Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

あと一週間しかない ~ only one week left

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 17. kesäkuuta 2010

あと一週間しかない ~ only one week left

Mulla on enää yksi viikko töitä jäljellä. Yksi viikko?! Miten on voinut mennä kaksi kuukautta näin nopeesti. Ihan hullua! Viime päivinä mulla on ollut semmonen fiilis, et täytyy ottaa kaikki irti näistä vikoista hetkistä Kiotossa. Mut sit kun rupee pakosta yrittään saada sen kaiken irti, menee siitä sit se kaikki maku. Yritän nyt ottaa ihan rauhallisesti tän vikan työviikon, ja nauttia täällä olosta.

Kävin tänään töiden jälkeen kävelyllä. Pääsin jo kuudelta, joten oli vielä valoisaa. Näin paljon kivoja juttuja; lapsia pelaamassa pesäpalloa ja jalkapalloa, perheitä piknikillä, ystävyksiä uimassa Katsura-joessa, business-miehiä palaamassa kotiin töistä, kotirouvia ruokaostoksilla - Arashiyaman arkea.↑↑↑ Arashiyama on kaunis. Erityisesti rakastan iltoja täällä, kun aurinko alkaa laskea vuorten taakse, ilma on raikas ja täällä on rauhallista turistien siirryttyä muihin maisemiin. Tänään ilma oli jotenkin erityisen raikas. Vaikka ulkomittari näytti +29 ja ilmankosteus oli käsinkosketeltava, tuoksui ihan Suomen kesältä. Semmoselta vihreältä ja raikkaalta! :-))

Olo täällä on viime aikoina ollut tosi kotoisaa. En ees tajua välillä että oon Japanissa, enkä tajua sitä, että puhun päivittäin japania enkä suomea. Työkaverit ei näytä enää ulkomaalaisilta, vaan ihan normaaleilta. :-D Voiko sanoo et normaaleilta, no mut siis, kotimaalaisilta?! :-D Äh. En osaa selittää. Mut ei tunnu enää, että olisin ulkomailla - tuntuu että olisin kotona.

Silti täältä puuttuu paljon. Jos Suomessa asusteleva poikaystäväni, tai siis kihlattuni, olisi täällä, voisin jäädä tänne vaikka loppuelämäkseni. Voi kuinka monta hetkeä olisin halunnut täällä jakaa hänen kanssaan! Muutenkin, kaipaan välillä turhanpäiväistä höpöhöpötystä suomalaisten kanssa. Onneksi mulla on IRC sekä tää blogi, niin saan vähän jauhaa suomeksi - vaikkakin kirjoitetussa muodossa. Ehkä rupesin noita videoita tekeen siksi, kun halusin päästä puhumaan turhuuksia suomeksi - vaikka se suomen kieli aluksi vähän jäistä olikin! :-D


Meillä on ollut töissäkin vähän rauhallisempaa nyt viime aikoina. Mun työpäivät on olleet myös vähän järkevämmän pituisia, joten oon ollut tosi pirtee ja mennyt mielellään töihin. Asiakkaat on olleet myös kivoja - mukava jutustella heidän kanssaan.

Eilen sain taas työskennellä geishojen kanssa. Voi, geishat on niin kauniita! Jutusteltiin pitkät pätkät yhden ihanan geishan kanssa. Hän oli ihan yhtä ihmeissään minusta kuin minä hänestä. Hauskaa. :-)

Nää geishat oli viihdyttämässä kiinalaisista turisteista koostuvaa ryhmää. En oikeen tienny oisko heille pitänyt puhua englantia vai japania. No, puhuin japania. Osasivat he sanoa ainakin kiitos. :-D Geishojen lisäksi he ottivat mustakin kuvia. Heh. On mulla ainaki melkeen yhtä valkonen iho kuin geishoilla... ;-D

Meillä oli lisäksi eilen joku yakuza-jengi tuolla juhlimassa... Tai en tiedä oliko ihan yakuzaa (japanin mafiaa), mut oli kyl niin gangsterin näkösii kuin olla ja voi! Ja meidän pomokin kävi sanoon, et jos tulee jotai ongelmia niin tulkaa sit sanoon... Hömm! :-D Kysyivät et onks mun hiukset värjätty, ja kun sanoin et joo, olivat et hoo, ootpas yankii! :-D Yankii tarkoittaa siis semmosta pahista/gangsteria... :-D Mielenkiintoisia päiviä.

Hiuksista puheenollen; mun monet työkaverit luuli pitkään, et mulla on luonnostaan tän värinen tukka. Vaikka sieltä jo puski juurikasvuakin?! :-D Joo, ihan on luonnollinen! ;-D↑ Hmm, täytyypä laittaa vielä random-kuvaa. :-D Tää on tosi hyvä juoma. Umeshuta, eli luumuviiniä sekä jotakin soodaa sekoitettuna kuplajuomaksi. Namii! Tällä on söpöjä mainoksiakin.

↑ Oomnom. Tää paketti näyttää niin herkulliselta! Ostin tän tänään kauppareissulla. Mustikka-, vanukas-, mansikka- sekä suklaa-jätskiannosten makuisia suklaita. En oo maistanut vielä kuin mustikkaa ja vanukasta, mutta oli namiii!

Tänpäiväisestä kauppareissusta puheenolleen; yritti huijjata se myyjä mua! No ei varmaa tahalteen... ;-D Mut... Ostin kaks Fit's(!)-purkkaa, niin se löi sinne kassaan kolme. Huomasin vasta ku lähin käveleen kotiin ja luin sitä kuittia (onneks aina luen kuitit läpi! ;-D). Noo marssin sit takaisin että ostin kyllä kaksi enkä kolme, niin sain kyllä kovat pahoittelut ja kumartelut siinä ja rahat siitä yhdestä sitten takaisin tietty. Jee! Ei tarvinnut turhasta maksaa.

Tässä muuten se uusin Lotte Fit's -mainos, josta mainitsin tos viime videolla. :-DTäällä otetaan kyllä mainokset vakavasti. Eilenillalla katsoin telkkarista ohjelmaa, jossa opeteltiin tota uusinta tanssia. Siellä oli toi Nozomi vieraana. Täst on julkastu joku sinkkukin tästä biisistä. Aikamoinen ilmiö! ;-D


Semmost tällä kertaa! Palaillaan taas pian~ ^__^

9 kommenttia:

 • 17. kesäkuuta 2010 klo 19.33 , Blogger sugar-trick kirjoitti...

  Voi että! Toivottavasti vika työviikko menee hyvin! Hirveen nopeesti on kyl menny aika - musta on ollut ihana lukea juttuja sun työpäivistä joten minäki oon ihan kaihoisissa fiiliksissä täällä!

  Haha! Symppiksiä gangstereita! :-D
  Japanissa toi hiusten värjääminen "erikoisemmilla" väreillä ei varmaan oo kauheen yleistä muualla ku Tokiossa?

  Kaverit ja tutut on mainostanu kuin hyvää umeshu on, et tekis mieli maistaa...! Mut Suomessa sitä ei varmaan myydä missään, et pitäis sit varmaan matkustaa Japaniin saakka sitä maistelemaan. :-D

  Japanissa on niin kivoja mainoksia! Sun tuoreimmassa videoblogissa olit niin symppis ku telkkarista tuli se Fit'sin mainos ja olit sillai "HEI! En oo nähny tätä aikasemmin! :-O"

   
 • 17. kesäkuuta 2010 klo 20.34 , Blogger Satu kirjoitti...

  Mmm, en osaa sanoa kumpi on parempi fiilis se, että haluaa jäädä vai halu lähteä kotiin? Ehkä kummassakaan ei oo mitään vikaa 8)

  Yakuzoja, huaa! Olisin ite ollu aivan tulessa niiden kanssa! :D Tiedä sitten mistä moinen gangsterius-ihastus minuun on iskenyt...

   
 • 17. kesäkuuta 2010 klo 23.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Mukavaa viimeistä työviikkoa! Nauti ja elä päivä/hetki kerrallaan. Mahtavaa! <3
  Terv Ä & co

   
 • 18. kesäkuuta 2010 klo 5.46 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  sugar-trick: Ei kyllä erikoisesti värjättyjä hiuksia kovin usein näe. Jos pyörii joissain gyaru-vaateliikkeissä, näkee kuitenkin jonkun verran vaalennettuja hiuksia. Yhdet punaisetkin näin! Ei siellä Tokiossakaan väkilukuun suhteutettuna kovin paljoo erikoisesti värjättyjä hiuksia ole... Mut jossain Shibuyassa tai Harajukulla tulee kyl välillä jotain vastaan. :-)

  Monesti se tukan väri voi kertoo siitä just et onko "pahis" vai ei. Monet työpaikat ei salli tukan värjäämistä, saati sitten koulut. Jos näkee koulupuvussa japanilaisen tytön tai pojan jolla on värjätty tukka, tietää kyl, et se ei oo hyvä koulu missä se on! ^^;

  Umeshuta ei tosiaan taida Suomesta saada. Kattoin Alkon tuotehakua, niin ei ainakaan "umeshu" tai "luumuviini" -hakusanat tuottaneet tulosta, byy. Täytyy tehdä itse! ;-D

  Hee, japanilaiset mainokset on kyl hyvii. Jää päähän aina noi biisit! Mulla on telkkari päällä tyyliin aina kun oon täällä himassa, joten tulee nähtyä kyl kaikki uusimmat mainokset. Mun kaverit oli tos yks kerta ihmeissään, ku tiesin niin monet mainosbiisit mitä tääl tällä hetkellä pyörii... ^^;

  Satu: Mnii, reissuun on kiva lähteä jotta voi palata kotiin, ja kotiin on kiva palata jotta voi taas lähteä reissuun. :-)Mut tiiän kyl, et muhun iskee taas Suomessa kulttuurishokki. Se tulee aina! Siellä on niin vähän ihmisiä ja niin epäkäytännöllistä, kun kaupat ei ookaan auki 24/7 jne. Mut kyl se siitä sit taas!

   
 • 18. kesäkuuta 2010 klo 7.54 , Blogger markku tapio vierula kirjoitti...

  ens viikon jälkeenkö kierteleen maata vapaalla jalalla sen kaksi viikoa :)

  ootko missä osissa maata olet ajatellu käydä?

   
 • 18. kesäkuuta 2010 klo 17.37 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Markku: reitti tulee olemaan Kioto-Beppu-Kagoshima-Hiroshima-Takayama-Tokio-Osaka, kirjottelen viel ennen reilireissua tarkemmin tosta reitistä. :-)

   
 • 19. kesäkuuta 2010 klo 19.57 , Blogger ningyo kirjoitti...

  Hei Lotta tarvitsisin kääntämis apua!

  Tuon ensimmäisen lauseen tuosta ymmärsin, mutta tuon toisen selittävän lauseen tarkoitus jäi vähän pimentoon.

  ぁ、てかオレとメールしてるの秘密にして下さいねっ!

  あまり知られちゃうと連絡取れなくなっちゃうので(・ω・`)

  Kiitos!

   
 • 20. kesäkuuta 2010 klo 3.12 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  ningyo: Kokonaisuudessaan tuo menis jotakuinkin näin: "pidä salaisuutena se että me mailaillaan, koska jos (joku/jotkut henkilöt) saa tietää, ei pystytä olla yhteyksissä". Kannattaa siis pitää salaisuutena, Heh. :-) Toivottavasti oli apua! :-)

   
 • 20. kesäkuuta 2010 klo 9.30 , Blogger ningyo kirjoitti...

  Auttoi valtavasti! Kiitos!

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu