Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

少女時代の日本デビュー ~ Japan debut of SNSD

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 3. syyskuuta 2010

少女時代の日本デビュー ~ Japan debut of SNSD



Girls' Generationilla (少女時代, SNSD) tuntuu olevan kovasti faneja Japanissa jo ennen heidän Japanin debyyttisinkkunsa julkaisua. Viime viikolla kyseinen tyttöryhmä kävi tekemässä ensimmäisen Japanin keikkansa Tokiossa Mezamashi-tv:n järjestämässä kesäkonsertissa. Fanikuntaa tuntuu olevan laidasta laitaan; muunmuassa Death Note -elokuvat ohjannut Shusuke Kaneko tunnustautui faniksi.



Kovasti näyttää siltä, että SNSD tulee myymään myös Japanissa. Ehkäpä noihin japaninkielisiin biiseihinkin vielä tottuu, vaikka aluksi vähän kummalliselta kuulostikin. Edellisen videopätkän perusteella näyttää myös siltä, että osa tytöistä osaa japaniakin - ainakin jonkun verran.

3 kommenttia:

  • 4. syyskuuta 2010 klo 9.59 , Anonymous Sara kirjoitti...

    Mielenkiintoinen blogi sinulla! Jaan varsinkin odottamaan sita kun alat paivittaa Koreasta kasin. Opiskelen itse Kiinassa, mutta Japani ja Korea ovat minulle suhteellisen tuntemattomia :)

     
  • 4. syyskuuta 2010 klo 10.57 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Sara: Kiitos kommentista! Kiina kiinnostaa itseänikin kovin; vielä en kuitenkaan valitettavasti ole päässyt siellä käymään. Oon suunnitellut, et jos aikaa ja rahaa on, teen pienen reissun jonnekin päin Kiinaa sitten Koreasta käsin. :-)

     
  • 4. syyskuuta 2010 klo 11.47 , Blogger Makezu kirjoitti...

    Näyttää olevan hitti toi korealainen bändi japanissa, kun pitää tuulettaa itseään noin paljon XD

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu