Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

日本語クラブ ~ Japanese language club

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 9. syyskuuta 2010

日本語クラブ ~ Japanese language club

Kävin eilen nihongo (japanin kieli) -ryhmän tapaamisessa Jyväskylän yliopistolla. Joka keskiviikko klo 17 kokoontuu yliopiston kirjaston kahvilassa joukko japanilaisia ja Japanista kiinnostuneita nuoria ihan vaan hengailun merkeissä. Mun on pitänyt käydä tuolla jo vuoden ajan, mut en oo koskaan saanut aikaiseksi... ^^; Nyt mua on taas tänä syksynä sinne pyydelty mukaan, niin olihan se sit lopulta mentävä!

Porukkaa oli paikalla enemmän kuin odotin. Suomalaisia oli yli kymmenen ja japanilaisia viisi, sekä vielä yksi korealainen. Yllätyin, kun yksi näistä japanilaisista sanoi mut nähdessään lukeneensa mun blogia! :-D Jee! Hän kävi eilen illalla kommentoimassa tuohon mun edelliseen merkintäänikin. :-p Myös yksi paikalla ollut suomalainen tunnustautui blogini lukijaksi. :-)) Heippa teille, jos luette! Heippa myös suomea sujuvasti puhuvalle Takumille, joka lupas etsiä mun blogin. ;-) (Tsemppiä ruotsinopiskeluun! :-D)



↑ Tänään äiti toi mulle tämmösii herkkuja! Wonka-karkkeja ja -suklaata!! Namii! Oli Helsingin Stockmannilta löytänyt näitä, ja oli pakko sit kuulemma tuoda sieltä tuliaiseksi. Hihi.


Tänään sain myös mailia Sapporon yliopiston professorilta, jonka jengille meen tekemään reilun viikon päästä tulkinhommia. Sain aivan mahtavan tarkan aikataulun ja kaiken muun tarpeellisen infon. Tosi jees. Sunnuntaina 19. päivä meen siis Helsinkiin, josta lennetään 20. päivä Vaasaan ja käydään yritysvierailuilla jne. parin päivän aikana, ja lennetään 22. päivä takaisin Helsinkiin, jolloin käydään vierailulla Nokialla Espoossa. Melko aikaisia herätyksiä ja tiukkaa aikataulua tiedossa, mutta odotan tuota keikkaa kyllä tosi paljon! :-))

Tuli vaan tässä tänään tohon työtehtävään liittyen mieleen, et pitäis varmaan hommata käyntikortteja. Ihan varmasti jokainen tuosta yhdentoista hengen porukasta antaa mulle käntikorttinsa, ja onhan se nyt vähän noloo, jos mulla ei oo semmosta antaa takaisin. Oisko jollakin tietoa tai jopa kokemusta netistä tilattavista käyntikorteista? Ehtiskö ne mulle ens viikon aikana, jos vaikka huomenna pistäis tilauksen menemään? Kaikki tieto ja apu otetaan mielellään vastaan! :-)

9 kommenttia:

  • 9. syyskuuta 2010 klo 19.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Koska siulla on tiedossa (ainakin tässä vaiheessa) kuinka monta käyntikorttia tarvitset ja koska tarvitset niitä vain muutaman, tee ne itse. Ovat ainakin persoonallisia (jää mieleen = keikkoja tulevaisuudessakin), eivät maksa mitään eikä tarvitse murehtia ehtivätkö tilaukset ajoissa :)

     
  • 9. syyskuuta 2010 klo 19.38 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Anonyymi: Kiitti vinkistä! Itsehän noi vois tosiaan tehdä. Ongelmana on vaan se, että en haluis et ne käyntikortit ois millekään tosi huonolle ja ohuelle paperille tulostettuja. Voikohan tommoseen mustesuihkutulostimeen tunkee kartonkia ilman, et se menee tukkoon tai että sillä tulee sottaista jälkeä? Vai oisko parempi tulostaa lasertulostimella? Vai aattelitko, et tekis noi kortit käsin? Eipä sekään kai mikään mahdoton ajatus olis... Hmm!

     
  • 10. syyskuuta 2010 klo 19.11 , Anonymous NgZ kirjoitti...

    Tee käsin käynttikorttisi ;) Eikös japanilaiset arvosta käsitöitä, kyllä itse ainakin arvostaisin käsin itse näprättyä korttia enempi kuin tulostettua :D

     
  • 10. syyskuuta 2010 klo 19.19 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    NgZ: Mulla taas on semmonen käsitys, et mitä hienommalle paperille/mitä siistimmin se käytinkortti on tehty niin sitä enempi sitä siellä arvostetaan. ^^; Toisaalta, voihan se käsin tehtykin olla sit tosi hieno. Mä nyt päätin yrittää silti tulostaa noi, mut jos feilaa, niin täytyy sit tehdä käsin. ;-p

     
  • 11. syyskuuta 2010 klo 13.22 , Blogger Unknown kirjoitti...

    Eikös Jyväskylän Yliopistopainosta sais helposti ja nopeesti noita? Tai jos muilla (amk, työväenopisto) kouluilla on vastaavia toimintoja, varmaan niiltä löytyis sellasia laitteita millä sais printtailtua laadukkaasti ja paksummalle paperille :)

     
  • 11. syyskuuta 2010 klo 14.29 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Arttu: Totta, sitä kautta varmaan sais. Kiitti vinkistä! Aattelin nyt kokeilla ensin tulostella äidin työpaikalla, kun siellä on hyvä lasertulostin. Jos feilaa, niin sit pitää kokeilla jotain muuta. :-D

     
  • 11. syyskuuta 2010 klo 14.29 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Arttu: Totta, sitä kautta varmaan sais. Kiitti vinkistä! Aattelin nyt kokeilla ensin tulostella äidin työpaikalla, kun siellä on hyvä lasertulostin. Jos feilaa, niin sit pitää kokeilla jotain muuta. :-D

     
  • 11. syyskuuta 2010 klo 14.29 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    No tulipa hienosti kaks kertaa. ;-D

     
  • 16. syyskuuta 2010 klo 11.53 , Blogger Lilya kirjoitti...

    Oh, Wonka-namuja! Pitääpä tsekkailla Stokkalla seuraavan kerran käydessä, jos löytyis! Näyttää niin herkulliselta, ja ainakin se Villen tuliainen sieltä jenkeistä oli superhyvää! :-D

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu