Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

自動販売機 ~ Vending machines

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 22. lokakuuta 2010

自動販売機 ~ Vending machines

Vaikka tänään onkin KANSAINVÄLINEN CAPS LOCK -PÄIVÄ, ajattelin säästää lukijoiden silmiä kirjoittamalla tämän blogitekstin ihan normaaliin tyyliin. Jälleen kerran aiheena on hassunhauskat automaatit!

Tässä ensimmäisessä videossa tutkitaan, mitä kaikkea syötävää automaateista voikaan saada. Tuo banaani-automaatti on aika kätsy, just mukava välipala! Muita videolla esiteltyjä automaatteja ovat paahtoleipäautomaatti, raamen-automaatti, udon-automaatti, pasta-automaatti sekä erityisen halpa juoma-automaatti.



Seuraavassa videossa mennäänkin Japanin ulkopuolelle, Kiinaan. Kiinassa on automaatteja, joista voi ostaa eläviä taskurapuja! Automaatin lämpötila pidetään viidessä asteessa, jotta ravut pysyvät horroksessa. Videon loppupuolella kuvataan vielä samaa banaaniautomaattia kuin edellisessä videossa, sekä ravintolassa olevaa sake-automaattia!



Myös Japanissa saa automaatista taskurapuja. Ne pitää kuitenkin voittaa tällä kauhontapelillä!



Viimeisenä vielä Danonen Bio-jugurtin (suom. Activia) ilmaisnäytteitä jakava automaatti Japanin Osakassa. Tässä on kyllä taidettu vähän missata automaatin funktio, kun joku toinen painaa sitä nappia kuitenkin sun puolesta ja ojentaa sulle sen tuotteen... :-p

2 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu