Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

新しい携帯 ~ new cell phone

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 26. elokuuta 2010

新しい携帯 ~ new cell phone

Vielä Japanissa ollessani, tarkalleensanottuna 13. kesäkuuta, tilasin Saunalahdelta puhelimen ja liittymän, jotka sain käsiini eilen; noin kaksi ja puoli kuukautta tilauksen jälkeen. Kyseessä oli suuresta kysynnästä johtuen heti alkuunsa varastosta loppunut HTC Desire -puhelin, sekä MegaDesire-puhepaketti. Puhepakettiin kuuluu 3000 minuuttia puheluita Saunalahden ja Elisan liittymiin kuukaudessa, sekä rajoittamaton mobiililaajakaistan käyttö. Jokaisen vapaan hetken oon tässä viimeisen vuorokauden aikana vaan hiplaillut tota puhelinta, kun on se vaan niin siide!Puhelimen kosketusnäyttö toimii tosi hyvin, ja vepissä surffailu on helppoa. Puhelin myös synkkaa yhteystiedot sekä kalenterin Facebookin kanssa, joten kun joku mun kaveri soittaa, nään siinä ruudulla tämän uusimman Facebook-profiilikuvansa. Puhelimen kalenterista nään myös suoraan Facebook-kavereiden syntymäpäivät, sekä eventit, joihin olen menossa. Kätevää!

Tähän on saatavilla myös tosi paljon sovelluksia, joista muutamia oon jo puhelimeen ladannut. Tänään latasin puhelimeen Retro Camera -nimisen sovelluksen, jolla saa otettua neljänlaisia, valmiiksi muokattuja retrokuvia.↑↑↑↑ Otin nää neljä naamakuvaa äsken tolla puhelimella ja mitään enempää muokkaamatta latasin ne sieltä veppiin. Kätsyy! Tässä on viiden megapikselin kamera, jolla saa ihan ok-laatuista kuvaa, mut ei se ihan niin hyvälaatusta oo, et käyttäisin sitä mun pokkarikameran tilalla. Sen sijaan tällä Retro Cameralla saa mun mielestä tosi mielenkiintoisen näköisiä kuvia, ja ne on helppo ladata suoraan veppiin. Nyt kun tolla pääsee veppiin ihan matkan päältäkin, niin täytyy tässä lähiaikoina yrittää tehdä päivitys jostain matkan varrelta ja napsaista muutama retro-kuva kylkeen! Tästä eteenpäin blogin päivittäminen onnistuu siis mistä vain, wohoo!


Ville sai oman Desirensä jo ennen niiden varastosta loppumista kesäkuun alussa, ja teki samantien videon sen suurimman ongelman, vähäisen akunkeston, voittamisesta. ;-)

5 kommenttia:

 • 27. elokuuta 2010 klo 18.15 , Blogger da hae cho (uusi blogi) kirjoitti...

  Hieno puhelin, vau! :)
  Tuli muuten mieleen, että kun on tuo japanilainen puhelin, niin onko siinä tekstiviestitoimintoa ja onko laturi sellanen, joka ei sovi käyttöön Euroopassa? Mulla ei ole hajuakaan, mutta kiinnostaa :D

   
 • 27. elokuuta 2010 klo 18.38 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  da hae cho: Japanilaisia puhelimia ei pysty käyttämään Japanin ulkopuolella jos ei niitä modaa, ja mä en tiiä yhtään miten se tapahtuu... Mulla on kotona kaks japanilaista puhelinta, kun joutuu aina ostaan uuden, kun ne puhelimet on liittymäsidottuja - jos ei vuoden sisään lataa lisää puheaikaa, tulee siitä puhelimesta käyttökelvoton, hirveetä tuhlausta!

  Laturissa on erilainen pää mitä meillä, mutta kyllä sen adapterilla seinään saa, eli kyl siihen virtaa kuiteskin tulee. Ebayssa myydään ainakin jo valmiiks modattuja japanilaisia puhelimia, joita pystyy käyttään myös euroopassa. Täytys varmaan joltain asiantuntijalta pyytää et modais noi mun puhelimet, niin niitäki vois joku halukas täällä käyttää. :-D

   
 • 27. elokuuta 2010 klo 23.46 , Anonymous NgZ kirjoitti...

  Tuossa olet aivan oikeassa, että kauheata tuhlausta. Mielestäni puhelimen käytön rajoittaminen ja ylipäätään liittymään sitominen on kuluttajien kannalta vain negatiivista, joka pitäisi lailla kieltää niin kuin se onkin joissain maissa tehty. Mutta todella hieno tuo FB ominaisuus tuossa puhelimessa! Eikä muutenkaan ole hassumpi puhelin.

  Olikos teillä korealaisia ja/tai japanilaisia vaihtareita siellä? Meille tuli muutama kummastakin suunnasta, jännä vaan, että koreasta tulee aina paljon enempi väkeä kuin koreasta. :) Mainitsin muuten mun vaihtarille, että sinä olet menossa vaihtoon hänen kotikaupunkiinsa. Hän innostui kovasti ja mielellään tapaisi sut :D

   
 • 28. elokuuta 2010 klo 10.49 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  NgZ: Meillä ei oo yhteistyöoppilaitosta Japanissa, joten sieltä harvemmin ketään tulee, valitettavasti. Koreastakaan ei tänä syksynä tullut ainuttakaan vaihtaria, vaikka kovasti odotin, et pääsisin tutustuun Suwonista tuleviin vaihtareihin. ;__;

  Täytyy kyl tosiaan pitää mielessä, et ois mahdollista tavata Suwonin vaihtari siellä, ois tosi kiva! :-) Ilmoittelen jos ollaan sinne päin tulossa, ja ilmoitelkaahan tekin, jos tännepäin! :-D Saisko sulta jotain mailiosotetta tai vastaavaa, niin osaan ottaa yhteyttä? Pistä vaikka tonne mun mailiin lottimus at gmail piste com. :-)

   
 • 29. elokuuta 2010 klo 19.02 , Blogger markku vierula kirjoitti...

  wippii :) nyt on varmaa aikalailla helpompaa toi blogin ja muitten netti-asioiden hoitaminen tollasella, kun taas pääsee tien päälle.

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu