Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ゲームの夜 ~ Game night

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 2. lokakuuta 2010

ゲームの夜 ~ Game night

Eilen pidettiin peli-ilta muutamien kamujen kanssa. Syötiin paaaaljon herkkui ja pelattiin Wiitä, sekä myöhemmin illalla suomalaisporukalla Cranium-lautapeliä, jonka löysin viikko sitten kirpparilta kolmella eurolla!



↑↑ Kakkui, sipsei, naksui, hedelmii... Naaaam!



↑↑↑↑ Mario Kart oli illan kovin juttu. Kuten tuosta pelikuvasta näkyy, oli pelaajien taidot vähän eritasoisia... :-D Ei se mittään! Ainii, meil on muuten uus telkku! Ostettiin se viikko sitten, ja tänään tulleessa tarjouspostissa oli, että tuon ois saanut nyt sata euroa halvemmalla. Harmittaa, mutta on se kyllä hyvä telsu! 40" LED-TV entisen 32" putki-tv:n tilalla. Maistuu!



↑ Titaanien taisto! Me Tonin kanssa oltiin parhaat tässä pelissä, ja otettiin sit mittaa toisistamme. Voitin noin sekunnin erolla! :-D Jee!



↑ Koko jengi koossa! Kopsasin taas nää kuvat, missä on nää päivämäärät, Angelilta Facebookista. :-p


Ihanaaaa kun on viikonloppu. Pitäis tosin tehdä tässä viikonlopun aikana monia koulutehtiviä, byy. Viikonloppuisin tekis vaan mieli laiskotella, mut ei auta! Nohh, jos sitä vähän ganbaroisi vaikkapa nytten, niin voi sitten illalla taas löhöillä. Mulla on tässä monen viikonlopun projektina pelata The Legend of Zelda: Twilight Princess läpi sekä katsoa Twin Peaks -sarja kokonaisuudessaan. Lainasin sekä pelin että DVD-boksin Villeltä. Vasta oon selvittänyt Zeldasta ekan bossin ja katsonut kahdeksan ensimmäistä Twin Peaks -jaksoa. Ehkä tää sitten syyslomalla saadaan viimeistään päätökseen tää vapaa-ajan projekti! :-D

3 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu