Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

寿司 ~ Sushi

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

寿司 ~ Sushi

Tehtiin toissapäivänä sushia mun äidin luona. Koska mun sisko Seinäjoelta saapui poikansa kanssa Jyväskylään, päätettiin pitää perheen kesken pitkästä aikaa sushipilleet - oli maukasta!Makizushin väliin laitettiin lohta, katkarapuja, sekä avokadoa ja kunnolla wasabia tietty. Avokadoa tulee harvemmin syötyä, mut pitäis kyl keksii mihin sitä vois käyttää, kun se on tosi maukasta! Guacamolen siitä tietty saa tehtyä, mutta mihinhän muuhun ruokaan sitä kantsis käyttää?↑ Kyl tuohon sushin tekemiseen saa aikaa hyvin kulumaan. Kivaa näpertämistä se kuitenkin on! (-:↑↑ Siskoni Laura pyöritteli myös sushirullia, mutta 7kk ikäinen Peetu joutui tyytymään vain vierestä seuraamiseen ja pelkän riisin maisteluun. :-p↑ Jälkkäriksi syötiin kirsikkakakkua ja muita hemuja, amnam!↑ Sushipilleiden jälkeisenä aamuna Jyväskylä näytti tältä! Hirveä myräkkä oli yön ja aamun aikana... Nyt tuo on kyllä jo suurimmaksi osaksi sulanut pois, kun ei ole ollut miinusasteita. Eiköhän me vielä monta kertaa lumet saada, ennen kuin ne lopulta maahan jää aina sinne maaliskuuhun saakka... :-p


Menipä nopeesti syyslomaviikko; jäänyt nää etätyöviikon tehtävät vähän tänne viimeiselle viikonlopulle taas... ^^; Ei kai se taas auta! Mulla on tosin huominenkin vielä vapaa, kun sain loppuvuoden kurssit järkättyy ihan mainiolla tavalla siten, että maanantaisin ja perjantaisin ei oo kontaktiopetusta, wohoo! Tiistaista torstaihin onkin sitten joka aamu kahdeksaan meno, mut kyl mä ne kestän neljän päivän viikonlopun vuoksi! ;-))


Ai Ôtsuka ~ 「I ♥ xxx」

6 kommenttia:

 • 24. lokakuuta 2010 klo 14.41 , Anonymous Minna kirjoitti...

  Nälkä tuli! Nam :D Voi vitsi, kun tännekin tulisi lunta <3 Ja ihanan biisin linkitit, taas!

   
 • 24. lokakuuta 2010 klo 18.42 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Minna: Ai Ôtsukan biisit on söpöi! (-:

   
 • 25. lokakuuta 2010 klo 2.26 , Blogger Milla kirjoitti...

  Heip, löysin sivusi ja tutulta näyttää! Eritoten maisemat ja sushit - luminen Jyväskylä ei niinkään.. Avokadosta sen verran, että itse käytän sitä leivän päällä voin/margariinin sijasta. Maukkaampaa ja terveellisempää :)
  Terveisiä Japanista!

   
 • 25. lokakuuta 2010 klo 11.50 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Milla: Kiitti kommentista! :-) Vilkaisinkin sun blogia jo tuossa aiemmin - Kansain alue on kyllä parasta aluetta Japanissa, oikeen paikan ootte valinneet/oikeeseen paikkaan ootte päätyneet. :-))

  Joo, leivän päälle tuota avokadoa vois kyl pistää, se on niin kermaista että varmasti menee rasvan tilalla hyvin! Kiitti vinkistä!

   
 • 25. lokakuuta 2010 klo 13.52 , Blogger markku vierula kirjoitti...

  Vau...tosi hyvän näköstä :)

  tota mitä kastikettä sinä tai nämä käytää yakisoban kanssa, se näyttii joltain siirapin tapaselta, ite vaan en muista nimeä niin on ollu vaikeuksia löytää sitä kaupasta :P

   
 • 25. lokakuuta 2010 klo 14.27 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Markku: Se kastike on nimeltään 焼きそばソース (yakisoba soosu). Niitä on eri merkkisiä, mutta se mitä oon itte yleensä käyttänyt on tää: http://blog-imgs-41.fc2.com/u/s/a/usaginohatago/IMG_4263.jpg Ne pullot tulee tommosissa pusseissa usein. Tuo oikeanpuoleinen on sitten okonomiyakille tarkoitettua kastiketta. :-)

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu