Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

新入生のパーティー ~ Freshmen party

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

perjantai 24. syyskuuta 2010

新入生のパーティー ~ Freshmen party

Viikko sitten torstaina, 16.9., järjestettiin Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Tursajaiset, eli sosiaalinen kaupunkikierrostapahtuma uusille opiskelijoille. Minä tutorin ominaisuudessa lähdin tähän piraattiteemaiseen juhlaan kapteenin ominaisuudessa. Joka vuosi tapahtumassa on eri teema, ja tänä vuonna ihmiset olivat panostaneet siihen oikein mukavasti! Jyväskylä täyttyi sadoista iloisista piraateista!



↑ Tän näköisenä lähdin liikenteeseen. Jaksoin jopa vähän hiuksiakin kiharrella, mutta ei ne kyllä kovin pitkään kiharalla pysyneet. Ei se mittään, piraatti saa olla vähän resuinen! ;-)



↑ Pääkampuksella meidän piti olla klo 13, eli kaksi tuntia ennen tapahtuman alkamista. Ei siellä sit sen kahden tunnin aikana muuta tehty kuin vain odotettiin... Annin kanssa hengailtiin ja lopulta lyöttäydyttiin yhdessä kapteenipariksi, sillä meitä tutoreita oli enemmän mitä oli tarpeen. Ideana oli, että yksi tutor johtaisi kymmentä uutta opiskelijaa, mutta me lähdettiin sit kahdestaan opastamaan ryhmää, kun meinas piraatit loppua kesken! :-)



↑ Meidän kymmenen piraatin ryhmä oli oikein mukava ja energinen! Hienosti jaksoivat monen monta tuntia kierrellä ympäri kaupunkia. Aika pitkäksi tuo reitti on musta tehty, ja en ihmettele, että monet ryhmät lopettivat leikin kesken. Olis pieni parantamisen paikka tehdä ens kerralla tuosta reitistä hieman kompaktimpi!




↑ Reitin varrella oli kymmenen erilaista pistettä erilaisine kisailuineen. Joukkueita liikkeellä oli muistaakseni 68, ja parhaiten kisoissa menestyneet palkittiin. Meitä ei valitettavasti palkittu, vaikka tosi hyvin meni kaikilla pisteillä! Oli hauskaaaa! :-))



↑ Tän kuvan löysin tänään Facebookista, kuvaajana Heikki Ala-Nikkola! Muut kuvat on kännykkäkameralaatua... ^^;

Kännykkälaatua on myöskin seuraava videopätkä meidän ensimmäiseltä pisteeltä, jossa piti pareittain jalat toisiinsa sidottuna etsiä lyhyen matkan päästä tiettyjen maiden lippuja ja tuoda ne sitten takaisin alkuun.



Oli oikein kiva tapahtuma. Meillä meni varmaan joku kolmesta neljään tuntiin kiertää kaikki pisteet, ja sen jälkeen käytiin kylässä yhden noista uusista opiskelijoista luona ja jatkettiin matkaa Jyväskylän Nightiin, joka oli näiden Tursajaisten virallinen jatkopaikka. Kapteenin passilla pääs tietenkin piiiitkän jonon ohi ja ilmaiseksi sisälle - en mä muuten varmaan sinne ois jaksanut lähteä. :-D En oo koskaan aikaisemmin käynyt tuossa baarissa, kun en oikeen clubbailusta sen kummemmin välitä. Mut oli se kyllä ihan magee mesta! Tuli vähän karaokeakin lauleskeltua... :-D

2 kommenttia:

  • 25. syyskuuta 2010 klo 10.47 , Blogger sugar-trick kirjoitti...

    Olitpa tyylikäs piraattikapteeni! :3
    Ihanasti noi kiharat menee ensimmäisessä kuvassa!

    Hauskannäköistä meininkiä teillä!
    Mutta ihan totta, että toi reitti kuulostaa melkoisen pitkältä. Meidän fuksiaisissa tais olla vaan kuus erilaista rastia. Ehdittiin suorittaa niistä viisi alle kolmessa tunnissa, jonka jälkeen oltiin jo ihan poikki. Tosin me jouduttiin rämpimään pitkin Helsinkiä ihan järkyttävässä kaatosateessa, mut onneksi teitä näytti sää suosivan! :-D

     
  • 25. syyskuuta 2010 klo 11.57 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    sugar-trick: Kiitos~ ^^

    Oli kyl onneks hyvä sää, ei tullut vettä taivaalta ja aurinkokin välillä näyttäytyi! Mut liian pitkä reitti kyllä oli. Ei siinä jengillä keskittyminen riitä noin isoon kierrokseen ympäri kaupunkia. :-/

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu