Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ティータイム ~ tea time

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 29. elokuuta 2010

ティータイム ~ tea time

Eilen käytiin kello viiden teellä Vihtavuoressa sijaitsevassa Järvilinnassa. Mun pappa sekä täti pitivät siellä yhteenlasketut 130-vuotispippalonsa. Ennen teelle siirtymistä käytiin kuitenkin ulkoiluttamassa Jonin isän koiria, Bättistä ja Kastanjaa!
↑↑ Jonin isä oli reissussa, joten käytiin tässä viikonlopun aikana pitämässä huolta näistä kahdesta söpöläisestä. Ylemmässä kuvassa Bättis (Batman), joka on vielä sen verran nuori, että riehuu ihan hirveästi, ja alemmassa kuvassa on jo vanhempi ja rauhallisempi Kastanja. Aika samalta ne näyttää, mut ainakin viimeistään käytöksestä erottaa toisistaan! ;-D↑ Valmiina juhliin!↑ Synttärisankarit Järvilinnassa! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki sille joka arvaa, mitä heillä on käsissään. ;-D Laura-täti ja pappa on myös mun blogin ahkeria seuraajia! ;-)↑ Järvilinnan taidegalleriassa oli muotokuva papasta! Oli se kovasti näköinen. :-)↑ Tarjoilut oli todella makoisat! Teen kanssa oli tarjolla suolaisia leipiä montaa eri makua, joiden lisäksi oli vielä kuivakakkuja, keksejä ja täytekakkua. Namnamnam!

Oikein mukava teehetki oli. (-:


Illemmalla käytiin taas käyttämässä Bättistä ja Kastanjaa ulkona, ja kokeilin samalla kuvata videoo tolla mun kännykällä. Ei tullut ihan niin hyvälaatuista videokuvaa mitä mun Ixuksella (tai siis Ixyllä, kun tuo on Aasia-malli :-p), mutta ihan siedettävää silti. Tässäpä pieni koepätkä HTC Desirellä kuvattuna!
Niin se sit on pikkuhiljaa vierähtänyt kesäloman viimeinen viikonloppu. Huu. Toisaalta ihan kivaa mennä huomenna kouluun, mut kun kävin tänään katsomassa meidän Optima-työtilasta tulevien kurssien tehtäviä yms., meinas jo ahdistus iskee. :-D Tiedän, et tuun hajoomaan niihin miljooniin ryhmätöihin... Koitetaan kuitenkin tsemppaa! :-D


Muuten, Girls' Generationilta on jo ilmestynyt kokopitkä video aikaisemmin mainitsemastani Japanin debyytistään, Geniestä. En tiedä, miten tää tulee menestymään Japanissa, mut ei tää kyl vedä vertoja alkuperäisversiolle mitenkään. Ekalla kuuntelukerralla en saanut yhtään mitään selvää mitä he lauloivat; vähän on korea-aksenttia joo... ^^; No, tässä se nyt eniveis on! :-D

5 kommenttia:

 • 29. elokuuta 2010 klo 19.10 , Blogger da hae cho (uusi blogi) kirjoitti...

  Oon samaa mieltä tuosta japaninkielisestä Geniestä. :/ Alkuperänen on parempi, ja mäkin sain vain vähän selvää.. no joo, onhan tuo ihan kiva, mutta musta toisessa Geniessä oli paremmat lavasteet (vai mikskä niitä kutsutaan) ja kaikki.

   
 • 30. elokuuta 2010 klo 13.20 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  da hae cho: Joo, jää kyl alkuperäisversion varjoon ihan täysin. Saa nähdä miltä tulevat muut käännösversiot sit kuulostavat, mut ei tänä ainakaan vielä vakuuttanut! :-p

   
 • 13. syyskuuta 2010 klo 14.19 , Anonymous Minna kirjoitti...

  Näyttäisi siltä, että olisi jotkut tyyliin tryffelit kädessä heillä :) Enpä tiedä. Harmi, ei näy enää tuo SNSD-video, mutta söpöt koirat teillä on :)

  Löysin sun blogin vasta, ja alan seurata. Tykkään itse japanilaisesta ja koeralaisesta popista. Tosi siistiä, että opetat japania :))

   
 • 13. syyskuuta 2010 klo 15.20 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Minna: Kiitti kommentista! :-) Heillä on kädessään laavakivet Fujilta. :-D Toin niitä jonkun verran sieltä vuorelta ja oon joillekin niitä antanut, ne on jännän kevyitä - ja näyttää kyl tryffeleiltä! ;-)

   
 • 14. syyskuuta 2010 klo 17.52 , Anonymous Minna kirjoitti...

  Hahah, noita laavakiviä ei olisi arvannut! Siistiä :)

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu