Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

バーガーとゲーム ~ burgers and board games

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

バーガーとゲーム ~ burgers and board games

Käytiin eilen kavereiden kanssa syömässä Sohwissa. En oo koskaan aikaisemmin siellä syönyt, vaikka olusella on siellä joskus lukioaikoina tullutkin istuttua.↑ Tilasin Rieskaburgerin, joka oli oikein maukas. Siinä oli kolmen rieskan välissä kaksi täyslihapihviä, chorizoa, kasviksia, cheddaria ja majoneesia. Kylkeen tuli vielä iiiiso kasa ranuja. Kyllä nälkä lähti! Ainut miinuspuoli Sohwissa oli palvelu; jotenkin vähän kyllästyneen näköisiä tarjoilijoita. Ei saanut hirveesti hymyjä. Tiedä sitten mistä johtui!↑ Ruuan jälkeen tultiin meille hengaileen. Pelattiin Samurai-peliä, joka on oikein hauska lautapeli, jossa alustana toimii Japanin neljä pääsaarta. Katseltiin myös Villen editoima eka versio meidän Japaninmatkavideosta. Se oli kaksituntinen, joten se ei oo vielä ihan julkaisupituinen. Siitä lähtee vielä varmaan puolet pois, ja pistetään sit yleiseen jakoon. Hauska se oli mielestäni kyllä noinkin!


Tänään käytiin äidin luona synttäripäivällisellä. Oli maukkaat ruuat! Hyvin on tullut taas viikonloppuna syötyä... :-)) Sain äidiltä samalla reissulla risteily-alennuskupongin, ja päätin saman tien varata päivä Tukholmassa -reissun ensi kuulle, kun oon taas koko kesän haaveillu Tukholmaan pääsystä!

Tukholmaan lähdetään Helsingistä 16.10., ja takaisin tullaan 18.10.. Reissuun lähdetään neljän hengen voimin, ja hintaa tuli A-hytissä (ulkohytti/ikkunallinen hytti) 25 euroa per naama. Ei paha hinta! :-)) C-luokan hytin autokannen alla (ilman ikkunaa) ois saanut vain 15 eurolla per naama, mutta tykkään maksaa 10 euroa enemmän siitä, että nään sieltä hytistä ulos. ^^;

Rakastan Tukholmaa ihan tosi paljon. Se on niin paljon siistimpi kaupunki kuin Helsinki! Oon vakavissani miettinyt, et ois kiva tehdä kakkosharjoittelu siellä. Tukholmaaaa!
Ayumi Hamasaki ~ MOON


2 kommenttia:

 • 6. syyskuuta 2010 klo 16.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Kiva postaus! Tajusin, etten oo sitten pikkulapsuuden käyny Tukholmassa! Kauheeta sentään! Tarkotatko, että se on siistimpi=puhtaampi/=siidempi kuin Helsinki? Missä aiot käydä? Joku Aasia-kohde siellä?

   
 • 6. syyskuuta 2010 klo 17.16 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Anonyymi: Kiitos kommentista! :-) Tarkotan just sitä että siidempi; Tukholmassa on paljon enemmän semmosta suurkaupungin tuntua kuin Helsingissä. Vanha kaupunkikin on jo niin kaunis, että ihan jo senkin takia tykkää kaupungissa vain käppäillä tekemättä mitään sen kummempaa. Ja missä viipyy Suomen Seven Elevenit?! Conbinit on vaa jotai niin kätsyy!

  Ei olla vielä sen enempää mietitty et missä kohteissa käydään Tukholmassa. Östasietiska museet on aina kiva kohde, mutta siellä näyttää olevan vieläkin tuo "Mittens rike - kejsartidens Kina" -näyttely, jonka oon käynyt jo katsomassa. Lisäks siellä ois tosin nyt nähtävillä osa Kiinan Terrakotta-armeijaa, joka kyllä kiinnostais.

  Täytyy vielä pitää silmät auki ennen matkaa, jos siellä ois jotain spesiaalia koettavaa - muutoin tulee varmaan vain nautittua kaupungista ja sen tarjoamista ruoka- ja shoppailumahdollisuuksista. :-)

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu