Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

買い物と着物 ~ shopping and kimono

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 11. toukokuuta 2010

買い物と着物 ~ shopping and kimono

Plomp! Oli kyl sunnuntain yhdentoista tunnin työpäivä melkoisen väsyttävä. ^^; Mut tänään oli tosi kiva työpäivä. Jjjei! Mut kerronpa kohta töistä, ensin niitä ostoksia niin ei unohdu!



3COINS-nimisestä 300-jenin kaupasta hankkimani tuotteet. 300-jenin kaupoissa kaikki tuotteet maksaa 315 jeniä (300 jeniä + 5% verot), ja sielt löytyy vaik mitä! Oon pitkään halunnu mun korviksille tommosen jonkun siiden säilytyspaikan, niin tuo torni ajaa nyt sit sitä virkaa. Halusin lisäksi ison taskupelin (tai laukkupeilin, ei tuo taskuun mahdu ;-p) niin löyty tommonen söpö mansikkasuklaamalli. Noi pampulat lähti heräteostoksena messiin kun olivat -50%, eli kaksi pampulaa yhteensä 157 jeniä. 3COINS löytyy Kiotosta ainakin Kioton aseman alapuolella olevasta ostoskeskuksesta Portasta, sekä Kawaramachin Teramachi-dôrilta.



↑ Avanti-ostoskeskuksesta, R&S-nimisestä liikkeestä ostin tämmösen paidan hintaan 1050 jeniä. Noi vetoketjut tuolta olkapäiltä saa auki, samoin ton vetskarin tosta keskeltä, kangasta on siellä kokomatkalta kuitenkin alla. Tää oli jotenkin tosi kiva, näkyy varmaan jossain kuvissa joskus mun päälläkin. ;-p



↑↑ Sit ostin viel tämmösen oloasusetin, kun mul ei oikeen ollu messissä mitään semmost rentoo kotivaatetusta. Tää on tosi ihana pistää päälle kylvyn jälkeen kun tää on tämmöstä pyyhekangasta. :-)) Nää kaikki tuli siis samassa paketissa, yhteishintaan myöskin 1050 jeniä. Tos on siis tommonen minimekko, pöksyt sekä panta. Liikkeen nimi oli Essence Lead Mix. ja se löytyy myöskin Avantista.

Semmosia ostoksia tällä kertaa. Täältä löytää kyl aika edullisesti vaatteita sun muuta, kunhan ei mee ensimmäisenä merkkiliikkeisiin. Kalliitakin siis toki löytyy. ;-)


Sit vähän työjuttuja. Mul oli tos sunnuntaina töitä klo 11-22, eli melkoisen pitkä päivä. Siinä välissä oli kuitenkin tunnin tauko, jolloin pysty vähän rentoutuun. Menin viettämään tunnin taukoni viereiselle Katsura-joelle eväitä mutustaen.




↑↑ Tämmöset näköalat oli mun evästyspaikalta. Rakastan tätä Arashiyamaa kyl päivä päivältä vaan enemmän. Äää, haluun asua täällä ikuisesti! ;-D

Mul oli ekaa kertaa klo 22 saakka töitä tuolloin sunnuntaina (aikaisemmin ollut vaan 19 saakka), niin tuommonen vanhempi rouva tuolta työpaikalta halus saattaa mut kotiin kun oli niin pimeetä. ;-D Mä en oikeen tiedä et mikä hänen virkansa virallisesti on, mut hän tekee aina noi työvuorolistat ja kiertelee tuolla ympäriinsä kiittäen kaikkia ja kysellen et onko kaikki ok. Mukava täti. :-)



↑ No tää täti saatto mut sit kotiin, ja kun päästiin perille, hän antoi mulle kolme pakasterasiallista ruokaa! :-D Nice. Vasemmalla puolella on jotain vihreitä kasviksia sekä greippiä valmiiksi paloiteltuna ja kuorittuna. Keskellä on nikujagaa eli liha-perunapataa. Oikealla on paistettua kalaa sekä papuja seesaminsiemenkastikkeella. Nammm! Oli hyvää, ja riitti useempaan ruokailukertaan!

Saan muuten aina tuolta töistä nykyään keitettyä riisiä messiin! Parhautta. Nytkin on kauhee kasa riisiä jääkaapissa. :-D Halvaks tulee, jesssss!



↑ Meillä oli eilen kimono-harjoitukset. Saatiin käyttöön tommoset söpöt kimonot, mut itse piti hankkia obi-vyö ja muu sälä. Mä sain kuitenkin lainaan, jea! Vaikka harkitsen kyllä vakavasti sijoittavani ihan omaan kimonoon ja kaikkeen sälään mitä siihen kuuluu. Kerrankos sitä!

Oon niin ylpee et olin ryhmän paras kimononpukija! Hehee. Opettaja kehui tosi paljon. Ja kyllähän sen nyt tuosta kuvastakin näkee et kuka sen kimonon on parhaiten osannu pukea. ;-)))) Vai näkeekö? ;-D Otin kimonon viel messiin kotiin ja harjoittelin pukemista koko illan, sen takia en ehtinyt eilen kirjoitella vaikka suunnitelmissa oli. :-p Sain nimittäin tänään jo pitää kimonoa töissä, joten se harjoitteleminen oli tarpeen! :-)))

Oon ollu nyt lähes aina Hekisenkakulla töissä, mut tänään mut laitettiin Shôfûkakuun, eli sinne meidän joenvarsiravintolaan. Siellä saatiin Yôkon kanssa käyttää näitä kimonoita, vaikka muut, Hekisenkakussa ja Shûzankakussa työskentelevät uudet ei viel saanu käyttää kimonoita. Lälläslää! ;-D



↑ Tänään töissä otettiin vähän kuvia kun oli hiljaista. :-D Ekassa kuvassa oon Kayo-senpain kanssa, tokassa Rika-senpain ja kolmannessa Yôkon, eli toisen uuden työntekijän kanssa. Nää kuvat on otettu siinä ravintolan sisäänkäynnillä. Nää on vähän pieniä kun nää on Kayo-senpain kännykällä otettuja. :-p Hän lähetti ne sit mullekin~ ^__^

Tänään sain tarjoilla ihan kunnolla siellä ravintolan puolella kun mul oli tää kimono eikä harjoittelijan asua. Syömään tulleet kiinalaiset turistit halus ottaa kuvia mun kanssa, ne oli ihan tulessa mun tukanväristä, kun ei tämmöst kuulemma nää. ;-p Tänään oli myös joku TV-ryhmä tekemässä ohjelmaa meidän ryokanista. :-))

Aluks oli ihan kiireistä tänään, mut jostain kolmesta seitsemään oli ihan hiljaista. Mut oli tosi kivaa, syötiin japanilaisia namuja ja juotiin vihreää teetä. :-D Aa, oon vieläkin ihan täynnä kun syötiin niin paljon niitä hemuja. ^^; Ei pystyny kerralla vaan hirveesti syömään tai juomaan oikeen mitään, kun ei mahtunu maha laajenemaan ton obi-vyön takia. :-D Sain noita hemuja vielä kotiinviemisiksikin, kun oli menossa just vanhaks ni piti sit syödä jääkaapista veke, jeah! En pistä vastaan. :-p Tuo teekin tuolla on aivan ihanaa, täytyy hankkia messiin kun lähden takaisin Suomeen.



↑ Ahaha, ei postausta ilman eväskuvaa! :-D Näyttää varmaan taas melko epämääräiseltä, vai? ;-D Tän päivän lounas, yakisobapan eli nuudelileipä, jonka päällä oli nakki ja kananmuna. :-D Tietty vähän ketsuppia ja majoneesiakin kyljessä. Epämääräisyydestään huolimatta eeeerittääääin hyvä!


Haluun jakaa loppuun vielä videon, jonka mun vaasalainen ystäväni Jacke teki. Hän taiteili 1000 japanilaista origami-kurkea ja ripusti ne puun oksiin Vaasassa. Valitettavasti ne oli poistettu sieltä jo seuraavana päivänä. ;___;


5 kommenttia:

  • 11. toukokuuta 2010 klo 16.04 , Blogger Laura kirjoitti...

    Tuo oloasu on tosi söpö :3

    + toi origamikurkipuu on aika magee : D

     
  • 11. toukokuuta 2010 klo 21.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei

    Hyvin olet päässyt jo "etenemään" :) Toi on ihan hyvä tapa että ensi kaikki aloittaa ns. yleisharjoittelijana ja sitten kykyjen mukaan pääsee eri paikkoihin ja eri hommiin - siistii.
    Hurjan pitkiä päiviä, huh-huh. Meidän kulttuurissa ei menis läpi. Joo kyllä sen huomasi kuka osaa Kimonon pukea - hyvä Lotta, ei ole koulutukset menneet hukkaan :)
    Kilttejä ovat kun saat herkkuja mukaan ja turvallisesta kulkemisestakin huolehditaan.
    Herkullisen näköinen tuo nuudelileipä, vai mikä se oli.
    Upeita Vaasan kaverin origami-taitokset, harmillista jos joku ne keräsi heti pois... vai olisiko laittanut jonnekin talteen suojaisaan paikkaan...

    Terv Ä

     
  • 11. toukokuuta 2010 klo 23.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Olen lähdössä kahden kuukauden päästä Nagoyaan ja sinun blogin lukeminen saa minut tajuamaan kuinka lähellä matkani onkaan!! Jännitys kasvaa! :D
    Ja voi että minä odotan sitä että pääsen shoppailemaan pikkuisissa krääsäkaupoissa O.O <3

     
  • 12. toukokuuta 2010 klo 2.55 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    kewashii: Nagoya on varmaan jees, kun se on just kival paikalla Kioton ja Tokion välissä, niin pääsee niissäkin sit varmasti käymään. ;-) Etkös sä vaihtoon siis ollut lähdössä? Muistelisin että luin sun blogista jotai semmost! :-D Yhden kerran oon vaan Nagoyassa vaihtanu junaa, mut ainakin se asema näytti aika isolta. :-p

     
  • 12. toukokuuta 2010 klo 9.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Juuh vaihtoon :D En tiedä vielä minne kaikkialle perhe aikoo minut viedä mutta aina sitä saa toivoa :O Perhetiedot vaan tulee älyttömän hitaasti niin en voi olla yhteyksissä mun hostperheeseen kovin paljoa ennen matkaa :/

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu