Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ビーチでの寒い日 ~ Cold day at the beach

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 28. elokuuta 2010

ビーチでの寒い日 ~ Cold day at the beach

Jeppa, yritin illalla pistää noita kuvia eilisestä vaihtareiden rantsuhetkestä mun puhelimen kautta, mut en ainakaan vielä keksinyt, miten tolla sovelluksella pystyy laittaa useemman kuin yhden kuvan. Muutoin tuo sovellus oli kyl ihan kätsy ja helppo käyttää, joten varmaan tulee välillä jotain päivitystä silläkin tehtyä reissun päältä - tosin niissä päivityksissä on sit vaan se yks kuva. En myöskään vielä keksinyt, et miten tol pystyy noita postauksia muokkaamaan kun ne on lähettänyt, kun huomasin postattuani ton eilisen jutun, et sinne oli eksynyt joku piste keskelle virkettä. Noh, korjasin näin jälkikäteen sit täl tietokoneel. :-p

Tässäpä ne loput kuvat, joita eilen otin. Nää on kaikki otettu käyttäen sitä Retro Cameraa, kun sil tulee hauskannäkösii ja valmiiksi just sopivan kokosii kuvii! :-)



↑↑ Yhdellä pisteellä pääsi pelaamaan norsujalkapalloo, eli jalkapalloa isolla voimistelupallolla. Se on yllättävän rankkaa ja hikistä touhua!



Saappaanheitto oli aika suosittu aktiviteetti; pitkälle ne lensikin!



↑ Myös sulkapallo oli suosittua, kun se on kaikille tuttu laji. :-)



Eukonkantoon ei ensin meinannut lähteä oikein jengiä mukaan, mut sitten kun lähtivät, oli niillä vaihtareilla kyllä hauskaa, ja hauska oli sitä touhua katsellakin! :-D



↑ Tällä pisteellä täytyi joukkueen voimin vetäistä muutaman kerran tommosen rinkulanarun läpi.



Mölkkyä oli myös tarjolla. Mun hollantilainen vaihtari Gijs kertoi, että hän oli lukenut Wikipediasta artikkelin Mölkystä, ja osas kertoo säännöt ihan täysin. :-D Hyvin on otettu selvää Suomesta etukäteen, hee!



↑ Olihan se letkajenkkakin sit tanssittava. Letkis vedettiin vielä iltapäiväaktiviteettien päätteeksi Jyväskylän keskustassa noin satapäisellä osallistujaporukalla, hauskaa oli!



↑ Näkymä Tuomiojärvelle päin kolmella eri Retro Cameralla. Mikä näistä on paras?



↑ Vaihtareille, ja tietty meille tutoreillekin, oli vielä Memphisissä tarjolla tervetuliaisdrinksut, jotka oli tosi hyvii! Onpas huono kuva kyllä, mut tuo oli ilmeisesti jonkinsortin alkoholiton mojito-pirtelö, jossa maistoin ainakin banaania ja minttua. Nams.

Kylmästä säästä huolimatta oli oikein mukava iltapäivä, ja vaihtarit tuntuivat viihtyvän, jei! :-))


Miwa ~ Don't cry anymore


4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu