Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

満月 ~ full moon

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 29. toukokuuta 2010

満月 ~ full moon

Tänään oli taas töitä perinteisesti yhdestätoista yhdeksään saakka. Vaikka kello onkin jo aika paljon, aattelin vähän kirjoitella, koska nyt ei taas pariin päivään oikeen ehdi, kun huomenna on kymmeneen saakka töitä ja maanantaille on vähän plänejä! :-))

Mulla on maanantaina töitä vain kuuteen saakka ja Yukari-senpailla on vapaa, joten sovittiin et tehään sit sillon illalla ruokaa! Varmaankin on nabe-illanistujaiset tiedossa. Me mennään varmaan Yukarin poikaystävän luo, kun siellä on eniten tilaa... :-D Pari muuta työkaveriakin varmaan tulee. Hee, kivaa! Toivottavasti onnaa nyt plänit täysin.↑↑ Harmi kun mun kameralla ei saa pimeellä kauheen hyviä kuvia. Mut nää nappasin tossa tunti sitten kotimatkalla, oli kaunis täysikuu. Hienosti loistaa juoma-automaatitkin! ;-D


Tänään oli kaikenkaikkiaan oikein kiva päivä. Aamupäivällä tarjoilin ruokaa kahdelle juhlaporukalle ja äsken illalla vielä yhdelle hôji-porukalle. Hassua, kun aamupäivällä oli kaikista villein meno ja nyt illalla tosi rauhallista. Kun yleensä on toisinpäin. ;-p Aamupäivällä oli nimittäin Umezussa ja Matsuossa kaksi noin kymmenen hengen juhlaporukkaa, jotka koostui pelkästään miehistä. No aika paljon sakee ja bisseehän siinä meni sit, ja muutaman olusen jälkeen ne uskals kysyä multa et voinko tulla valokuvaan niitten kanssa. ;-D Kyllä taas salamavalot välkkyi, heh. Yks oli varma, että on nähnyt mut joskus Japanin telkkarissa. :-D

Kun Umezu ja Matsuo oli lopetellut, pääsin sit tauolle, ja lähin käymään viereisellä juoma-automaatilla ostaan kokiksen. No tuli sit just se juhlaporukka sieltä nurkan takaa siihen kun olin ostaa sitä juomaa ja halus ottaa lisää kuvia. :-D Naureskelivat vaan hieman mun kumisaappaille, jotka ei nyt ihan mätsää yhteen kimonon kanssa... :-DD Pitäis varmaan hankkia sopivammat ulkokengät kimonon kanssa... ^^;; Mulla on vaan sisäkäyttöön zôrit, joita ei sitten ulos kyl voi ottaa, mnii. Mut enpä mä tota kimonoa ulkona käytä kuin sen parin minsan ajan jos haen automaatilta jotai juomaa, ehkä selviin! :-D↑ Kimonosta puheenollen, sain tänään mun työkaverilta ruusukuvioisen obi-vyön! ♥__Se on tosi kaunis. Nyt mun on pakko hankkii se kimonokin sitten, kun on kerran obikin jo valmiina. Sain toiselta työkaverilta yhen kimonokaupan käyntikortin ja reittiohjeet. Sieltä saa käytettyjä kimonoita suhteellisen edullisesti! Pitänee siellä käydä sitten. :-)))

Yhdeltä työkaverilta sain myös viimeviikolla tommosen todella söpön essun, jota käytän kimonon kanssa jos pitää pestä jotai astioita, ettei kastu kimono siinä hommassa! Sekin on joku vitsin antiikkiessu, uaa! Ei hullumpia lahjoja.


Ainiin, piti vielä työpäivästä mainita se, et moni ties tänään aika paljon juttuja Suomesta! Yks sieltä hôji-porukasta tiesi, että suomalaisessa saunassa vihdotaan koivuvihdalla ja sieltä käydään uimassa kylmässä järvessä jne. Ja hän tiesi, että Suomen nimi on suomeksi Suomi! Aika cool. Olin yllättynyt. Toinen tyyppi tuolta aamupäivän juhlaporukoista oli seurannu mäkihyppyä, ja tiesi Matti Nykäsen sekä Janne Ahosen. Kerroin sit, et Matti Nykänen tulee samasta kylästä kuin minäkin, hehee. Tiesi myös tää sama tyyppi, et suomalaiset on formuloissa aika kovia. Ja ihmetteli, et miks suomalaiset nimet päättyy aina nen. ;-D↑ Oonkohan mää aikasemmin pastennut kuvan tästä vanukkaasta. En muista yhtään, kun oon aika monta tämmöstä vetäny naamaan täällä ollessani. :-D Tää on ihan parasta vanukasta. Tässä samalla imailen iltapalaksi tuota menemään! Namnam.


Tässäpä vielä yksi todella väsynyt video eiliseltä. Yritin vähän kuvata ruuanlaittovideoo, mut aika fail siitä tuli. :-D Yksi pieni keittolevy on vähän surullinen. Samoin on mun heiluvainen kattila. Ja tuo keittiö yleensäkin. :-D Mut, hyvää yakisobaa tuli kuulkaas!! :-D
Sitten vielä semmonen juttu, että käykääpä kaikki katsomassa mun kaverin, Johannan, pienoishuonekilpailun voittanutta teosta, japanilaista keittiötä! Se on niiiin hieno ja yksityiskohtainen, voi vide! Onnea Johanna!

1 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu