Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

引越しの手伝い ~ Helpig with moving in

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 30. lokakuuta 2010

引越しの手伝い ~ Helpig with moving in

Mulla oli eilen vapaapäivä koulusta, ja käytin sen auttamalla Angelia, Jilliä ja Janicea muutossa. Koska Jyväskylästä on todella hankalaa saada asuntoa syksyllä, ei näille singaporelaisille ollut tarjota edullista opiskelija-asuntoa. Siksipä he ovat asuneet nyt kuukauden kalliissa huoneistohotellissa.

Nyt he kuitenkin saivat mukavankokoisen ja huokean hintaisen opiskelija-asunnon käyttöönsä loppuajakseen täällä, eli seuraavaksi viideksi kuukaudeksi. Ongelmana tässä perheasunnossa on kuitenkin se, että siellä ei tietenkään ole mitään huonekaluja, kuten yleensä vaihto-opiskelijoille tarkoitetuissa soluasunnoissa. Onneksi JAMKin henkilökunta tuli apuun, ja he lahjoittivat ylimääräisiä pikkupöytiä, peittoja, tyynyjä ja muuta kamaa näille tytöille. Kyllä suomalaisetkin osaa olla avuliaita! :-) Valitettavasti kuitenkaan kellään ei ollut lahjoittaa patjoja, joten käytiin eilen sit vähän shoppaileen; onneks löydettiin edulliset patjat JYSKistä. Kirpparilta haettiin vielä kolme tuolia, sillä heidän uudessa keittiössään on onneksi kiinteä pöytä, joten on sitten kivempi siinä ruokailla ja kokoontua. :-)


Tänään pitäis vielä vähän tehdä koulujuttuja, ja suunnata sitten Villen ja Paulan tupareihin! Jeeei~ Mä en oikeen tiedä, pitäiskö sinne pukeutuu jotenkin halloween-teemaisesti, kun siitä oli puhetta. Ehkä heitän vaan peruukin päähän! ;-D


Gospellers ~ Ai no shooting star


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu