Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

もうすぐ帰っちゃう ~ will be returning soon

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 13. heinäkuuta 2010

もうすぐ帰っちゃう ~ will be returning soonVihdoinkin sain mun oman läppärin takaisin Kiotosta, jei. Saavuttiin tänään siis Tokiosta Osakaan, ja kävin JR-passin viimeisin voimin hakemassa mun loput tavarat Yukikolta. Vitsi tätä kamaa on paljon, miten meinaan saaha nää Suomeen?

Kellokin on kuitenkin taas pian jo yksi yöllä ja aamulla pitäis lähteä kohti Universal Studiosia, joten jää taas kirjoittelut lyhyeksi... Ens viikolla sit Suomesta alan kirjoitteleen kuitenkin yksityiskohtaisempia selostuksia joka kaupungista missä käytiin, ja lisään sit kuviikin! :-) Tääl on pitäny vähän kiirettä juu.


Tuo yllä oleva kuva on Fujin huipulta (3 776m) n. klo 4:30 aamulla. Oli kyl rankkaa, mut samalla ihan tosi siistiä kiivetä sinne. Maisemat oli ihan epätodelliset. Huuh.

Tässä hieman videoo sieltä Fujilta; harmi ettei tuo ääni oikeen kuulu siel ihan ylhäällä kun tuuli niin pirusti. Ignoratkaa lisäksi tuo saman toistaminen, kun nuo videot ei oo tosiaan ihan peräkkäin kuvattu niin ei voinut tajuta että toistan kokoajan samoja juttuja... :-D

Oli siel vaan koleeta.

3 kommenttia:

 • 13. heinäkuuta 2010 klo 22.28 , Anonymous Jetro kirjoitti...

  Hienon näköistä! Pakko päästä itsekin joskus tuonne. :D

  Syyhyää jo siihen malliin, että tekisi mieli käyttää kesätyörahat matkustamiseen, mutta saapa nähdä. xD

   
 • 13. heinäkuuta 2010 klo 23.08 , Blogger sugar-trick kirjoitti...

  On kyllä tosi mahtavan näköistä, toi auringonnousu on upea! *-*
  Toivottavasti joskus itsekin pääsisin ihastelemaan samoja maisemia...!

   
 • 14. heinäkuuta 2010 klo 0.25 , Blogger Lilya kirjoitti...

  Siellä ne vaan kaikki selittää huipulla, mut pelkkää huminaa kuuluu..! Vitsit, oli varmaan tosi siistit jutut teillä, nyt ei päässy kuulemaan! Upea vuorikiipeily kyllä, "vähän" enemmän kiipeilitte ku ite tuli viime kesänä kiipeiltyä siellä Alpeilla. Siellä pääs junalla melkein ylös asti. :-P

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu