Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ラーメン ~ Ramen

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 4. lokakuuta 2010

ラーメン ~ Ramen

Kuinka ravintolassa tarjoillusta raamenista saadaan pikanuudeliversio? Siihen tarvitaan tietenkin laboratorio ja taitava maistelija:



Vaikka Japanissa raamenia ei olekaan ravintolassa kallista syödä, tulee kotona lämmitettävät pikanuudelit silti edullisemmaksi. Yllättävän hyviä on kyllä jotkut Japanissa ostamani ja maistelemani valmisnuudelisetit - ja edullisia! Jos ihan alusta alkaen haluaisi raamenit kotona keitellä, saa siihen kyllä varata aikaa ja myöskin rahaa:

4 kommenttia:

  • 5. lokakuuta 2010 klo 15.23 , Blogger Satu kirjoitti...

    En ole koskaan syönyt raamenia, mutta voin kuvitella, että se on varmasti hyvää! :)

    Sitten vielä: tarkoitus ei ole mitenkään törkeästi mainostaa, mutta ajattelin vain kun Aasiassa olet reissannut ja näin, että kun olen lähdössä Thaimaaseen ja kirjoitan siitä matkasta blogiin, niin jos haluaisit lukea: www.thailand-smiles.blogspot.com ^-^

     
  • 5. lokakuuta 2010 klo 16.30 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Satu: Kiitti blogilinkistä! Luen oikein mielelläni päiväkirjaa Thaimaasta, sillä en ole itse koskaan siellä käynyt. Täytyypä muistaa seurailla! :-) Oikein hyvää matkaa sulle! :-))

     
  • 5. lokakuuta 2010 klo 18.41 , Blogger samnot kirjoitti...

    Tuossahan ehtii nääntyä nälkään ennen kuin ramen on ees valmis... Kananmunatki vie päivän kun pitää olla yön yli jääkaapis :D

     
  • 5. lokakuuta 2010 klo 21.07 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    samnot: Sanoppa muuta! Ihan tarpeesta on siis pikanuudelit syntyneet. ;-)

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu