Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

秋が忙しくなって来た ~ autumn turned busy

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 14. syyskuuta 2010

秋が忙しくなって来た ~ autumn turned busy

Ekat pari viikkoo oli koulussa vähän rennompaa, mut nyt alkaakin sit hommia kasaantua oikeen urakalla... ^^; Ei oikeen tiedä mistä aloittais. Ihan mielenkiintoisia juttuja on sentäs, niin ei oo ihan vastenmielistä tämä kiireisyys!

Tänään ja huomenna pittäis ahkerasti lueskella tenttiin, siivoilla, valmistella perjantain synttäreitä (ostaa hemuja kaupasta ja valmistaa kakku!) ja kirjotella muutama koulutehtävä. Ja käydä siellä koulussakin! Torstaiaamuna on nimittäin tentti, jonka jälkeen lähden heti Rajakadun kampukselle valmistautumaan Tursajaisiin. Tutorin ominaisuudessa tuun torstaina kierrättämään uusia opiskelijoita ympäri kaupunkia sijoitetuilla rasteilla. Kuulemma 800-1000 opiskelijaa on ilmoittautunut mukaan. Melko paljon! Perjantaina mulla on puolestaan synttärit (24v!), ja pidän pienet kutsut muutamille kamuille. Jee!

Niin, ja sit kun sunnuntaina pittäis lähtee sinne Helsinkiin aloittaan tuo tulkinhommarupeama (keskiviikkoon saakka aamusta iltaan menossa), niin ei tässä nyt seuraavaan viikkoon oo hirveesti ylimäärästä aikaa. ^^; Kyyl se siitä, kohtahan se syysloma taas on! :-D


Tässäpä muuten vielä muutama kuva, jotka otin puolimaratonin lähtölaukauksen jälkeen.↑ Heikillä oli vielä hymy kasvoilla parinsadan metrin jälkeen. :-D Puolimaratonin (21km) hän juoksi aikaan 2h 9min, aika kova jätkä!↑ Odotellessani Heikin saapumista, juoksi ohitseni myös Jouni Hynynen. Hee, yllätyin. Hynysen ajan stalkkasin listalta, ja se oli muistaakseni 1h 59min.↑ Myös banaani lähti juoksemaan puolimaratonia. Valitettavasti hänen aikaansa en tiedä. :-D


Niin, pistin uuden viikon kunniaksi myös uuden kyselyn tuohon vasemmalle, vastailkaahan taas ahkerasti! Edellisessä kyselyssä kävi ilmi, että lukijoista 41% pitää Morning Musumesta enemmän kuin listalla muista olleista tyttöbändeistä. 38% puolestaan pitää Girls' Generationista, 18% 4minutesta sekä 3% AKB48:sta. Mua vähän yllätti tuo AKB48:n epäsuosio, sillä se sai vain yhden äänen. Mut ehkäpä suurin osa kyselyyn osallistuneista oli naisia. Tai sit nää muut tyttöryhmät on vaan nii paljon kovempii sekä naisten että miesten mielestä! :-)


Mr. Children ~ Hanabi


9 kommenttia:

 • 14. syyskuuta 2010 klo 17.54 , Anonymous Minna kirjoitti...

  Mä en ollut edes kuullut ennen AKB48:sta.. Morning Musumen ja Girls' Generationin välillä mietin, koska ne on eri tavalla kumpikin tosi hyviä, ja oikeastaan päädyin SNDS:hen vain siksi, että olen kuunnellut sitä lähiaikoina enemmän, mutta lähiaikoina en ole muuta kuunnellutkaan kuin kpoppia.. :) Oikeastaan tykkään ehkä enemmän MM:stä koska ovat söpöjä ja tyttömäisiä ja hyviä biisejä on enemmän.

   
 • 14. syyskuuta 2010 klo 19.10 , Blogger da hae cho (uusi blogi) kirjoitti...

  Mullakin oli hankaluuksia mitä valita. :D Tykkään sekä Morning Musumesta ja SNSDst' ja kyllä toi AKB48'kin on ihan hyvää, mutta taisin äänestää SNSD'tä, kun sitä kuuntelen eniten. 4minutea en oo ikinä kuunnellut. :D

   
 • 16. syyskuuta 2010 klo 0.21 , Blogger Heikki Salo kirjoitti...

  Heii, en varmaa tuu tätä lähemmäs urheilu-uutisia koskaan pääsemään, joten otanpa sen kunniaksi oluen. :-D Portaiden kävely alkaa jo sujua, eli lenkki jälkivaikutuksineen on jo selätetty.

  Voimia syksyyn, vähän samalta haisee täälläkin. Mut, onneks on mielekästä kiirettä. Tulkkihommastakin tulee varmasti hieno kokemus. :)

  SNSD:lle jäi oma ääni pistämättä, kun vaan RSS:stä tillottelin.

   
 • 16. syyskuuta 2010 klo 11.58 , Blogger Lilya kirjoitti...

  Jännää, et sulla on täällä nyt tommonen viikko(?)kyselykin, tosi siisti! :-) Mä oon nyt ollu ihan pimennossa jo tovin, kun ei kotikone pelaa, niin ei voi roikkua ihan rajattomasti netissä. :-(

   
 • 17. syyskuuta 2010 klo 1.26 , Anonymous NgZ kirjoitti...

  AKB48 on myöskin hyvä bändi, löytyy yksi levy heiltä, mutta tuo SNSD kolahti ittellä ainakin kovasti :D

  Tän viikon kyselystä sen verran, että itse jouduin valitsemaan toisen suosikin, kun kaikista tärkein puuttui eli RUOKA ^^ Onko sinulle muuten tuttu sellainen suomalainen kirja kuin Umami? Sain sen tuparilahjaksi tuossa kesällä ja nyt aloin lukemaan sitä. Se kertoo japanilaisista ruokakulttuureista pintaa syvemmältä. Alun perusteella hyvin kirjoitettu kirja ja mielenkiintoisia juttuja :)

   
 • 17. syyskuuta 2010 klo 9.32 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  NgZ: Totta turiset, ois kyllä ruoka pitänyt olla ehdottomasti yksi vaihtoehdoista! Noh, ehkä teen sit ens viikolla jonkun ruokaan liittyvän kyselyn... :-p

  Joo, sain ton Umamin lahjaksi sillon kun se ilmesty, ja ihan hyvä teos on kyllä. Ihania kuviakin; oon käyttänyt tota opetuksessa paljon. :-)

   
 • 17. syyskuuta 2010 klo 19.01 , Blogger ningyo kirjoitti...

  Hyvää syntymäpäivää :D!

   
 • 18. syyskuuta 2010 klo 18.39 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  ningyo: Kiitos! :-))

   
 • 20. syyskuuta 2010 klo 11.27 , Blogger Sanna kirjoitti...

  Ihana toi banaani :D mahto olla huvittava ku näki sen :---D

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu