Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

文書 ~ Paperwork

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 12. lokakuuta 2010

文書 ~ Paperwork

Nyt se vaihtojakson paperityö sitten alkoi. Oon mä kyllä odottanutkin, et pääsis vihdoinkin lähetteleen papereita ja sais asiat eteenpäin! Muut lähetettävät paperit sain jo kuntoon, mutta pitäis vielä joku suosituskirje hankkia joltakin. En mä tiedä keneltä se pitäisi pyytää, mutta laitoin kv-koordinaattorille viestiä, josko hän tietäisi. :-p

Nyt kun paperit saa sitten lähetettyä, pitäisi sieltä Koreasta sitten joulukuun pouoleenväliin mennessä tulla kaikki lopullinen info tänne suuntaan. Ei se paperisota siihen toki lopu, vaan sitten pitää vielä täytellä sinne suuntaan asuntopapereita, käydä lääkärintarkastuksessa (tonne pitäis joku tuberkuloositestin tulos lähettää? :-D) ja tietty hoitaa KELAn asiat ja koulun apurahapaperit kuntoon. Et saa tässä loppuvuoden taas papereita täytellä, mut musta se on jotenkin aika kivaa! Tietää, että on aina askeleen lähempänä päämäärää, kun saa uudet paperit eteenpäin.Mä en oikeen tiedä, kannattaisko mun jo nyt hankkia lentoliput vai vasta sitten, kun kaikki paperityö ollaan saatu päätökseen. Juttelin eilen toisen samaan aikaan Ajoun yliopistolle vaihtoonlähtevän tyttösen kanssa, ja hän sanoi jo lentoliput hankkineensa. Ehkä munkin sitten pitäs! Kattelin vähän hintoja, ja Amsterdamin kautta sais lennot hintaan 599€, mikä on mielestäni aika hyvä. Tekis mieli ostaa ne liput juu kun kerran hyvään hintaan saa, mut mitä jos käykin jotain, että ne ei otakaan mua sinne, tai en saa viisumia tai jotain. Ei pitäis tämmösiä kauhuskenaarioita maalailla, mut... ^^;↑ Nää kolme kuvaa on muuten vaihtoyliopiston alueelta.


Täällä Jyväskylässä puolestaan tuli tänään ensilumi.↑ Joku kävi maalaamassa yön aikana katot valkoiseksi.

10 kommenttia:

 • 12. lokakuuta 2010 klo 17.47 , Blogger ningyo kirjoitti...

  Oikein kivan näköinen tuo yliopistoalue : D!


  Tänään on tullut täällä Seinäjoellakin lunta(^^)

   
 • 12. lokakuuta 2010 klo 18.21 , Blogger Marita kirjoitti...

  Meikäki ressaa lentoja! Halvimmillaan Buenos Airesiin 1200 euron kieppeillä plus joudun maksamaan toki 100-200e sitten muutosmaksua ku päivämäärää paluulle ei saa yli vuoden päähän, niin jos ostan ne hetkeä ennen lähtöä niin täytyy varmaan myydä joku sisäelin että rahat riittää :D
  Sitten jotenkin ku en uskalla luottaa että kaikki menee hyvin ja pääsen lähtemään kuten pitääkin, kun tuo turismo y hotelería on ihan uus aluevalloitus Jamkilta - ennen tuonne on menny vaan IB:n pisneskurssilaisia opiskelemaan englanniksi.
  Mutta pysyypähän mieli virkeänä ku on jotain ressattavaa^^

   
 • 12. lokakuuta 2010 klo 18.26 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  ningyo: Juu, vähän on päiväsaikaan otetuissa kuvissa Pohjois-Korea meininkiä betonirakennusten kanssa, mutta illalla ainakin oikein kivan näköinen! ;-D Ja on tuossa ympäristössä kyllä kauniita juttuja onneksi!

  Hoo, talvi se on tainnut sit tulla suureen osaan Suomea!


  Marita: Hui, onpa kallista sinne matkata! Mitä kautta sinne oikeen pittää lentää? Onneks JAMK vähän sponssaa meitä, niin ei ihan tyhjätaskuja olla maailmalla sentäs!

   
 • 12. lokakuuta 2010 klo 18.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

  Loistavaa, että asiat etenee!! Ootan innolla matkakertomuksias. :D

  ~Maija

   
 • 12. lokakuuta 2010 klo 21.15 , Anonymous Minna kirjoitti...

  Minäkin haluan lunta tänne! Ihania kuvia :)

   
 • 12. lokakuuta 2010 klo 22.01 , Blogger Marita kirjoitti...

  Jep, kalliimpaa oikeastaan ku vaikka Oseaniaan mutta on sinne tietysti melkein 14 000 kilsaa matkaakin. Pariisiin tai Madridiin pitäs ensin päästä ja mietin että jos menisin jollain halpiksella niin siinäkin nousis kulut matkatavaroiden kanssa helposti pariin sataan pelkästä menosta niin ei oikeastaan säästä hirveästi silläkään keinoin. Tukholmasta näyttäs pääsevän vähän halvemmalla, mutta mitään hulluja 700e meno-paluu -tarjouksia ei oo kyllä tänä syksynä näkynyt.
  Onneksi tosiaan tulee ne vaihtorahat (80%) jo ennen lähtöä niin sillä saa lennot kuitattua kuitenkin :>

   
 • 13. lokakuuta 2010 klo 5.57 , Blogger markku vierula kirjoitti...

  voi jessus sentääs :)
  siellä jo sataa lunta, täällä on vie mukavat 20:n asteen lämmöt tosin hirvee kosteus porsentti. tuntuu kuin olis saunas. eikä oikein tiedä minkälaiset varusteet heittää päälle.

   
 • 13. lokakuuta 2010 klo 17.06 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Kylläpä oli kivaa kun tää kommenttisysteemi feilas vaikka olin pitkät tekstit tähän kirjottanu, murr!

  Sama lyhyesti:

  Maija: Juu, pikkuhiljaa! :-D

  Minna: Eiköhän sitä lunta saada pikkuhiljaa ihan kyllästymiseen saakka... ;-D

  Marita: Juu helpompi se varmasti on ottaa ne lennot samalle lipulle kirjoitettuna kuin lähtee säätään niiden halpislentoyhtiöiden kanssa. Sit kun myöhästyykin se halpislento ja sen takia myöhästyy seuraavasta niin menee vähän hankalammaks, kuin et ois samalle lipulle kirjotettu ne matkat. Kallista on matkustaminen, mutta kyllä se on sit sen arvoista! :-)

  Markku: Tokiossa ei varmaan juu hetkeen vielä lunta saada, ehkä parin kuukauden päästä sitten, ainakin vähän. ;-p

   
 • 15. lokakuuta 2010 klo 14.06 , Anonymous NgZ kirjoitti...

  Minä sanoisin, että ostat vaan liput pois. Optimismi kunniaan :D Ja voithan sinä sitten käydä siellä lomareissulla, kun muutat vaan paluu- tai menopäivää, jos kävis niin ikävästi, ettet pääsis jostain syystä sinne vaihtoon.

   
 • 15. lokakuuta 2010 klo 23.28 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  NgZ: Joo, kyl varmaan ens viikolla ne liput on hankittava! :-) Onpahan ainakin sit sinne syy mennä vaikka mitä kävis! ;-D

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu