Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hiroshima ~ 広島

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Hiroshima ~ 広島

Nyt ollaan päästy jo Hiroshimaan saakka. Oisin aikasemmin taas päivittäny vähän, jos nää vepit ois tääl hostelleis vähän nopeempia. :-p

No, pieni video eiliseltä nyt kuitenkin:Hiroshima on kyl tuntunut tosi mukavalta kaupungilta. Melko suurikin on tämä, ja tääl on tosi kivoja ostoskatuja.

Meil on mennyt kaikki junamatkat ihan putkeen ja ei oo ollu ees tylsää niillä, vaikka välillä useita tunteja joutuukin istuskeleen. Ehkä se johtuu siitä, että junat kulkee ajallaan ja penkit on tosi mukavat suurine jalkatiloineen. Ei maisematkaan pöllömmät ole.

Mut nyt kohti Miyajiman saarta ja Itsukushiman pyhäkköä! :-))

3 kommenttia:

 • 4. heinäkuuta 2010 klo 10.22 , Blogger Lilya kirjoitti...

  En tiiä johtuks just tosta säästä vai mistä, mutta jotekin semmoinen ankea tunnelma kyllä välittyi videolta (ei siis, että teillä ois siellä jotenki kurjaa, vaan että kaupungissa ois vähän ankea tunnelma, tai ainakin tossa kohtaa).

   
 • 5. heinäkuuta 2010 klo 16.54 , Blogger Dantti kirjoitti...

  Kävittekö muuten mt. Misenillä?
  Sinne olis tuolta pyhäiköltä päässy suht nopeasti ropewaylla ylös josta pieni kävely korkeimmalle tasanteelle. Siellä on mm. 1200v palanu pyhä tuli ja hienot maisemat :)

  Lilya: Hieno paikka tuo Miyajima on, ei kovin iso ja tuon kävelee helposti päivässä läpi mutta ei tuo todellakaan ankea paikka ole :)

   
 • 6. heinäkuuta 2010 klo 14.30 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Dantti: käppäiltiin jonkun matkaa Misenille, mut ei ylös saakka jaksettu... Käytiin tsiigaan vaan vesiputous ja maisemia mitä sieltä kohtaa näkyi. :-)

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu