Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

観光なしのニュース ~ news without sightseeing

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 10. kesäkuuta 2010

観光なしのニュース ~ news without sightseeing

Mul on aina nii paljo kerrottavaa noista nähtävyyksistä yms. et unohdan sit kertoo monista muista jutuista, erityisesti työhön liittyen. Täytys olla kyl joka päivä hetki aikaa kirjotella niin sais ylös kaiken mitä haluu sanoa, mut jos on töitä aamusta iltaan niin ei se oikeen onnaa... Nyt kuitenkin on taas iltavuoro, joten kerkeen hetken pistää ajatuksia ylös! :-))


Siitä on jo varmaan kuukaus, kun meille tuli töihin uus työntekijä - kiinalainen tytskä! En oo ollut siis pitkään aikaan enää se kaikista uusin (ja ainut ulkomaalainen ;-p), ja oon päässyt opettamaan häntä työpaikan tavoille jne. Tää kiinalainen puhuu myös mun kans about samantasoista japania, joten on helppo ymmärtää puolin ja toisin. Tai no, puhuu se vähän huonompaa kuin mää! ;-D Nyt kuitenkin hän siirtyi eri hommiin kuin mää, ja ei olla nähty johonkin reiluun viikkoon, buu.

Mut! Meille tuli viime viikolla sit taas uus työntekijä! 19-vuotias suloinen japanilainen tyttö. Niinkin kaukaa kuin Nikkôsta saakka muutti tänne työn perässä, huu. Oli kestänyt kahdeksan tuntia ajaa tänne autolla. ;-D Tuntuu niin proolta kun se aina multakin kysyy et mitä voisin nyt tehdä, missä voisin auttaa, miten tää asia tehtään jne. Heh. Onneks oonkin kuitekin niin hyvä et osaan antaa neuvoja. ;-)))


Asiasta kukkaruukkuun, mut must tuntuu et noi on tuolla töissä juorunnu keskenään mun hajoomisesta, kun tos toissapäivänä kun vapaapäivien jälkeen menin töihin, tuo työntekijä kenen kans tein töitä oli kokoajan silleen Lotta, haluuks mennä tauolle? (vaikkei mulle siihen seitsemän tunnin päivään taukoa kuulunut...), tein sulle onigirin, mee syömään!, onks tää nyt liian rankkaa? jne. Muiltakin oon saanut vähän semmosia sääliviä katseita jos joudun tekeen jotain rankkoja hommia. :-D Heh. Mut ihan hyvä vaan, että vähän juoruavat niin tietävät et en mäkää kaikkee kestä!

Nyt oon kuitenkin ollut tosi pirtee, kun on saanut nukuttua kunnon yöunet. Eilenkin meni töissä yhteentoista saakka, kun kesti vähän sen 92 hengen porukan kanssa... Mut onneks ei ollut aamulla töitä. Mä en todellakaan tajua miten kukaan voi jaksaa kymmenen tunnin työpäivää jollain viiden tunnin yöunilla, tai jopa vähemmällä.


Se eilinen 92 hengen porukka oli melko rankka, mutta ne tyypit oli tosi hauskoi kun ne jutskaili mun kans jne., joten aika meni todella nopeesti. Yks oli kokoajan kun näki mut et FINRANDO! FINRANDO! FINRANDO!!!! Se oli ihan mun kamu. :-D Humalaiset sarariimanit on hauskoja. :-D

En oo tainnut täällä koskaan mainita companion-saneista. He ovat semmosia modernin ajan geishoja, joita voi tilata meidän kautta noihin juhlatapahtumiin. He ovat siis naisia, joiden tehtävänä on keskustella ja juoda näiden business-misten kanssa. Eilenkin kun tää 92 hengen bilejengi koostui pelkästään miehistä, oli sinne tilattu kunnon liuta eri-ikäisiä companion-saneja. Varmaan melko rankkaa se duuni, mut toisaalta on varmaan ihan kivojakin päiviä. Huomaa kyllä kuinka teennäisiä he ovat keskustellessaan näiden miesten kanssa. ;-D Mut jos duuni on viihdyttää miehiä, niin kai se on vähän oltavakin. ;-p

Eilisissä bileissä oli lisäksi shamisenin soittaja siellä edessä. Aina on mukavaa tarjoilla noille jengeille, joilla on jotain tommosii esityksii tms.; tulee itellekin semmonen juhlahumufiilis. :-D


Työjuttujen lisäksi pistän tähän pari kuvaa, joita oon tässä lähiaikoina ottanut. En nähtävyyksistä, vaan ostoksista. ;-D↑ Tähän aikaan vuodesta Pepsi tuo Japanissa markkinoille uuden kausimaun, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Tänä vuonna tuo maku on apinanleipäpuu. :-D Oli pakko ostaa tommonen ennen kuin ne häviää kaupoista, mutta en uskaltanut vielä sitä maistaa kun näyttää niin oudolta... Voiko tuo maistua lainkaan Pepsiltä kun on ton väristä? Ja miltä ihmeeltä maistuu apinanleipäpuu?! :-D Kyl mä maistan... Vielä... Joku päivä... :-D Raportoin sit. ^^;↑ Pepsin seuraksi ostin taiyaki-herkun; kalan muotoisen leivoksen, jonka sisällä on japanilaista makeaa paputahnaa. Hyväää! Erityisesti hieman lämpimänä. Päädyin kuitenkin syömään sen taiyakin sit ilman sitä Pepsiä. ;-p↑ Kesään kuuluu yleensä matchan, eli vihreän teen makuinen KitKat. Jostain syystä tätä on tarjolla vaan kausittain, yleensä just kesällä. Tai itse en ainakaan oo tätä ympäri vuoden löytänyt. Maukaaaas on tämä!↑ Täytyi testata myös tätä uutta Fit's-makua. Tää on siis purkkaa, jonka mainoksen pastesin tänne aikaisemmin. On hyvää tämäkin. (-:↑ Ostin myös täs pitkästä aikaa yks päivä bentô-lounasboksin ja kävin piknikillä Katsura-joen varrella. Amnam. Kyl nää on hyvii ja maistuu ulkona vielä paremmalta. Conbinin työntekijät muistaa jo mut kyl ihan täysin, kun yleensä jos ostan sielt jotai lämmitettävii juttui niin sanon et ei tartte lämmittää, kun lämmitän sit kotona. Niin nytkin se myyjä kysyi et ei varmaan tartte lämmittää?, mut sanoin et hahaa, tällä kertaa lämmitetäänkin! ;-p Conbineista on siis tosi kätevää ostaa näit pikaruokii, kun he lämmittävät sen siinä paikanpäällä ja laittavat syömäpuikot messiin.


Docomo muuten mainostaa täällä kesän uutta kännykkävalikoimaa, joihin kuuluu myös Marimekon Unikko-design.Yks asiakaskin osas mulle sanoa, et Marimekko! Unikko! Kun kerroin tulevani Suomesta. Toisaalta, mun työkaverit ei tunnu kukaan Marimekkoa tuntevan. :-p Eräs asiakas tiesi jopa Alvar Aallonkin. :-)


Kiitti muuten tosi paljon kaikista kommenteista mitä oon saanut! :-))) Paljon kivempi kirjoitella kun saa kommenttei ja tietää et joku tätä lukee, hihii. Ja oon saanu hirmusti uusia lukijoitakin, kiitoooooos, ootte ihanii! ^__________^

4 kommenttia:

 • 10. kesäkuuta 2010 klo 10.47 , Blogger Lilya kirjoitti...

  OI vitsit, nyt sen keksin! Kaikkia vihreä tee-namujahan sieltä pitää tuua mulle tuliaisiks! Tykkään ihan hulluna vihreä tee-jäätelöstä, mutta sitä ei varmaan voi tuua kuitenkin, niin pitää tyytyä sit namuihin.;-P

  Pääsispä täälläkin piknikille! On vaan ollut niin kylmät ilmat, että kerran toukokuun puolella niiden lyhyiden helteiden aikana tuli oltua, mut sen jälkeen ei oo oikein huvittanu. No, ehkä tää tästä vielä taas lämpenee!

  Tsemiä vielä töihin, pianhan teidän Japanin kiertomatka jo alkaakin! :-)

   
 • 10. kesäkuuta 2010 klo 16.49 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Lilya: Khih, joo, vihreä tee -namuja täysin! On vaan niin kuuma täällä, et kantsii mainita Heikille että ostaa niitä esim. kentältä sitten, ettei sula mössöksi alkuunsa! :-D nim. kokemusta on... ;-D Ilman jääkaappia ei täällä suklaita paljoo säilötä. ;-)

  Je, viel vähän duunii ja sithän se kiertomatka alkaakin, kivaa! :-))

   
 • 11. kesäkuuta 2010 klo 17.43 , Blogger Laura kirjoitti...

  Heips Lottis,
  tietty me kaikki luetaan ihan innoissaan sun blogia, vaikkei aina kommentoidakaan.
  On aivan loistavaa seurata sun tekemisiä siellä kaaauuukana.
  Voi hyvin,
  Laura

   
 • 12. kesäkuuta 2010 klo 5.59 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Kiitos, Laura! :-))

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu