Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

バクマン。 ~ Bakuman。

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

torstai 21. lokakuuta 2010

バクマン。 ~ Bakuman。

NHK (Japanin yleisradio) aloitti suositusta Bakuman-mangasarjasta tehdyn animeversion esittämisen neljä viikkoa sitten, 2.10.. Sarja tulee sisältämään kaikkiaan 25 jaksoa, joista kolme on nyt esitetty, ja neljäs esitetään ensi lauantaina.Bakuman kertoo kaikessa yksinkertaisuudessaan kahdesta nuoresta pojasta, jotka aikovat mangakaksi. Bakumanin manga-version ovat tehneet samat tekijät, jotka olivat vastuussa Death Notesta - ei mitään turhia jätkiä siis! Anime-version on puolestaan ohjannut sama henkilö, joka on ohjannut mm. Honey and Cloverin ja Nodame Cantabilen anime-versiot. Ei voi mennä pieleen!En ole pitkään aikaan animea seurannut, mutta tää sai mut kyllä otteeseensa heti. Tää sarja on niin maanläheinen ilman turhaa hössötystä - tykkään! Vaikka en manga-versiota olekaan lukenut, olen sen verran keskustelua Internetissä seurannut, että fanien mukaan anime-adaptaatio on ollut hyvinkin uskollinen alkuperäiselle mangalle. Se on kyllä aina positiivista, sillä ei ole mitenkään helpointa saada tarinaa siirrettyä sarjakuvalta televisioon.

Suosittelen kyllä sarjaa kaikille! Nyt kun on vasta kolme jaksoakin tullut, niin julkaisutahtiin on vielä helppo päästä mukaan. (-:


Tässäpä pieni pätkä ensimmäisestä jaksosta. Mikäli ihmettelette kahta alkutunnaria, niin se ensimmäinen on päähenkilön sedän piirtämästä mangasta tehdyn animeversion tunnari. ;-) Selviää kyllä, kunhan ekan jakson kokonaisuudessaan kattelee. :-)

4 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu