Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

新しい特徴 ~ New feature

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 25. lokakuuta 2010

新しい特徴 ~ New feature

Apuaaaa, huomenna jatkuu koulu! Nää viikon lomat saa kyllä vaan laiskemmaksi... Ei milläääään jaksais herätä huomenna seiskalta aamulla. :-((( Mut eiköhän se taas siitä kun tuohon rytmiin pääsee - nyt se on vaan hankalaa kun oon valvonut tän viikon joka ilta johkin kolmeen kattellen Twin Peaksia ja pelaillen Mario Kartia... ^^;


Muttah! Tässä kun oon koko illan viimeisiä venäjän tehtäviä väännellyt, niin päätin tehhä niiden päätteeksi jotain bloginkin eteen. Ottaakseni kaiken irti mun HTC Desirestäni, päätin perustaa robo.to-profiilin, ja ladata puhelimeen sitä varten sovelluksen. Lisäsinpä vielä koko profiilinäkymän tuohon sivupalkkiin, joten siinä näkyy nyt sitten lyhyitä videopäivityksiä matkan päältä! Jee! :-D Mikäli haluaa nähdä vanhempia päivityksiä (no nyt siinä on vaan tuo yksi, Harry Potter!), niin sitä kuvaa voi klikata ja selailla nuolilla päivityksiä taaksepäin. :-)) Kaikkee ne keksii!


Supercell ~ Sayonara Memories

2 kommenttia:

 • 26. lokakuuta 2010 klo 20.42 , Anonymous NgZ kirjoitti...

  Cooli uusi ominaisuus :) Kyllä syysloma tuntuu vielä koko viikon ajan varmaan :D Hyvä biisi toi Sayonara Memories

  Ai juu, se mun kaveri lähtee takas Suwoniin tuossa 15.joulukuuta, jos sitä ennen pyörit täälläpäin, niin ilmoittele niin esittelen hänet :) Hän asustaa kohtuu lähellä sitä koulua, mutta ko koulussa se ei itse ole.

   
 • 27. lokakuuta 2010 klo 11.25 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  NgZ: Jooh itseasiassa ollaan suunniteltu et tultais noitten singaporelaisten kanssa ens kuussa Tampereelle, niin voitas samalla nähhä sun ja suwonilaisen kaa! Pistän sulle tarkempaa viestii Facebookissa! :-)

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu