Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

夏休み ~ summer holiday

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 26. kesäkuuta 2010

夏休み ~ summer holiday

On ollut mukava alku kesälomalle, vaikka vettä on tässä sadellutkin. Ulkona on silti painostavan kuuma, ja ei oikeen osaa päättää mitä pukis päälle. Tuntuu oudolta hihhuloida t-paidalla kaatosateessa, mut jos pistää pitkähihaisen, on ihan hirveen kuuma. :-p Vaikea on tämä sadekausi mnii! Onneks kohta on kesä. :-D

Eilenillalla mentiin Yukikon ja okaasanin kanssa Ume no Hana (luumunkukka) -nimiseen tôfuravintolaan. Oli tosi hyvä! Meil oli taas semmonen oma huone siellä, jonne meille tarjoiltiin todella maukas, pääasiassa tôfuruokalajeista koostuva ateriakokonaisuus. Maistui!

Kirjoittelisin yksityiskohtaiset makuselostukset noista ruuista, mut pitää kohta juosta illalliselle okaasanille niin en kerkii, sorppa! Kuvat puhukoon puolestaan tällä kertaa~↑ Huui, tulipa monta kuvaa! :-D Tuo ravintola oli tosi söpö. Ollaan nois vikois kuvis siin ravintolan käytävällä. Se oli myös melko iso ja sokkeloinen paikka; meinas eksyä vessareissulla. :-D Koostu siis tommosista pienistä ja vähän isommista huoneista, joissa sai syödä ihan omassa rauhassa.

Ruoka oli ihan älyn hyvää! Japanilainen tôfu on kyl maukasta. Ja tosi monikäyttöistä! Noin monta mieltsin hyvää, erimakuista tôfuruokalajia. Nam. Olispa Suomessakin tarjolla muuta kuin tyyliin yhtä tôfulaatua, joka on sekin liian heikkoa pelkältään nautittavaksi. Ainakaan meidän marketeista ei taida oikeen muuta saada... Ehkä jostain erikoisruokakaupasta vois löytyä?


Tänään sit puolestaan lähdettiin aamiaisen jälkeen kohti Mimurotoji-nimistä temppelialuetta katselemaan kukkia! Paikka on kuuluisa tähän aikaan vuodesta kukkivista hortensioistaan (jpn. ajisai). Oli kyl tosi kauniita! Paikka oli muutenkin tosi kiva. Sisäänpääsy alueelle maksoi 500 jeniä, mutta se oli kyllä hintansa väärti.↑ Oltiin niin ahkeria, et runsaan aamupalan täyttäminä käveltiin monen monta metropysäkin väliä, et päästiin suoraan junaan, joka meidät sit vei perille. Varmaan kaks tuntia käveltiin... Sateessa. :-D En kyl tiiä mikä idea siinäkin oli, mut kai se on mentävä ku sateessa halutaan välttis kävellä.

Kävelyn päätteeksi käytiin asemalla olleessa Mister Donutissa teellä ja donitsilla. Valitsin vihreätee-azukipapu-kerma-täytteisen donitsin sekä sitruunateen. Vooooi että toi donitsi oli hyvä! Nyt on lisäksi meneillään viel huomiseen saakka sadan jenin päivät tuol Mister Donutissa, niin pääs ihan edullisesti nauttimaan tästä kesän uutuusdonitsista.↑↑↑ Alueella kasvoi hortensioiden lisäksi myös lootuksia, joista suurin osa oli kuitenkin vielä nupussa. Alueella oli myös hauskat lehmä- ja pupu-patsaat; lehmän suussa oli semmoinen pyöreä pyöritettävä kivi, ja pupun sisällä kananmunan muotoinen kivi, joka piti saada pystyasentoon. Ei se ihan ekalla yrittämällä onnannu, mut kyl sit lopulta!

Tässäpä vielä video lehmän ja pupun kanssa leikkimisestä:Semmosta tällä kertaa! Kirjoittelen (lue: spämmään kuvilla) taas luultavasti huomenna lissää~ ^^

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu