkossa on yhtä kivaa!

   
 • 26. huhtikuuta 2010 klo 20.50 , Blogger kewashii kirjoitti...

  Uskomattoman kaunista!! Vanhana partiolaisena luonto kiehtoo minua edelleen kovasti ja lähtisin enemmän kuin mielelläni seikkailemaan Japanin vuorille!

   
 • 27. huhtikuuta 2010 klo 6.35 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Joo, Japanin luonto on kyllä ihan oma juttunsa. Nuo metsät on niin erilaisia kuin Suomessa, paikoitellen semmosia viidakkomaisia. :-) Kioton ympärillä on erityisen mahtavaa patikointimaastoa. Vasta kolmelle Kiotoa ympäröivälle vuorelle oon ehtiny elämäni aikana kiivetä, mutta lisää on tulossa! ;-D

   
 • 27. huhtikuuta 2010 klo 6.59 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Eikun, neljälle! Jee! ;-D

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu