Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

高山 ~ Takayama

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

maanantai 5. heinäkuuta 2010

高山 ~ Takayama

Vietettiin pari päivää Hiroshimassa, ja tultiin tänään tänne vähän pohjoisempaan, Takayamalle. Tää on oikein mukava pikkukylä. Tai no pieni ja pieni (varmaan Jyväskylän kokoinen...), mut vähän eri fiilis kuin esim. Hiroshimassa.

Eilen tehtiin reissu Hiroshimasta Miyajimalle. Tässäpä pieni video sieltä.


Pieni korjaus videoon, et se JR-linjan pysäkki jolla jäädään pois, on nimeltään Miyajimaguchi. Sisäänpääsy tuonne mainitsemaamme pyhäkköön maksoi 300 jeniä.

Miyajimalla Itsukushiman pyhäkön lisäksi käytiin perinnemuseossa sekä käppäiltiin pieni matka vuorelle katselemaan vesiputousta. Oikein kiva saari se Miyajima. Ne eläimet siellä on vaan melkoisen röyhkeitä! ;-D

Eilenillalla käytiin syömässä Hiroshiman okonomiyakia, jonka jälkeen jäätiin istuskelemaan Hiroshiman läpi kulkevan joen rannalle. Saatiin jopa japanilaisia siihen seuraksi. Olivat melkoisen hassuja he!


Huomenna tehdään päiväreissu Shiragawa-go-perinnekylään noin tunnin matkan päähän. Täältä meidän hostellilta järkätään sinne yhteisreissu, joka tulee noin puolet halvemmaksi kuin että ois ottanut bussin tosta asemalta siihen. JJe. Tänään käytiin myös onsenissa, jonne saatiin autokuljetus tästä hostellilta. Jeeei!

Varattiin tänään myös majoitus Fujille, ja sinne kiivetään sit torstaina. :-)))

2 kommenttia:

  • 5. heinäkuuta 2010 klo 22.07 , Blogger Lilya kirjoitti...

    Oi, miten somia peuroja!!! Tosin ihan väärin kyl on syöttää niitä, tulee tommosia röyhkeitä "pullasorsia" niistä sit, vähän niinku torilokit ja semmoset Suomessa. :-(

     
  • 7. heinäkuuta 2010 klo 22.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hauskaa lukea, kun käyt tutuissa paikoissa;). Oltiin kesäkuu Kioto-Nara-Kobe-Hiroshima-Miyajima-Takayama-Tokio -reissussa. Ehkäpä Takayamassa jopa samassa hostellissa, sillä mekin käytiin järjestetyllä Shiragawa-gon reissulla. Hieno paikka!:) Antoisaa reissua!

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu